Foxin Wins Again Slots Logo
Spela hos Storspelare
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Foxin’ Wins Again

foxin wins again

Foxin’ Wins Again är uppföljaren till NextGens enormt populära slot Foxin’ Wins, och för båda spelen gäller att man kan påverka sina chanser att få hjälp av vildsymboler. I Foxin’ Wins fick vi stifta bekantskap med den rika familjen räv i deras hembyggd, i Foxin’ Wins Again får vi istället följa med dem ut på en riktigt lyxig båtresa.

Precis som i Foxin’ Wins kan rävvalparna i Foxin’ Wins Again förvandla vanliga symboler till vildsymboler, och som spelare kan man öka sin chans att få hjälp av rävvalpar genom att göra en stor eller liten extrasatsning.

Foxin’ Wins Again ingår i NYX spelplattform. I vissa nätcasinon är den därför märkt med NYX-loggan istället för med NextGen-loggan.

Fakta om Foxin’ Wins Again

Foxin’ Wins Again är en slot från NextGen Gaming som hade premiär under hösten 2014. Spelet är en uppföljare till slotten Foxin’ Wins.

I Foxin’ Wins Again har den rika rävfamiljen gett sig ut på en tur med sin lyxyacht. Exempel på symboler som förekommer är kompass, skeppsklocka, exotiska drinkar, lyxyachten, en räv som styr skutan och en annan räv som slappnar av med en tidning i en däckstol.

Foxin’ Wins Again har vildsymbol, spridningssymbol, kvitt-eller-dubbelt, och ett free spins-läge med multiplikator. Det finns ingen bonusbana. Du har möjlighet att göra sidovad (SuperBet).

Foxin’ Wins har 5 hjul och 50 spellinjer. Man spelar alltid på samtliga spellinjer och satsar 1 mynt per spellinje. För den som vill satsa lite extra finns möjlighet att göra ett SuperBet, som du kan läsa mer om här längre ned. Möjligheten att få hjälp av vildsymboler ökar när man har gjort ett SuperBet.

 • Lägsta möjliga satsning utan SuperBet: 50 mynt x €0,01 = €,50 per spelomgång.
 • Högsta möjliga satsning utan SuperBet: 50 mynt x €2 = €100 per spelomgång.
 • Lägsta möjliga satsning med SuperBet1: 75 mynt x €0,01 = €0,75 per spelomgång.
 • Högsta möjliga satsning med SuperBet1: 75 mynt x €2 = €150 per spelomgång.
 • Lägsta möjliga satsning med SuperBet2: 100 mynt x €0,01 = €1 per spelomgång.
 • Högsta möjliga satsning med SuperBet2: 100 mynt x €2 = €200 per spelomgång.

Foxin’ Wins Again har inte någon växande jackpott.

Den statistiska utbetalningsgraden påverkas av huruvida man gör sidovad eller inte. Den statistiska utbetalningsgraden utan sidovad (= utan Superbet) är 95,67%. Även om man gör sidovad ökar den statistiska utbetalningsgraden aldrig ens upp till 96%.

Att spela Foxin’ Wins Again

Det som gör denna slot spelvärd är:

 1. Uppföljare till populära Foxin’ Wins
 2. Möjlighet att påverka chansen att få vildsymboler
 3. Free spins-läge med 2x-multiplikator
 4. Kvitt-eller-dubbelt

Vildsymbol

Kaptenen vid rodret är vildsymbol i Foxin’ Wins Again. Kaptenen kan ersätta vilken symbol som helst utom skeppsklockan (skeppsklockan är spridningssymbol).

Spridningssymbol

Spridningssymbolen i Foxin’s Wins Again är skeppsklockan, som pryds av texten SCATTER. Få minst tre skeppsklockor samtidigt så belönas du med 10 free spins. Under free spins dubblas alla vinster. Det går att erhålla nya free spins under free spins.

I free spins-läget blir rävvalparna extra aktiva och chansen för att vanliga symboler förvandlas till vildsymboler ökar.

