Win Escalator
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Win Escalator

Win Escalator är ett innovativt spel från Red Tiger, där du spelar med en expanderande spelplan, vilken kan utöka antalet vinstlinjer.

Vi tänker idag gå närmare in på hur detta spel fungerar. Bland annat tänker vi gå igenom dess symboler och extrafunktioner – och du som tänkt spela Win Escalator kan förhoppningsvis dra nytta av att läsa igenom denna recension innan du sätter igång att spela.

Spela Win Escalator här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Win Escalator

Win Escalator känns när man startar spelet som en väldigt klassisk slot, där känslan är lite ”back to basic”. Den har i grundspelet endast 4 hjul och 3 rader – men raderna kan med lite tur utökas med upp till 5 extrarader under dina free spins. Detta genom att en Win Escalator symbol dyker upp och får spelplanen att växa.

Vinner gör du genom att landa 3 eller 4 symboler i en vinnande kombination, och spelet bjuder på en högvinst om 850 gånger din insats. Här finns wilds och scatters, och de sistnämnda framkallar i vanlig ordning free spins när du får minst 3 av dessa.

Win Escalator symboler

På Win Escalator vinner du när du får antingen 3 eller 4 matchande symboler i en vinnande kombination. Vi anger därmed vinsterna för både 3 och 4 matchningar.

 • Wild – kan ersätta alla symboler utom scatter och escalate. Betalar 320 mynt vid 4 stycken. 
 • Scatter – ger 10 free spins vid 3 av denna
 • Win Escalator – kan dyka upp under free spins och expanderar då spelplanen med upp till 5 extra rader
 • Sjuan – betalar 120 / 320 mynt
 • Bjällran – betalar 80 / 200 mynt
 • Hästskon – betalar 56 / 128 mynt
 • Stjärnan – betalar 40 / 96 mynt
 • Melonen – betalar 24 / 60 mynt
 • Druvorna – betalar 20 / 48 mynt
 • Apelsinen – betalar 16 / 40 mynt
 • Citronen – betalar 12 / 32 mynt
 • Körsbären – betalar 8 / 20 mynt

Win Escalator jackpot

Win Escalator kommer med en daglig jackpot, vilken är progressiv. Denna kommer därmed att falla ut en gång per dag, och storleken på jackpotten kommer alltid att variera, då det beror helt och hållet på hur mycket insatser som kommit in i spelet under dagen. Hur stor jackpotten är exakt nu, samt hur länge det är kvar som längst innan denna betalas ut kommer du alltid att kunna se i anslutning till spelplanen.

Slutsats

Win Escalator är så mycket mer än vad man tror vid spelets början. Det måhända att spelet ser ganska torftigt ut, med sin enkla design och sitt enkla upplägg – men faktum är att featuren med den expanderande spelplanen är riktigt underhållande. Eftersom spelet har en låg till medel volatilitet, hinner man som regel dessutom uppleva ganska många vinster under en spelomgång – även om dessa inte alltid är så stora.

Det är lite synd att det inte lags mer energi på spelets utseende, då vi misstänker att en lite mer attraktiv design skulle locka många fler spelare – för detta är helt klart ett spel som är värt att provas på.

Var kan jag spela Win Escalator?

Hos oss finner du en lista där du kan se de bästa casinon att spela Win Escalator på. 

Hur många vinstrader har Win Escalator?

Win Escalator har 3 till 8 vinstrader.

Vad är vinstchansen för Win Escalator? 

Spelets volatilitet ligger på låg till medel och dess RTP på 96.05%.

Snabb info

Speltillverkare:

Red Tiger

Lanserades:

11 juli, 2019

RTP:

96.05%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

4

Vinstrader:

3 - 8

Mynt Värden:

0,10 - 30