Mayan Eagle
Spela hos Bingo.com
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Mayan Eagle

Mayan Eagle är en spelautomat som All41 Studios utvecklat i samarbete med en av jättarna inom spelutveckling – Microgaming. Spelet har hämtat inspiration ifrån Mayariket med dess uråldriga tempel och mystiska symboler, vilket gör spelet till ett utmärkt val för den som gillar äventyrsslots. Bortsett från den utmärkta grafiken bjuder spelet även på en rad roliga bonuslägen som kan leda till generösa vinstutdelningar.

Vi har granskat Mayan Eagle och nedan hittar du vår recension av spelet. Här kommer vi bland annat att gå igenom hur du spelar, hur du vinner samt vilka symboler du bör hålla ögonen på. Naturligtvis kommer vi även att göra en djupdykning i spelets funktioner så att du vet vad du kan förvänta dig. 

Hur fungerar Mayan Eagle? 

I Mayan Eagle spelar du på 6 hjul med 5 rader symboler. Det som får spelet att sticka ut från mängden är vinstsystemet Nobleways som tyvärr låter mer spännande än vad det egentligen är. Istället för vanliga vinstlinjer har du 15 625 vinstvägar över spelplanen att skapa vinster på och i vanlig ordning måste kombinationerna ske med start från vänster. 

Likt övriga spelautomater som Microgaming utvecklat i samarbete med en mindre studio är insatsgränserna i Mayan Eagle ganska låga. Lägsta insats per snurr är 2 kronor och högsta är 200 kronor, vilket gör spelet passande för den mer försiktiga spelaren. Om du vill reglera insatsen klickar du på pengasymbolen till höger om själva spelplanen.

Mayan Eagle bjuder på en rad underhållande funktioner som håller kvar intresset hos spelaren. Här finns till exempel en Mystery Symbol som kan avslöja en slumpmässigt vald symbol för ökade vinstchanser. Wild-symbolen hjälper dig att skapa vinster enklare genom att ersätta andra symboler, bortsett från scatters.

Free spins triggas av minst 4 scatters, vilket ger dig 12 free spins. Varje extra scatter som landar i detta läge kommer dessutom att ge dig 2 extra gratissnurr. Rolling Reels gör det möjligt för dig att skapa vinster i följd eftersom vinnande symboler tas bort och ersätts med nya och för varje vinst i följd kommer dessutom en multiplikator att öka med 1x.

Mayan Eagle symboler 

Symbolerna i Mayan Eagle är indelade i 5 lågbetalande och 4 högbetalande. Symbolerna med lågt värde utgörs av 9, 10, J, Q, K och A medan de högbetalande kommer i form av klassiska Maya-masker i grönt, blått, rött och guld. Vinstutdelningen för dessa sträcker sig mellan 2x och 20x insatsen om du landar en kombination bestående av 6 symboler.

Wild-symbolen kan dyka upp på alla hjul förutom 1 och 6 och scatters kommer i form av bokstäverna MAYA. 

Mayan Eagle jackpot

Det finns ingen progressiv jackpot i Mayan Eagle, men maxvinsten ligger på hela 13 000 x insatsen. Trots att maxinsatsen är relativt låg kan detta bli stora vinstsummor om du har Mayarikets gudar på din sida. 

Slutsats 

I Mayan Eagle får du följa med till Sydamerikas djupa djungel och se om du har vad som krävs för att hämta hem Mayarikets rikedomar. Spelet bjuder inte enbart på strålande grafik, utan även en mängd olika bonusfunktioner som ökar slottens vinstpotential. På hjulen döljer sig både wilds, free spins och multiplikatorer och har du turen på din sida kan du lämna spelet med 13 000x insatsen.

Var kan jag spela Mayan Eagle?

Så fort Mayan Eagle lanserats kommer du att se vilka casinon som erbjuder slotten hos oss på Spelaspel. 

Hur många vinstrader har Mayan Eagle?

Mayan Eagle har inga vanliga vinstlinjer utan spelas med 15 625 Nobleways, vilket innebär att du måste landa likadana symboler med start från vänster i ett bestämt mönster över spelplanen. 

Vad är vinstchansen för Mayan Eagle?

Mayan Eagle har en RTP på 96,32% och spelets volatilitet är klassad som mycket hög. 

Snabb info

Speltillverkare:

All41 Studios

Lanserades:

7 juli, 2020

RTP:

96,32%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

200 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

15 625 Nobleways

Mynt Värden:

0,20 - 20,00