Wonky Wabbits
RTP 96,5%
Lägsta kostnad €0,30 (30 mynt)
Högsta kostnad €150 (300 mynt)
Hjul 5
Vinstrader 15
Mynt Värden €0,01 - €0,50
Spela Wonky Wabbits hos: Rapidi Casino Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Wonky Wabbits

wonky wabbits

Spela Wonky Wabbits här

  1. Reklamlänk | 21+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Wonky Wabbits är en videoslot från den stora svenska speltillverkaren NetEntertainment (NetEnt) som hade premiär i februari 2014. I den här spelautomaten är det ett gäng konstiga kaniner som invaderar trädgårdslandet. En av de mest spännande funktionerna är vildsymbol som alltid dubblar sig så att du får en extra vildsymbol på den plats på hjulen där den gör allra störst nytta för dig. Wonky Wabbits är dessutom en slot av typen Win Both Ways.

[related-brands-toplist]

Hoppeligen roligt spel

En stor del av de symboler som används i Wonky Wabbits är sådant som kaniner gillar att smaska på, till exempel majs, broccoli, tomat och äggplanta.

Man spelar alltid med samtliga 15 spellinjer aktiva. De myntvärde som finns att välja mellan för den som spelar i euro är €0,01 / €0,02 / €0,05 / €0,10 / €0,20 / €0,50.

Eftersom det är Win Both Ways satsar man alltid minst 2 mynt per spellinje. Lägsta möjliga satsning är alltså €0,01 x 15 spellinjer x 2 mynt = €0,30 per spelomgång. Högsta möjliga satsning är €0,50 x 15 spellinjer x 20 mynt = €150 per spelomgång.

Högsta vinsten på Wonky Wabbits är 390 000 mynt. Med myntvärdet €0,50 motsvarar det €195 000.

Den statistiska utbetalningsgraden över tid är 96,5%.

Att spela Wonky Wabbits

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Vildsymbol som skapar extra vildsymbol
  • Win Both Ways
  • Vinn upp till 390 000 mynt
  • Roligt tema med knasiga kaniner

Vildsymbol som dubblas

Wonky Wabbits har en vildsymbol som består av texten WILD i gult mot stjärnbeströdd mörklila bakgrund.

När du får en vildsymbol dyker en kanin upp och gnager i sig någon av de andra symbolerna på hjulen. Då växer en ny vildsymbol upp på den platsen. Kaninen väljer alltid att äta upp en symbol på den plats där du har som mest nytta av att få en vildsymbol istället.

Om du får två vildsymboler till att börja med kommer du inte bara att få en utan två extra vildsymboler tack vare två kaniner. Tre vildsymboler initialt ger totalt sex vildsymboler och så vidare.

Högsta möjliga antal vildsymboler som du kan ha på hjulen samtidigt (efter dubblering) när du spelar Wonky Wabbits är 14 stycken. Då finns det bara en enda symbol kvar som inte är vildsymbol.

Win Both Ways

Wonky Wabbits är en slotmaskin av typen Win Both Ways. Detta innebär att de 15 spellinjerna inte bara räknas från vänster till höger, utan symbolkombinationer som går från höger till vänster kan också ge vinst.

Omdöme

Wonky Wabbits är ett roligt spel, huvudsakligen tack vare den intressanta dubbleringsfunktionen för vildsymbolerna som gör att spänningen håller i sig lite extra länge i varje spelomgång där man får minst en vildsymbol initialt – kommer den extra vildsymbolen att skapa någon vinst? Att det är Win Both Ways som gäller gör dessutom att man får tänka till lite extra om man är van vid att bara kunna vinna från vänster till höger. (Men oroa dig inte, alla vinnande kombinationer markeras tydligt på skärmen och alla vinster kommer förstås in på spelkontot automatiskt även om man själv inte lyckades se dem innan spelet visade upp var de låg någonstans.)

Det finns ingen bonusbana eller free spins-läge i det här spelet, så om det är vad man är sugen på är Wonky Wabbits inte ett bra val. Wonky Wabbits har inte heller någon växande jackpott, utan alla pengar betalas ut i form av ordinarie vinster.

Det är tyvärr inte bara kaninerna som är wonky i det här spelet utan musiken är också tämligen hysterisk, vilket kan bli en smula enerverande i längden. Som tur är kan man enkelt slå av musiken.

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2014

RTP:

96,5%

Lägsta kostnad:

€0,30 (30 mynt)

Högsta kostnad:

€150 (300 mynt)

Hjul:

5

Vinstrader:

15

Mynt Värden:

€0,01 - €0,50