Lucky Angler

Lucky Angler – A Snowy Catch är en slotmaskin som har isfiske som tema, och under isen lever bland annat abborrar, havsabborrar, malar, kräftor och barracudor. Funktionen Win Both Ways gör att det inte bara är kombinationer som löper från vänster till höger som räknas, utan tvärt om går också bra.

Till din hjälp när du spelar Lucky Angler har du bland annat Sticky Wilds, det vill säga en vildsymbol som fastnar. Sticky Wilds är inte bara tillgängliga under grundspelet utan även under gratissnurren.

Lucky Angler kommer från Net Entertainment (NetEnt) och spelas direkt i webbläsaren.

[sitelist]

Lucky Angler fakta

Speltillverkare: NetEntertainment
Lanserad år: 2012
Antal hjul: 5
Vinstlinjer: 15
Lägsta möjliga satsning: 0,01
Högsta möjliga satsning: 75
Myntvärden: 0,01 / 0,02 / 0,05 / 0,10 / 0,20 / 0,50

Du kan välja myntvärde från 0,01 till 0,50. Du kan satsa 1-10 mynt per spellinje och spela på 1-15 spellinjer. För den som spelar i valutan euro blir därmed minsta möjliga satsning €0,01 x 1 mynt x 1 spellinje = €0,01 per snurr. Högsta möjliga satsning blir €0,50 x 10 mynt x 15 spellinjer = €75.

Den statistiska utbetalningsgraden för Lucky Angler är 96,4%. Högsta enskilda utbetalning är 2 000 mynt, den näst högsta är 1 500 mynt.

Att spela Lucky Angler

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Win Both Ways
  • Sticky Wild
  • Gratissnurr med fastfrusen vildsymbol
  • Trevlig vintrigt tema
  • Roliga animationer

Win Both Ways

Alla symbolkombinationer kan räknas från vänster till höger (hjul 1-5) eller från höger till vänster (hjul 5-1). Barracudan är spridningssymbol och räknas där för var den än visar sig.

Fiskedraget är en vildsymbol som fastnar

Fiskedraget är en Sticky Wild, vilket innebär att den inte bara fungerar som ersättning för andra symboler utan också fastnar på hjulen så att den kan hjälpa dig flera gånger i rad. Fiskedraget kan inte ersätta barracudan (spridningssymbolen) för att aktivera gratissnurren.

När fiskedraget hjälper dig att bilda en vinnande kombination visas en animation av en fisk som fångats på draget och kan fiskas upp ur isen. Fiskedraget fryser sedan fast i en iskub och stannar kvar på hjulet. Fiskedraget stannar tills det inte bildar någon ny vinnande symbolkombination.

Under ordinarie snurr kan fiskedraget endast visa sig på hjul 2 och 4, aldrig på hjul 1, 3 eller 5.

Under gratissnurren kan fiskedraget visa sig på hjul 2, 3 och 4, däremot inte på hjul 1 eller 5.

Om ett fiskedrag hjälper till att bilda en vinnande kombination under ett gratissnurr fryser det inte fast, utan sparas istället till nästkommande ordinarie snurr.

Ett specialfall är det fiskedrag på hjul 3 som visar sig automatiskt på andra raden under gratissnurren och stannar där tills alla gratissnurr är över. Det stannar alltså kvar oavsett om det ingår i vinnande kombinationer eller inte.

Obs! Om du ändrar myntvärde eller insatsnivå när ett fiskedrag är fastfruset under ordinarie snurr räknas inte fiskedraget under nästa snurr.

Barracudan är spridningssymbol och kan ge dig gratissnurr

Barracudan är spridningssymbol (scatter) i Lucky Angler och behöver inte visa sig på en spellinje som du har satsat på för att räknas.

Barracudorna kan inte ge dig några vinster direkt, utan finns där endast för att starta gratissnurren. Du behöver får minst tre barracudor någonstans på hjulen för att erhålla gratissnurr. Tre barracudor ger dig 10 gratissnurr, fyra barracudor ger dig 15 gratissnurr och fem barracudor ger dig 20 gratissnurr.

Som nämnts ovan kommer ett fiskedrag automatiskt att dyka upp på rad två på hjul tre under gratissnurren.

Det går att erhålla nya gratissnurr under gratissnurren, och det finns inte någon övre gräns för hur många gånger detta kan ske.

Omdöme

Sticky Angler har bara 15 spellinjer och det finns ingen separat interaktiv bonusbana, så den tillhör inte de mer avancerade slottarna i NetEntertainments sortiment. Lucky Angler passar för spelare som inte är sugna på interaktiva bonusbanor men gärna vill ha gratissnurr med en liten tvist – och tvisten är i det här fallet den vildsymbol som fastnar på hjul tre under samtliga gratissnurr.