vampire senpai
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Vampire Senpai

Det är tydligt att Quickspin precis som så många andra utvecklare allt mer siktat in sig på den asiatiska marknaden, och i Vampire Senpai kommer ytterligare en flirt med Asien – en mycket välgjord sådan. 

Vampire Senpai är trots sitt namn inte ett dugg mörk – även om spelets vampyrer skrämmer de andra karaktärerna så att även dessa förvandlas till vampyrer. När detta sker kan det hända att du vinner riktigt stort. 

I denna recension går vi närmare in på hur Vampire Senpai fungerar, och vad det är bra att ha koll på innan du sätter igång att spela. Du kan därför med fördel läsa in dig lite på spelet i denna recension, innan du själv sätter igång att snurra – så vet du vad du har att vänta. 

Spela Vampire Senpai här

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Vampire Senpai

Vampire Senpai är en slot med fem hjul, fem rader och 40 vinstlinjer. Slotten har ett tydligt asiatiskt tema, och både symboler såväl som övrig design följer temat väl. 

Detta är en slot med klassiska features – det vill säga free spins och wilds. Av de sistnämnda finns det två olika varianter – vampire wilds och talisman mystery wilds. Vampire wilds skrämmer andra symboler till att också bli wilds, och landar under grundspelet. Talisman mystery wilds triggas av vampyrer, och delar ut 3 till 9 wilds var som helst på spelets fyra första hjul. 

Free spins är en annan populär feature, vilken naturligtvis återfinns i Vampire Senpai. För att aktivera free spins behöver du landa minst 3 scatter och dessa kan landa var som helst på spelplanen. 3, 4 eller 5 scattersymboler ger respektive 7, 9 eller 12 free spins. Alla vampyrwilds som dyker upp under free spins stannar kvar under hela omgången, men de kan byta plats på hjulen. Skulle talisman mystery wilds aktiveras under pågående free spins kommer dessa att förbli sticky under hela omgången. 

Vampire Senpai symboler

Vampire Senpai bjuder på ganska få symboler – alla med inspiration från Asien, på ett eller annat vis. Utbetalning sker när du landar mellan 3 och 5 likadana symboler i en vinstlinje. I denna tabell utgår vi från den maximala utbetalningen för varje symbol – det vill säga vid fem lika symboler. 

  • Vampyr wild – 20x
  • Damen – 10x
  • Grön gubbe – 10x
  • Lila gubbe – 10x
  • Kungliga symboler  – 1x till 2x

Vampire Senpai jackpot

I Vampire Senpai finns ingen regelrätt jackpott, men du kan vinna över 8000 gånger insatsen, och detta sker i spelets free spins. 

Slutsats

När det gäller hur spelet är upplagt design- och stilmässigt finns egentligen ingenting att klaga på – det är ett snyggt spel rätt igenom. Vi kan tycka att det kan bli lite väl många snurr ibland innan någon vinst ramlar in, trots att spelet är medelvolatilt. Detta brukar dock vara snabbt förlåtet när det landar en vampyr som skrämmer fram massa wilds över spelplanen. 
Trots namnet funkar sloten även för den mörkrädde – den är riktigt charmig faktiskt – och Vampire Senpai är absolut värd en provomgång eller två. 

Var kan jag spela Vampire Senpai?

Hos oss finner du en lista med de bästa casinon att spela Vampire Senpai på.

Hur många vinstrader har Vampire Senpai?

Vampire Senpai har 40 vinstrader.

Vad är vinstchansen för Vampire Senpai?

Vampire Senpai har en RTP som ligger på 96.19% och en medel volatilitet.

Snabb info

Speltillverkare:

Quickspin

Lanserades:

11 juni, 2020

RTP:

96.19%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

0.025 - 2.50