Transformers
RTP 96.47%
Lägsta kostnad 60 mynt
Högsta kostnad 60 mynt
Hjul 5
Vinstrader 40
Mynt Värden 0,01 – 1
Spela Transformers: Battle for Cybertron hos: Videoslots Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Transformers: Battle for Cybertron

battleforcybertron

Spela Transformers: Battle for Cybertron här

Transformers: Battle for Cybertron är en slot från IGT som släpptes år 2013 och lockar med bland annat lavinfunktion, Mystery Feature och fyra olika free spins-banor med multiplikator. Hjulen pryds av autobots och decepticons, och själva planeten Cybertron är bonussymbol. Vad som är tämligen unikt med detta spel är att du själv får välja vilken av de fyra free spins-banorna du vill spela.
[related-brands-toplist]

[related-brands-toplist]

Transformers: Battle for Cybertron spelas alltid med 60 mynt per snurr och samtliga 40 spellinjer aktiverade. Det går däremot att justera myntvärdet. För den som spelar i valutan euro är lägsta möjliga satsning €0,01 x 60 mynt = €0,60 medan högsta möjliga satsning blir €1 x 60 mynt = €60.

Det finns inte någon växande jackpott. Det fasta jackpotten består av 250 000 mynt, vilket motsvarar €250 000 för den som spelar i euro med högsta möjliga myntvärde och €2 500 för den som spelar i euro med lägsta möjliga myntvärde.

Den förinställda utbetalningsgraden är 96,14% men det är möjligt för enskilda nätcasinon att sänka den (dock inte lägre än 92,56%).

Att spela Transformers: Battle for Cybetron

Det som gör denna slot spelvärd är:

 • Lavinfunktion
 • Innovativ Mystery Feature
 • 4 olika free spins-banor att välja mellan
 • Snygg grafik som inspirerats av Transformers-filmerna

Lavinfunktion

IGT har valt att inkludera den populära lavinfunktionen i det här spelet, vilket innebär att man har chans att vinna många gånger i följd på en satsning. Varje gång en vinnande kombination bildas försvinner nämligen de symbol som ingår så att andra symboler kan ta deras plats. Bildas en ny vinnande kombination upprepas det hela igen. Har man turen på sin sida kan man alltså få många vinster i följd när man spelar Transformers: Battle for Cybetron.

Mystery Feature

Mystery Feature kan triggas när som helst och gör så att en av fem möjliga karaktärer visar sig. Vad som sedan händer med symbolerna på hjulen beror på vilken av de fem karaktärerna det är som triggats.

 • Optimus Prime ser till att alla decepticons på hjulen försvinner.
 • Megatron ser till att alla autobots på hjulen försvinner.
 • Grimlock tar bort symboler slumpvis.
 • Shockwave spränger bort symboler i ett slumpvist genererat mönster.
 • Ratchet har med sig en bonussymbol (planeten Cybertron). Ratchet kan endast triggas när man redan har två bonussymboler på hjulen, vilket innebär att Ratchets tredje bonussymbol gör att free spins startar.

Tre bonussymboler (planeten Cybertron) i grundspelet innebär att du belönas med free spins, och du får själv välja vilken av fyra free spins-banor du vill spela. Varje bana representeras av en karaktär.

 • Om du väljer karaktäreren Bummblebee kommer din free spins-bana att bestå av 15 free spins med multiplikator på 2x – 4x.
 • Om du väljer karaktäreren Shockwaves kommer din free spins-bana att bestå av12 free spins med multiplikator på 3x – 5x.
 • Om du väljer karaktäreren Optimus Prime kommer din free spins-bana att bestå av 8 free spins med multiplikator på 4x – 10
 • Om du väljer karaktäreren Megatron kommer din free spins-bana att bestå av 5 free spins med multiplikator på 8x – 10x.

Omdöme

Om man gillar Transformers är Transformers: Battle for Cybertron en härlig nostalgitripp. Värt att nämna är dock att det spelet huvudsakligen har inspirerats av hollywoodfilmerna Transformers (2007), Transformers: Revenge of the Fallen (2009) och Transformers: Dark of the Moon (2011). Föredrar man de gamla klassiska serietidningarna från 1980-talet bör man istället ta en titt på spelet Transformers: Ultimate Payback som gavs ut av WagerWorks år 2009.

Transformers: Battle for Cybertron är en toppmodern videoslot med allt vad det innebär av snygga animationer, innovativa funktioner och interaktivitet. Att man får välja mellan fyra olika free spins-banor och tvingas väga antal free spins mot storleken på multiplikatorn gör att spelet till och med har vissa strategiska inslag. Animationer, bakgrundljud och ljudefekter harmoniserar och skapar en medryckande spelmiljö som är helt i linje med filmerna.

Gillar man grafiskt avancerade spel med massor av funktioner är Transformers: Battle for Cybertron ett bra val, och till och med den som inte är överdrivet intresserad av Transformers kan förmodligen uppskatta själva spelfunktionerna.

Gillar man däremot enkla slots som fokuserar på själva grundspelet kommer man troligen att känna att Transformers: Battle for Cybertron är en smula överlastad. En annan punkt som är värd att nämna är att man alltid måste satsa 60 mynt per spelomgång och alltid har samtliga spellinjer aktiverade, vilket gör att spelet inte passar den som är ute efter att spela med riktigt små insatser eller vill kunna justera antal mynt och antal spellinjer. (Det går dock att justera myntvärdet ned till €0,01 så det behöver inte bli så jätteblodigt att satsa 60 mynt.)

Snabb info

Speltillverkare:

IGT

Lanserades:

2013

RTP:

96.47%

Lägsta kostnad:

60 mynt

Högsta kostnad:

60 mynt

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

0,01 – 1