Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Voodoo Magic

I Voodoo Magic får du en mörk och spännande slot med en maximal vinst på en miljon kronor. Sloten innehåller free spins med symboluppgraderingar, på vilka du kan vinna riktigt fint – och du som inte orkar vänta på bonusspelet har möjlighet att köpa din väg direkt in i detta. 

I denna recension kommer du få en närmare presentation av sloten Voodoo Magic, och allt viktigt du behöver veta om du själv är nyfiken på att spela sloten. Här tar vi bland annat upp hur spelet fungerar, hur dess högsta vinst ser ut, vilka värden du kan finna bland de olika symbolerna och vilka olika features du kan stöta på i spelet. Som vanligt avslutar vi också med vår egen slutsats kring sloten.

Hur fungerar Voodoo Magic

När du öppnar Voodoo Magic möts du av en spelplan bestående av 5 hjul och 4 rader. På dessa finner du 40 vinstlinjer.

Insatsnivåerna i spelet bör tilltala de flesta spelarna, då du kan satsa från 2 kronor som lägst och upp till 1 000 kronor som mest. Spelets högsta vinst ligger på 1 000 gånger din insats.

Själva grundspelet i Voodoo Magic ger inte utrymme för så väldigt stora vinster, istället är det dess bonusspel som kan ge de riktigt fina utdelningarna. Bland annat finns här free spins med garanterade vinster. Dessa får du när du landar 3 bonus scatters på spelplanen, och du får då 5 free spins samtidigt som du också får välja ett av 3 kort. Bakom korten gömmer sig tre olika features.

Du som inte orkar vänta på bonusspelet kan använda spelets Buy Feature för att köpa dig direkt in i en bonusomgång. Detta kostar 80 gånger din insats.

  • Voodoo Free Spins – ger dig en garanterad vinst om minst 10x din insats
  • Super Voodoo Free Spins – ger dig en garanterad vinst om minst 25x din insats
  • Mega Voodoo Free Spins – ger dig en garanterad vinst om minst 50x din insats

Om du bara skulle landa 2 scatter i samma spinn triggas även då ett bonusspel, och det finns två olika sådana. Dessa ger dig en extra vinstchans på ditt spinn. 
Du får välja en av två mystiska flaskor, och detta avgör vilket av bonusspelen du får.

  • Mystery Curses – ger dig ett slumpmässigt antal wilds 
  • Fortune Hex – raderar alla lågt betalande symboler från spelplanen och ersätter dessa med högre betalande premiumsymboler

Voodoo Magic symboler

Symbolerna i Voodoo Magic är uppdelade i de högre betalande premiumsymbolerna, vilka består av olika tingestar som för tankarna till just Voodoo och New Orleans. Här finns också lägre betalande symboler, vilka i vanlig ordning kommer i form av spelkortsvalörer – i Voodoo Magic är det symbolerna 9 till A. 

Spelets högst betalande symbol är dess Wild, och denna kan ge dig upp till 12.5 gånger din insats som mest. Den högst betalande av premiumsymbolerna kan ge dig upp till 10x insatsen.

Voodoo Magic jackpot

Voodoo Magic har inte någon progressiv jackpott. Den högsta vinsten i spelet ligger istället på 1 000 gånger din insats, vilket som mest kan ge en miljon kronor i vinst.

Slutsats

Voodoo Magic är en relativt snygg slot, även om den inte är det absolut bästa vi sett från Pragmatic Play. Grundspelet är ganska lojt med symboler som ger en rätt låg utdelning för en högvolatil slot.

Bonusspelen däremot är klart bättre. 5 free spins känns ganska snålt tilltaget, men å andra sidan är vi garanterade vinster upp till minst 50x, vilket gör det desto roligare. Ett inköp på 80 gånger insatsen är dessutom något billigare än vanligt när det gäller Buy Features (dessa ligger normalt runt 100x). Plus i kanten får de för det ”tröstpris” man får vid 2 landade scatter. 

Tillhör du den skara av spelare som lägger stor vikt vid bonusspelen tycker vi därför att du absolut ska spana in Voodoo Magic – men värderar du ett underhållande grundspel mer kommer du kanske inte ha lika stor behållning av sloten. 

Frågor och svar

Var kan jag spela Voodoo Magic?

Hos oss finner du som vanligt en lista med de bästa casinon att spela Voodoo Magic på.

Hur många vinstrader har Voodoo Magic?

Voodoo Magic har 40 vinstrader. 

Vad är vinstchansen för Voodoo Magic?

Voodoo Magic har en hygglig RTP på 96.5 %, samt en hög volatilitet. Du kan därför få spinna ganska länge innan det kommer några vinster – men dessa tenderar då att oftare vara av det mer generösa slaget när de väl faller ut. 

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

7 januari, 2021

RTP:

96.5 %

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5 st

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

0.05 - 2.5