Immortal Romance logo

Immortal Romance

Speltilverkare:

Micrograming

Lanserades:

2011

RTP:

96,86%.

Lägsta kostnad:

0,30€

Högsta kostnad:

50€

Hjul:

5

Vinstrader:

243

Mynt Värden:

0,30€-50€

Immortal Romance är en slotmaskin med vampyrtema där vi får träffa på Sarah, Michael, Troy och Amber – som alla har varsin bonusbana i spelet. Hjulen pryds även av en ståtlig herrgård, gamla brev, loggan för Immortal Romance och en portklapp utformad som ett lejonhuvud. Dessutom används de klassiska spelsymbolerna ess, kung, dam, knekt, tia och nia.

Immortal Romance kommer från Microgaming och har liksom många andra slots från denna spelutvecklare inte några traditionella spellinjer utan man kan alltid vinna på 243 olika vis. Högsta vinsten är 3 645 000 mynt!

Till din hjälp när du spelar Immortal Romance har du vildsymbol, spridningssymbol och multiplikatorer, du kan få gratissnurr och det finns fyra olika bonusbanor + Wild Desire Bonus Feature.

Immortal Romance finns tillgänglig för spel både direkt i webbläsaren och i nedladdad spelklient. Den genomsnittliga utbetalningsgraden över tid är 96,86%.

Immortal Romance fakta

Immortal Romance låter dig välja mellan två myntvärden, 0,01 och 0,02. Du kan satsa upp till 300 mynt per snurr.

För den som spelar i euro blir högsta möjliga satsning €0,02 x 300 mynt = €6 per snurr. Lägsta möjliga satsning är €0,01 x 3 mynt = €0,03. Högsta möjliga enskilda ordinarie vinst är 15 000 mynt, den näst största är 5 000 mynt.

Immortal Romance har stöd för valutorna EUR, GBP och USD.

Att spela Immortal Romance

Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Varje karaktär har en egen unik bonusbana med spännande funktioner
  2. Wild Desire Feature som triggas slumpvis
  3. Vildsymbolen fungerar som multiplikator
  4. Snygg grafik med genomtänkta detaljer

Loggan är en vild multiplikator

Loggan för Immortal Romance är vild och fungerar dessutom som multiplikator. (Loggan kan dock aldrig ersätta portklappen.) När loggan fungerar som vild och hjälper till att bilda en vinnande symbolkombination dubblas vinsten.

Loggan kan även skapa vinster på egen hand, förutsatt att du får minst tre stycken. Det är loggan som är nyckeln till den allra högsta enskilda ordinarie vinsten hos Immortal Romance – få fem stycken loggor så belönas du med 15 000 mynt. När loggan inte fungerar som vildsymbol dubblerar den inte några vinster.

Freespins – bonusbanan

Portklappen med lejonhuvudet är en spridningssymbol och det räcker med att få minst två portklappar någonstans på hjulen för att bli belönad.

Om du får minst tre portklappar samtidigt startar bonusbanan Chamber of Spins, och du kan spela en av fyra bonusbanor. Varje bonusbana delar ut gratissnurr och har en särskild bonusfunktion. De fyra bonusbanorna är Ambers bana, Troys bana, Michaels bana och Sarahs bana. Du kan läsa mer om dem längre ned på denna sida.

Wild Desire Feature

Wild Desire är en funktion som aktiveras slumpvis när man spelar Immortal Romance. Upp till fem hjul förvandlas till vilda hjul. Immortal Romance-loggan och portklappen kan inte visa sig på hjulen under Wild Desire Feature.

Du kan få betalt för flera olika vinstkombinationer på samma vinstväg under Wild Desire Feature.

Ambers bonusbana

Ambers bonusbana är alltid upplåst. Ta dig till Ambers bonusbana med hjälp av portklapparna så får du 10 gratissnurr, där alla ordinarie vinster multipliceras med 5. Det går att trigga nya gratissnurr under gratissnurren genom att få minst tre portklappar. Detta kan ske hur många gånger som helst i följd, det finns inget tak.

