supernova
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Supernova

Supernova är en slot från Quickspin som lanserades i början av år 2013. Den har tre vanliga hjul, men till höger på skärmen kan man se ytterligare två hjul som används för att avgöra hur stora dina multiplikatorer blir för vinster. Du kan få upp till 100x multiplikator på vinsterna!

Temat för Supernova är den yttre rymden och vad som försiggår inne i de stora stjärnorna. Hjulen pryds huvudsakligen av stjärnor och atomer i olika vackra färger.

Spela Supernova här

Att spela Supernova

Det som gör denna slot spelvärd är:

Sidohjulen multiplicerar dina vinster

Varje gång du du vinner något på Supernova triggas de två extra sidohjulen. Din vinst multipliceras med den siffra som visar sig i mittenposition på det vänstra av de två sidohjulen. Om en siffra visar sig i mittenposition även på det högra av de två sidohjulen multipliceras vinsten även med denna siffra, och utbetalningen kan då blir riktigt hög. De siffror som kan visa sig på sidohjulen är 2, 3, 5 och 10. Får du siffran 10 på båda hjulen kommer alltså din vinst att multipliceras med 100!

Exempel: Du får en symbolkombination som är värd 20 mynt. Det vänstra extrahjulet snurrar och siffran 5 stannar i mittenposition. Din vinst blir då värd 20 mynt x 5 = 100 mynt. Sedan visar sig siffran 3 i mittenposition på det högra extrahjulet. Din vinst blir då värd 100 mynt x 3 = 300 mynt. Tack vare sidohjulen har alltså din vinst ökat från 20 mynt till 300 mynt.

Supernovan är vild

Supernovan är vildsymbol och kan ersätta andra symboler i spelet för att hjälpa dig bilda vinnande symbolkombinationer.

Ändra hjulens hastighet

Om du tycker att hjulen snurrar för långsamt när du spelar Supernova, gå till inställningarna och välj Fast Play så ökar hastigheten och du hinner med fler snurr per minut.

Omdöme

De två sidohjulen hos Supernova skiljer det här spelet från de flesta andra slots och skapar en unik spelupplevelse. Här finns inte några gratissnurr eller någon interaktiv bonusbana, men det gör ingenting eftersom sidohjulen ser till att alltid hålla spänningen och variationen på topp. En stort plus är att sidohjulen aktiveras efter varje vinst och kan ha mycket stor effekt på storleken på utbetalningen. Att Supernova dessutom är en mycket vacker slot hjälper till att höja spelupplevelsen ytterligare ett snäpp. Bakgrunden gör att det känns som att man färdas genom rymden i hög hastighet och musiken är mycket energisk.

Snabb info

Speltillverkare:

Micrograming

Lanserades:

2013

RTP:

97.05%

Lägsta kostnad:

0,25

Högsta kostnad:

50

Hjul:

5

Vinstrader:

27

Mynt Värden:

0,25 - 50