victorious
Spela hos Cherry Casino
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Victorious

Victorious för oss tillbaka till det gamla Rom där vi får frottera oss med Julius Caesar, Marcus Antonius, Lucius Vorenus och den 13:e legionen. Bland symbolerna hittar vi även klassiker som den gyllene lagerkransen och den romerska örnen. Till din hjälp när du spelar har du vildsymbol, spridningssymbol, multiplikatorer och möjlighet att erhålla gratissnurr. Istället för vanliga spellinjer kan du vinna på 243 olika vis.

Spela Victorious här

Att spela Victorious

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Romerskt tema
  • Snygg serietidningsinspirerad grafik
  • Inga krångliga funktioner
  • 243 olika sätt att vinna

Gyllene örnen är vild

Den gyllene örnen är vildsymbol och kan ersätta andra symboler för att hjälpa dig bilda vinnande kombinationer. På de flesta slots kan vildsymbolen endast ersätta ordinarie symboler, inte specialsymboler, men på Victorious kan den gyllene örnen även ersätta den gyllene lagerkransen som är spridningssymbol och kan dela ut både pengar och gratissnurr.

Gyllene lagerkransen är spridningssymbol

Den gyllene lagerkransen är spridningssymbol. Om du får minst tre stycken samtidigt belönas du med både mynt och gratissnurr.

  1. Tre lagerkransar ger dig 15 gratissnurr.
  2. Fyra lagerkransar ger dig 20 gratissnurr.
  3. Fem lagerkransar ger dig 25 gratissnurr.

Alla vinster under gratissnurren multipliceras med tre. En symbolkombination som normalt skulle ge 100 mynt är alltså värd 300 mynt, och så vidare.

De går att erhålla nya gratissnurr under gratissnurren, allt som krävs är att man återigen får minst tre lagerkransar.

Omdöme

Victorious är en enkel slott utan avancerade specialfunktioner. Här finns vildsymbol, spridningssymbol och möjlighet till gratissnurr med multiplikator, vilket är den grundutrustning man kan förvänta sig hos en modern videoslot.

Om man är ute efter en enkel och rättfram slot med trevlig serietidningskänsla är Victorious ett mycket bra val. Däremot passar den inte spelare som vill ha avancerade funktioner, till exempel interaktiva bonusbanor. Det finns inte heller någon växande jackpott.

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2011

RTP:

96,9%

Lägsta kostnad:

0,25

Högsta kostnad:

125

Hjul:

5

Vinstrader:

243 sätt att vinna

Mynt Värden:

0,01 – 0,5