Troys bonusbana

Troys bonusbana låses upp när du aktiverar Chamber of Spins fem gånger. Under Troys bonusbana får du 15 gratissnurr. Varje vinst under bonusbanan aktiverar vampyrfladdermusfunktionen, där slumpvis utvalda symboler förvandlas till Immortal Romance-loggan, som precis som vanligt fungerar som en vildsymbol. Istället för att som i grundspelet dubbla de vinster den ingår i kan Immortal Romance-loggan under Troys bonusbana fungera som en multiplikator på upp till 6x.

Det går inte att trigga nya gratissnurr under Troys bonusbana.

Michaels bonusbana

Michaels bonusbana låses upp när du aktiverar Chamber of Spins tio gånger. Du får 20 gratissnurr, och varje vinst aktiverar funktionen Rullande Hjul. De symboler som ingår i den vinnande kombinationen exploderar och försvinner, så att symbolerna ovanför kan ta deras plats och du har chans att vinna på nytt. Om du vinner på nytt multipliceras den vinsten med 2, och en ny explosion inträffar. Efter varje explosion ökar multiplikatorn ett steg, upp till maximalt 5x. Funkionen påminner mycket om lavinfunktionen i Gonzo’s Quest, så om du gillar Gonzo’s Quest kommer du förmodligen att gilla Michaels bonusbana också.

Det går inte att trigga en ny omgång av Michaels bonusbana under Michaels bonusbana.

Sarahs bonusbana

Den här bonusbanan är svårast att nå av de fyra, för den kräver att du aktiverar Chamber of Spins femton gånger. Du får 25 gratissnurr från Sarah. Om en vild ranka visar sig på tredje hjulet förvandlas upp till fjorton vanliga symboler till vildsymboler.

Det går att trigga en ny omgång av Sarahs bonusbana under Sarahs bonusbana, vilket gör att denna bonusbana kan bli väldigt lönsam.

Omdöme

När Immortal Romance släpptes år 2011 befann sig världen i en vampyrfeber, där framgångsrika produktioner som Twilight, True Blood, Vampire Diaries och Låt den rätte komma in hade gjort vampyrer hetare än på länge. Microgaming brukar ofta samarbeta med starka varumärken, men den här gången valde de att istället göra sin helt egna vampyrslot och resultatet blev Immortal Romance.

Vi tror dock inte att intresset för Immortal Romance står och faller med vampyrfebern, för det här är en riktigt rolig slot som är så fullpackad med spännande funktioner att även den som fullständigt avskyr vampyrer skulle kunna gilla den. Om du tycker om klassiska slots med retrosymboler, enkel grafik och få spellinjer är dock Immortal Romance inte ett bra val. Förmodligen kommer Immortal Romance inte heller att tilltala de som vill kunna göra riktigt stora satsningar eftersom det inte går att satsa mer än €6 per snurr.

Även om det inte syns på ytan så har Microgaming använt sig av samma grund till Immortal Romance som till deras enormt framgångsrika slot Thunderstruck II från 2010. I båda fallen kan man vinna på 243 olika vis, och det finns en bonusbana som delar upp sig i fyra olika separata banor som låses upp stegvis. Även funktionen Wild Desire hos Immortal Romance har sin motsvarighet i Wild Storm hos Thunderstrucks II. Med tanke på hur populär Thunderstruck II har hållit sig ända sedan den lanserades tror vi att Immortal Romance definitivt kommer att fortsätta locka spelare även efter att den värsta vampyrfebern blommat över.

Snabb info

Speltilverkare:

Micrograming

Lanserades:

2011

RTP:

96,86%.

Lägsta kostnad:

0,30€

Högsta kostnad:

50€

Hjul:

5

Vinstrader:

243

Mynt Värden:

0,30€-50€