Demolition squad
Spela hos Cherry Casino
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Demolition Squad

Demolition Squad

Demolition Squad är en slot från NetEntertainment som går i japansk manga-stil. Huvudkaraktärerna är ett gäng rivningsarbetare som verkligen älskar sina jobb. Lär känna Dozer, Jackhammer, Sledgehammer, Torch, Axe och Demolition Robot som alla älskar att se hus rasa ihop.

När vanliga vildsymboler jobbar tillsammans i Demolition Squad kan de skapa en extra kraftfull vildsymbol vid namn Demolition Wild. Den kan inte bara ersätta ordinarie symboler, utan fungerar även som ersättare för spridningssymbolen vilket ökar chansen att få upp till 50 free spins. Under free spins kan du få hjälp av multiplikatorn 3x.

Demolition Squad fakta

Du kan ställa in myntvärdet från 0,01 till 0,50 på Demolition Squad. Välj sedan hur många spellinjer du ska aktivera (1-40) och hur många mynt som ska satsas per spellinje (1-10). Lästa satsning per spelomgång för den som spelar i euro är €0,01 x 1 spellinje x 1 mynt = €0,01 per spelomgång. Högsta satsning i euro är €0,50 x 40 spellinjer x 10 mynt = €200.

Högsta ordinarie vinst på en spellinje är 4 000 mynt, vilket med myntvärdet €0,50 innebär en vinst på €2 000. Det går att vinna på flera spellinjer samtidigt.

Demolition Squad har inte någon växande jackpott.

Utbetalningsgraden för Demolition Squad är 97,1%.

Att spela Demolition Squad

Det som gör Demolition Squad spelvärd är:

  • Snygg manga-stil
  • Vanlig vildsymbol + Demolition Wild
  • Upp till 50 free spins + chans att trigga free spins under free spins
  • Ovanligt tema (rivning av byggnader)

Vanlig vildsymbol

Den vanliga vildsymbolen i Demolition Squad är utmärkt med svart-gul varningstejp och bär texten WILD. Den kan bara visa sig på hjul två, tre och fyra, aldrig på första eller femte hjulet.

Den kan ersätta vilken vanlig symbol som helst, däremot inte specialsymbolerna demolition wild och spridningssymbolen.

Demolition Wild

Om en symbol hamnar mellan vildsymboler (vågrätt, lodrätt eller diagonalt) förvandlas den till en Demolition Wild. En Demolition Wild har svart-gul varningstejp precis som en vanlig vildsymbol, men texten säger DEMOLITION WILD istället för bara WILD.

En Demolition Wild är en extra stark vildsymbol som kan ersätta vilken symbol som helst, inklusive spridningssymbolen. En spridningssymbol som förvandlas till en Demolition Wild räknas fortfarande som en spridningssymbol också.

Demolition Wild kan visa sig på hjul tre, och skapa ytterligare en förvandling av en vanlig symbol till en Demolition Wild.

Spridningssymbol som kan ge free spins

Varningsskylten som visar att man måste bära skyddshjälm under rivningsarbetet är spridningssymbol i Demolition Squad. Om du får minst tre spridningssymboler, var som helst på hjulen, belönas du med free spins.

Spridningssymbolen i Demolition Squad betalar inte ut några myntvinster direkt, utan är bara nyckel till free spins.

3 spridningssymboler = 10 free spins
4 spridningssymboler = 20 free spins
5 spridningssymboler = 50 free spins

Under free spins kan du får hjälp av multiplikatorn 3x.

Det går att trigga nya free spins under free spins. Det finns ingen någon övre gräns för hur många gånger det kan ske.

Omdöme

Demolition Squad är en fartfylld slot som passar spelare som gillar den japanska manga-stilen. Det är dessutom alltid trevligt när man får stifta bekantskap med nya funktioner, och Demolition Wild är en sådan. Demolition Wild dyker inte upp av sig självt, utan man behöver få hjälp av de vanliga vildsymbolerna för att skapa en Demolition Wild, vilket ger extra spänning.

Free spins-läget är ordentligt tilltaget med upp till 50 free spins där man har chans att få sina vinster tripplade, och det går att trigga nya free spins under free spins.

Demolition Squad har inte någon enorm växande eller fast jackpott, så det är inte ett spel som man blir miljonär på i en handvändning. Utbetalningsgraden är 97% och allt betalas ut i form av små och medelstora vinster. Om detta är din melodi rekommenderar vi att du testar Demolition Squad.

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2012

RTP:

97,1

Lägsta kostnad:

€0,01 (1 mynt)

Högsta kostnad:

2000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

1-10