Twisted Sister
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Twisted Sister

Twisted Sister är en musikslot från den svenska spelutvecklaren Play’n GO. Är du ett fan av hårdrock har du säkerligen hört talas om rockbandet Twisted Sister tidigare och det är just detta band som står i fokus i denna slot. På hjulen snurrar alla bandets karaktärer och spelet har gott om bonusfunktioner som tar spelupplevelsen till helt nya nivåer. 

Nedan hittar du vår recension av Twisted Sister där vi går igenom allt som är värt att veta om denna snygga produktion. Vi kommer till exempel att titta närmare på hur du spelar, vilket insatser du kan göra och såklart – hur slottens många bonuslägen fungerar.  

Spela Twisted Sister här

Hur fungerar Twisted Sister? 

I Twisted Sister spelar du på en extra stor spelplan uppbyggd av 6 hjul och 6 rader symboler. Vinster sker inte på traditionella vinstlinjer, utan här är det kluster som betalar. Minst fem matchande symboler intill varandra krävs för att skapa ett vinnande kluster. Hur stor utdelningen blir beror på vilken symbol kombinationen utgörs av. 


Vad gäller insatser passar Twisted Sister de flesta – här kan du satsa så lite som 1 krona, men också upp till 1 000 kronor per snurr. För att reglera insatsen använder du myntvärdet som sträcker sig från 0,01 till 5,00. Med hjälp av autoplay-funktionen kan du låta hjulen snurra automatiskt medan du lutar dig tillbaka. 


Bonusfunktioner finns det gott om i Twisted Sister. Först och främst kan du skapa vinster i följd eftersom vinnande kombinationer försvinner från spelplanen. Här finns dessutom en Guitar Charge Meter som fylls på när du skapar vinster med bandmedlemmar. När mätaren fylls upp till en viss del kommer en symbol att väljas ut och en rad slumpmässiga Band-funktioner att aktiveras.


Scream-funktionen kommer att förstöra alla lågbetalande symboler kring den utvalda symbolen. Go Wild kommer att förvandla alla symboler av samma typ till wilds och Unite kommer att ge dig fler av samma symbol på spelplanen. Här finns även en rad andra lukrativa funktioner så som Angry Dads, Wild Scatters och We’re Not Gonna Take It. 

Twisted Sister symboler

Om man bortser från bonus-symbolerna har Twisted Sister nio symboler i grundspelet. Dessa ger följande utdelning vid en kombination bestående av mellan 5 och 25 symboler: 

  • Blå skiva – mellan 0,01 och 20 mynt 
  • Lila pin – mellan 0,01 och 20 mynt 
  • Grönt skivomslag – mellan 0,15 och 30 mynt
  • Rosa plektrum – mellan 0,2 och 50 mynt 
  • A.J –  mellan 0,5 och 100 mynt
  • The Animal – mellan 0,6 och 120 mynt 
  • Fingers – mellan 0,6 och 120 mynt 
  • Jay Jay French – mellan 0,75 och 150 mynt
  • Dee Snider – mellan 1 och 250 mynt

Twisted Sister jackpot 

Twisted Sister har ingen progressiv jackpot, men maximal vinst i spelet ligger på så mycket som 450 000 mynt. 

Slutsats

Om du är ett fan av hårdrock – framför allt bandet Twisted Sister – kommer du att älska denna slot från Play’n GO. Bortsett från den utmärkta grafiken kommer slottens underhållande bonusfunktioner att höja spelstämningen rejält. Twisted Sister passar både nybörjare och storspelare tack vare spannet för insatser som sträcker sig från 1 krona upp till 1000 kronor. Maxvinsten är inte så dum den heller – den ligger nämligen på hela 450 000 mynt. 

Var kan jag spela Twisted Sister?

Så fort Twisted Sister lanseras kan du se vilka casinon som erbjuder spelet hos hos oss på Spelaspel.

Hur många vinstrader har Twisted Sister?

Twisted Sister har inga vanliga vinstlinjer utan det är kluster bestående av minst fem symboler som skapar vinst.

Vad är vinstchansen för Twisted Sister?

Twisted Sister har en RTP på 96,20% och en medelhög volatilitet på 6 av 10. 

Snabb info

Speltillverkare:

Play’n GO

Lanserades:

4 juni, 2020

RTP:

96,20%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

Kluster betalar

Mynt Värden:

0,01 - 5,00