Wild Beach Party
RTP 96.53%
Lägsta kostnad 2 kr
Högsta kostnad 1000 kr
Hjul 7
Vinstrader Cluster Pay
Mynt Värden 0.01 - 0.50
Spela Wild Beach Party hos: LeoVegas Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Wild Beach Party

Provspela gratis

Wild Beach Party är en slot där du inte får en lugn stund. Pragmatic Play har återigen visat varför de är en av branschens största. Häng med in i denna frukt och bärslot och jaga de stora vinsterna. Tack vare den generösa free spins-funktionen har du chans att få multipliers på upp till 729x och en maxvinst på 5000x.

Spela Wild Beach Party här

 1. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Erbjudandet gäller nya spelare | Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.07.23 | Min. insättning 100 kr. | Omsättningskrav 20x | Gratisspinsen är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. | Ev. vinster är riktiga pengar. | Läs fullständiga regler och villkor under ‘Bonus och Erbjudandevillkor’.
 2. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

I vår ärlig Wild Beach Party recension berättar vi mer om denna festliga spelautomat från Pragmatic Play, så häng på!

Wild Beach Party Slot Logga

Hur fungerar Wild Beach Party?   

Wild Beach Party kommer vara bekant för den som tidigare spelat slots med cluster pays, men är väldigt unikt för den som tidigare bara spelat vanliga slots. Spelplanen är 7x7 och istället för att snurra som på en vanlig slot så faller symbolerna från ovan. Ett spel med cluster pays innebär att du vinner genom att få symbolerna i en klump bredvid varandra, snarare än via vinstlinjer. 

Något mer vi gillar med Wild Beach Party är att det finns ett stort insatsspann och att maxvinsten är så pass hög. Du kan nämligen spela för allt mellan 2 - 1000 kr beroende på vad du känner för. Oavsett vad du väljer har du chansen att plocka hem en vinst på så mycket som 5000x. Med en insats på 2 kr blir det en vinst på 10 000 kr, och med en maxinsats blir det en vinst på 5 miljoner. Inte fy skam i våra ögon. 

I och med att Wild Beach Party saknar vinstlinjer och istället använder sig av cluster för att skapa vinnande kombinationer är det alltid mycket som händer. Perfekt för den som tycker att traditionella slots och andra spel kan gå lite långsamt. Tack vare att det redan händer så mycket finns det inte heller ett så stort behov av bonusfunktioner som många andra spel kräver. De har därför nöjt sig med tre extrafunktioner – Random Wild Multiplier, Scatter och free spins. Du hittar mer om dem längre ned, men det vi kan säga redan nu är att de är väldigt roliga och adderar mycket till spelupplevelsen. 

Wild Beach Party Slot Recension
Wild Beach Party Slot Recension 2

Spelfunktioner 

Pragmatic Play är tillsammans med NetEnt några av de studios som är absolut bäst på att producera spel utan massa onödiga bonusfunktioner. Visst har de spel med mycket bonusfunktioner också, men vi tycker att de skiner som mest när de håller sig till det enkla. Wild Beach Party har bara tre olika bonusfunktioner. Det kan låta som att det skulle innebära en lite långsammare spelupplevelse, men så är det absolut inte. Spelets cluster pay gör att det alltid händer något kul. Här nedan hittar du information exakt om hur de tre bonusfunktionerna fungerar. 

 1. Wild
  Det kanske inte kan räknas som en bonusfunktion i sig, men det är även värt att nämna att Wild Beach Party har en Wild-symbol. Precis som på dina andra favoriter fungerar de på så sätt att de ersätter samtliga andra symboler. Det är också tack vare dess existens Random Wild Multiplier kan finnas. 
 2. Random Wild Multiplier 
  När du får en vinst och ett cluster exploderar kan det dyka upp slumpmässiga Wilds där bakom. När det dyker upp en så har den också med sig en multiplier på 2x och om du vinner med den har den chans att dyka upp igen. Skulle den dyka upp igen så har symbolens multiplier dubblats och kan gå hela vägen upp till 256x i basspelet, och 729x i free spins-läget. 
 3. Scatter
  Scatter är helt enkelt den symbol som gör att du kan komma åt spelets free spins. Allt över 3 och upp till 7 Scatters ger olika antal free spins. 
 4. Free Spins
  Du kan få totalt 25 free spins på en och samma gång genom att få 7 scatters i ett cluster. Under dina free spins så har du också chans att få Random Wild Multipliers som kan sträcka sig hela vägen upp till 729x. Istället för att börja på 2x börjar den här istället på 3x. Får du 3 eller fler Scatters under dina free spins får du fem ytterligare gratissnurr. 
Wild Beach Party Slot free spins
Wild Beach Party Slot free spins

Wild Beach Party symboler  

Sverige får inte nog av slots med frukt- och bärteman. Och Pragmatic Play är inte blyga på att vara en del av trenden och har flera spel på temat. Så fort du startar upp Wild Beach Party ser du vad det är frågan om. Alla spelets symboler är nämligen frukter och bär av olika slag. Till skillnad från många andra slots där ute har de valt att helt utelämna typiska kortspelssymboler. Alla dessa bär och frukter har olika värde och betalar alltså olika mycket beroende på vilka som resulterar i vinnande kombinationer. Ta en titt nedan så får du veta exakt vad alla är värda. 

SymbolVinst vid 15+ i cluster
Ananas150x
Vindruvor100x
Äpple90x
Banan80x
Apelsin60x
Päron40x
Blåbär 20x
Scatter100x

Wild Beach Party Jackpot

Det finns mycket som är väldigt bra med Wild Beach Party, men är du en jackpottälskare måste vi tyvärr göra dig besviken. Wild Beach Party har nämligen ingen jackpottfunktion överhuvudtaget. Istället får du helt och hållet förlita dig på basspelet och alla bonusfunktioner för att komma åt riktigt trevliga vinster. Maxvinsten är nämligen så hög som 5000x, så du behöver inte oroa dig för att det inte är möjligt att vinna stort. 

Söker du efter de bästa jackpotssloten? Klicka då här.

Slutsats  

Ja, det finns nog inte mycket mer att säga än att vi rekommenderar alla att testa Wild Beach Party. Med sitt händelserika gameplay, höga maxvinst och simplicitet imponerar det starkt. För dig som letar efter en ny slot är detta en no-brainer.

Vanliga frågor och svar

Var kan jag spela Wild Beach Party?  

Wild Beach Party finns på många casinon som erbjuder videoslots på nätet från Pragmatic Play. Gå igenom våra listor så hittar du ett på nolltid. 

Hur många vinstrader har Wild Beach Party?

Spelet använder sig av cluster pays istället för vinstlinjer.

Vad har Wild Beach Party för RTP?   

Spelets RTP ligger på 96.53%.

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

2022

RTP:

96.53%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

7

Vinstrader:

Cluster Pay

Mynt Värden:

0.01 - 0.50