Girls With Guns - Frozen Dawn

Girls with Guns II – Frozen Dawn

Speltillverkare:

Micrograming

Lanserades:

2014

RTP:

96,26%

Lägsta kostnad:

€0,50

Högsta kostnad:

€112,50

Hjul:

5

Vinstrader:

Vinn på 243 olika vis

Mynt Värden:

€0,01 - €25
girls with guns 2

Girls with Guns – Frozen Dawn är uppföljaren till spelautomaten Girls with Guns – Jungle Heat och brukar därför ofta benämnas Girls with Guns II eller Girls with Guns 2.

Girls with Guns – Frozen Dawn hade premiär år 2014 (ett år efter sin föregångare) och utspelar sig inte i djungelns hetta utan i ett isigt vinterlandskap. Precis som i GwG – Jungle Heat kan man vinna på 243 olika vis och få hjälp av avancerade vildsymboler när man spelar Girls with Guns – Frozen Dawn. En viktigt skillnad mellan föregångaren och efterföljaren är att Girls with Guns II har en interaktiv bonusbana. Temat för bonusbanan är målskytte. Girls with Guns II har dessutom inte bara ett utan två free spins-lägen.

Spela Girls with Guns II – Frozen Dawn här

 • Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. min. insättning 100 kr. 10x omsättningskrav. bonusen är giltig i 60 dagar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Girls with Guns 2 – Frozen Dawn fakta

  Girls with Guns – Frozen Dawn är en uppföljare till spelautomaten Girls with Guns – Jungle Heat. Båda spelen kommer från speltillverkaren Microgaming och handlar om ett gäng tungt beväpnade legosoldater som reser runt i världen för att bekämpa onda skurkar som ingen annan har lyckats oskadliggöra. Precis som i Girls with Guns 1 är det huvudsakligen legosoldater som pryder hjulen i Girls with Guns 2, det vill säga Katherine, Maria, Kira, Alex, Zoe och Jess. Girls with Guns 2 har dessutom en satellit som spridningssymbol.

  Girls with Guns – Frozen Dawn har vildsymbol, expanderande vildsymbol, spridningssymbol, två olika free spins-lägen (med frusen vildsymbol eller magnetisk vildsymbol) och en interaktiv bonusbana.

  Det går att ställa in myntvärdet hos Girls with Guns 2. För den som spelar i valutan euro är lägsta myntvärde €0,01 och högsta myntvärde €0,25. Lägsta möjliga satsning är €0,50 per spelomgång. Högsta möjliga satsning är €112,50 per spelomgång.

  Det finns inte någon växande jackpott hos Girls with Guns 2. Högsta möjliga vinst är 2 185 000 mynt. Med myntvärdet €0,25 motsvarar det €546 250.

  Den statistiska utbetalningsgraden för Girls with Guns – Frozen Dawn är 96,26% över tid.

  Att spela Girls with Guns II – Frozen Dawn

  Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Expanderande vildsymbol
  2. Frusen vildsymbol
  3. Magnetisk vildsymbol
  4. Två olika free spins-lägen
  5. Interaktiv bonusbana

  Vildsymbol

  Loggan för Girls with Guns II är vild och kan visa sig på vilket hjul som helst. Den kan visa sig staplad över ett helt hjul, och det är inte omöjligt att få vildsymboler på samtliga platser på alla fem hjulen så att hela skärmen är täckts av vildsymboler. Om detta sker vinner man 2 185 000 mynt.

  Special Wild

  Special Wild är en specialsymbol som endast kan visa sig på det tredje hjulet. När den visar sig expanderar den så att den täcker hela hjulet, om det behövs för att hjälp dig att bilda någon vinnande kombination.

  Spridningssymbol

  Satelliten är spridningssymbol i Girls with Guns – Frozen Dawn. Om du får minst tre satelliter var som helst på hjulen startar free spins-läget. Du får 12 free spins, och erhåller dessutom antingen fastfrusna vildsymboler eller magnetiska vildsymboler som kan hjälpa dig under dina free spins.

  Det går inte att erhålla nya free spins under free spins.

  Free spins med fastfrusna vildsymboler

  I detta free spins-läge kommer alla vildsymboler som visar sig att frysa fast och stanna kvar under fyra spelomgångar.

  Om ett helt hjul blir fyllt av vildsymboler stannar dessa vildsymboler kvar under resten av free spins-omgången.

  Free spins med magnetiska vildsymboler

  När en magnetisk vildsymbol dyker upp är det alltid på det femte hjulet. Sedan dras den till vänstersidan av hjulet och stannar kvar under dina kvarvarande free spins.

  Bonusbana

  Bonusbanan kan triggas efter en spelomgång utan vinst i grundspelet. Det är slumpen som avgör om bonusbanan ska sätta igång och det finns ingen speciell symbolkombination som sätter igång bonusbanan.

  När bonusbanan går igång dyker en av de skjutglada tjejerna upp på skärmen och spelkortssymbolerna (9, 10, J, Q, K, A) på hjulen förvandlas till måltavlor. Välj ut ditt mål och inkassera din belöning.

  Omdöme

  Om man gillar temat hos Girls with Guns I kommer man inte att bli besviken på Girls with Guns 2. Det är samma tungt beväpnade legosoldater som dyker upp igen, fast denna gång på betydligt kallare breddgrader.

  Girls with Guns – Frozen Dawn kan inte rekommenderas för spelare som gillar klassiska enarmade banditer med traditionella spellinjer, sedvanliga spelsymboler och få eller inga specialfunktioner, för här vimlar det av specialfunktioner, det finns inga vanliga spellinjer och körsbär, klockor och sjuor har bytts ut mot skjutglada tjejer i tajta kläder.

  Vad gäller funktionerna så får man allt från Girls with Guns I + en hel del mer när man spelar Girls with Guns 2. Vildsymboler som kan stapla sig och vildsymboler som kan sprida sig finns kvar, liksom möjligheten att trigga free spins. Hos Girls with Guns – Frozen Dawn finns det dock inte bara en utan två free spins-lägen tillgängliga, där det ena har fastfrusna vildsymboler och det andra har magnetiska vildsymboler. Girls with Guns – Frozen Dawn har dessutom försetts med en interaktivt bonusbana, så om du saknade den funktionen hos GwG – Jungle Heat är GwG Frozen Dawn ett bättre alternativ för dig.

  Snabb info

  Speltillverkare:

  Micrograming

  Lanserades:

  2014

  RTP:

  96,26%

  Lägsta kostnad:

  €0,50

  Högsta kostnad:

  €112,50

  Hjul:

  5

  Vinstrader:

  Vinn på 243 olika vis

  Mynt Värden:

  €0,01 - €25