SuperBet

När man spelar Foxin’ Wins Again kan man välja att göra en sidosatsning vid namn SuperBet.

Om du inte vill göra någon sidosatsning, se till att SuperBet är inställd på OFF. Du får då hjälp av maximalt en rävvalp, och den kan bara visa sig på tredje hjulet. Du satsar lägsta möjliga antal mynt per spelomgång, det vill säga 50 mynt.

Om SuperBet är inställd på 1 får du hjälp av maximalt tre rävvalpar. Rävvalpar kan visa sig på andra, tredje och fjärde hjulet. Du satsar 75 mynt per spelomgång.

Om SuperBet är inställd på 2 får du hjälp av maximalt fem rävvalpar. De kan visa sig på samtliga fem hjul. Du satsar 100 mynt per spelomgång.

Att få hjälp av rävvalpar är bra, eftersom de har förmågan att förvandla vanliga symboler till vildsymboler.

I free spins-läget är sannolikheten för att man ska få hjälp av rävvalpar högre än i grundspelet.

Kvitt eller dubbelt

När man vinner något på Foxin’s Wins Again kan man välja att riskera vinsten i ett sidospel. Detta är helt frivilligt.

Om du är villig riskera din vinst har du två olika alternativ att välja mellan:

 1. Gissa rätt kortfärg. Om du gissar rätt på vilken färg (svart eller röd) nästa kort i leken har dubblas din vinst. Om du gissar fel förlorar du din vinst.
 2. Gissa rätt kortsvit. Om du gissar rätt på vilken svit (hjärter, spader, ruter eller klöver) nästa kort i leken tillhör multipliceras din vinst med fyra. Om du gissar fel förlorar du din vinst.

Omdöme

Om du gillar Foxin’ Wins bör du absolut prova på även Foxin’ Wins Again, för NextGen har återanvänt de flesta funktionerna från föregångaren, inklusive konceptet SuperBet. Med hjälp av SuperBet kan man själv påverka sin chans att få hjälp av vildsymboler, något som få andra slots tillåter. Precis som i Foxin’ Wins blir rävungarna dessutom mer aktiva i free spins-läget hos Foxin’ Wins Again.

Den som hade hoppats på något nytt och revolutionerande i Foxin’ Wins Again kommer att bli besviken. Det är i princip samma spel som Foxin Wins, fast utan bonusfunktionerna Foxy Funds och Leprechaun Shake Down. SuperBet är kvar med samma upplägg som tidigare, det finns en vildsymbol som kan ersätta vilken symbol som helst utom spridningssymbolen, och tre spridningssymboler ger dig 10 free spin med 2x-multiplikator. Det går också att spela kvitt-eller-dubbel eller kvitt-eller-fyrdubbelt om sina vinster, precis som vi är vana vid.

Det enda som egentligen har förändrats är alltså själva spelmiljön och antalet spellinjer – Foxin’ Wins Again har dubbelt så många som sin föregångare. Att antalet spellinjer ökat påverkar också vilka satsningar man kan göra, men regeln om att man måste satsa på samtliga spellinjer finns kvar.

Om du gillar Foxin’ Wins och gärna återser familjen i en ny miljö är Foxin’ Wins Again ett perfekt val. Om du däremot ogillar föregångaren kommer du högst troligen inte att gilla efterföljaren heller, såvida det inte var de två bonusbanorna du inte uppskattade. Vice versa gäller att den som gillar bonusbanor bör välja Foxin’ Wins istället för Foxin’ Wins Again.

Snabb info

Speltillverkare:

NextGen Gaming

Lanserades:

2014

RTP:

95,6%

Lägsta kostnad:

€,50

Högsta kostnad:

€100 + €100 sidovad = €200

Hjul:

5

Vinstrader:

50

Mynt Värden:

€0,01 / €0,02 / €0,05 / €0,10 / €0,20 / €0,25 / €0,50 / €1 / €2