street fighter 2
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Street Fighter 2

Om du är ett fan av klassiska fightingspel kommer du att gilla Street Fighter 2. Bakom spelautomaten ligger NetEnt som fått tv-spelsbolaget Capcoms tillåtelse att utveckla en slot med Street Fighter-tema. Spelet bjuder på en rad olika funktioner, bland annat får du möjlighet att välja mellan olika karaktärer som dessutom kan påverka slottens RTP. Bortsett från det innehåller slotten både wilds, free spins och multiplikatorer.

Nedan ska vi ta en närmare titt på Street Fighter 2 och vad denna slot har att erbjuda i form av funktioner, symboler och bonusar. Vi kommer bland annat att gå igenom hur du spelar samt vad det är som gör just denna slot så unik. 

Spela Street Fighter 2 här

Hur fungerar Street Fighter 2? 

Street Fighter 2 har en spelplan uppbyggd av 5 hjul och 5 rader symboler. Istället för vanliga vinstlinjer är det kluster av symboler som betalar, ett spelsystem som blivit allt mer populärt bland dagens spelutvecklare. Systemet går ut på att du ska landa minst 4 matchande symboler intill varandra för att skapa en vinst. Ju fler symboler klustret består av, desto större blir vinsten. 

Något som får Street Fighter 2 att sticka ut extra mycket bland övriga slots är det ovanligt höga spannet för insatser. Här kan du spela med så lite som 2 kronor upp till 7000 kronor per snurr. För att reglera insatsen behöver du bara justera mynt0värdet med hjälp av kontrollerna till vänster om spinnknappen. 

Vad gäller bonusfunktioner har du mycket att se fram emot i Street Fighter 2. Först och främst får du möjlighet att välja karaktär själv och du kan dessutom styra dem manuellt, vilket skapar en interaktiv känsla i spelet. Bortsett från det har varje karaktär en egen funktion som placerar ut ett visst antal wilds på hjulen, vilket även påverkar slottens RTP. 

Här finns även ett free spins-läge som du aktiverar genom att vinna en kamp mot din motståndare. I detta läge ska du ta dig igenom fyra olika nivåer, alla med varierade motståndare och multiplikatorer. Ju fler kamper du vinner, desto större blir multiplikatorn. Maximal vinst i detta bonusläge är 100 gånger insatsen. Med funktionen Insert Coin Gamble kan du – mot en del av dina vinster – dessutom återaktivera free spins-läget. 

Street Fighter 2 symboler

Vad gäller symboler har Street Fighter 2 likt andra slots vissa symboler som betalar mer och andra som betalar mindre. De symboler som betalar mer utgörs av spelets egna karaktärer och de lågbetalande symbolerna dyker i vanlig ordning upp som spelkortssymbolerna A, K, Q, J och 10. 

Bortsett från dessa standarsymboler har Street Fighter 2 även två olika vinst- och förlustsymboler. Landar du ett kluster av 16 sådana symboler (eller mer) vinner du 30 gånger din insats. Dessa symboler kan dessutom dyka upp som s

Street Fighter 2 jackpot

Det finns ingen växande jackpot i Street Fighter 2 som det till exempel gör i NetEnts Mega Fortune. Däremot ligger maxvinsten på över 7000 gånger insatsen, vilket inte är så illa.

Slutsats

Street Fighter 2 är den optimala slotten för dig som gillar klassiska tv-spel. Spelet är nämligen ett resultat av ett samarbete mellan NetEnt och Capcom där temat baserats på det välkända tv-spelet Street Fighter från 1991. Jämfört med andra slots är Street Fighter 2 unikt på många sätt. Det som sticker ut mest är möjligheten att kunna välja mellan olika karaktärer som du dessutom kan styra själv. Bortsett från går det även att köpa det lukrativa bonusläget och vinster sker med det uppskattade systemet Cluster pays. 

Vart kan jag spela Street Fighter 2?

Du kan enkelt se vart du kan spela Street Fighter 2 i vår lista som vi har satt ihop.

Hur många vinstrader har Street Fighter 2?

Street Fighter 2 har inga vanliga vinstlinjer utan vinster sker när minst 5 symboler landar intill varandra och skapar ett kluster. 

Vad är vinstchansen för Street Fighter 2?

Street Fighter 2 har en RTP på 96.06%, vilket är normalt för denna typ av slots.

Om Johanna E

Har jobbat som content writer i 4 år och har lång erfarenhet av spelindustrin. Skriver gärna casinorelaterade artiklar och recensioner för att hjälpa spelare att göra bra val.

  • resor
  • företagande
  • litteratur
Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

21 maj, 2020

RTP:

96.06%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

7000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

Cluster pays

Mynt Värden:

0,20 - 100,00