Soccer safari logo
Spela hos Unibet
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Soccer Safari

Soccer Safari

I samband med fotbolls-VM i Sydafrika år 2010 lanserade Microgaming slotten Soccer Safari där det är olika afrikanska djur som intar fotbollsarenan. Hos den charmiga slotten Soccer Safari är djuren inte bara fotbollsspelare, utan de dyker även upp som publik, sportkommentatorer, domare och hejarklack.

Soccer Safari är en femhjulig slot med vildsymbol, free spins-läge och bonusbana. Under free spins får man hjälp av vilda hjul. Man kan spela kvitt-eller-dubbelt (eller fyrdubbelt) med sina vinster.

Fakta om Soccer Safari

Temat för Soccer Safari är afrikanska vilddjur som älskar fotboll. Exempel på symboler som förekommer är domaren Zebra, sportkommentatorn Elefant med bisittaren Giraff, samt fotbollsspelarna Lejon, Noshörning, Leopard och Vårtsvin. Surikatter och gaseller dyker upp som åskådare och hejarklack.

Soccer Safari har vildsymbol, multiplikator, spridningssymbol, free spins-läge och bonusbana.

Det går att ställa in myntvärdet när man spelar Soccer Safari. För den som spelar i USD är lägsta myntvärde $0,01 och högsta myntvärde $0,20. Man väljer även hur många spellinjer man vill satsa på (1-30) och hur många mynt som ska satsas per aktiverad spellinje (1-20).

Lägsta möjliga satsning i USD blir därmed $0,01 x 1 spellinje x 1 mynt = $0,01 per spelomgång. Högsta möjliga satsning i USD blir $0,20 x 30 spellinjer x 20 mynt = $120 per spelomgång.

Soccer Safari har inte någon växande jackpott.

Att spela Soccer Safari

Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Free spins-läge med vilda hjul
  2. Interaktiv bonusbana med fotbollstema
  3. Kvitt-eller-dubbelt (eller fyrdubbelt)
  4. Skojfriskt tema med fotbollsälskande afrikanska djur

Vildsymbol

Spelets logga är vild och kan ersätta vilken ordinarie symbol som helst, däremot inte spridningssymbolen eller bonussymbolen.

Zebra triggar free spins-läget

Om du får en domarzebra på både första och femte hjulet samtidigt när du spelar Soccer Safari belönas du med free spins. Under free spins är både första och femte hjulet vilda, utom under ditt allra sista free spins för då är istället mittenhjulet vilt.

Det går att erhålla nya free spins under free spins.

Trofén startar bonusbanan

Om du får minst tre troféer samtidigt aktiveras bonusbanan hos Soccer Safari. Du får välja ut vilket lag du vill heja på, samt vilken spelare som ska få försöka sig på att göra mål. Beroende på hur bra det går kan du vinna olika priser. Även om fotbollen missar målet är man garanterad 20x insatsen, och om fotbollen går in i mål och träffar nätet kan man vinna upp till 100x sin satsning. Din utvalde målskytt får fortsätta skjuta tills målvakten lyckas fånga bollen, eller tills bollen missar målet tre gånger i rad.

Troféerna är spridningssymboler vilket innebär att de inte behöver rada upp sig på en aktiv spellinje för att räknas.

Kvitt eller Dubbelt eller Fyrdubbelt

När man har vunnit något på Soccer Safari kan man välja att riskera sin vinst i hopp om att få den multiplicerad med två eller fyra.

  • Om du vill ha chans att få din vinst multiplicerad med fyra gäller det att tippa vilken svit nästa kort i kortleken kommer att tillhöra. Om du gissar fel förlorar du din vinst, om du gissar rätt multipliceras den med fyra.
  • Om du nöjer dig med en chans att dubbla din vinst, ange att du vill gissa vilken färg (inte svit) nästa kort kommer att tillhöra. Då behöver du bara välja mellan svart och rött och har 50% chans att gissa rätt. Om du gissar fel förlorar du din vinst, om du gissar rätt multipliceras den med två.

Omdöme

Soccer Safari är ett spel som tenderar att få extra uppmärksamhet när det råder fotbollsfeber och sedan hamna lite i skymundan under mellanperioderna. Det är dock definitivt inte en spelautomat som man måste vara fotbollsintresserad för att uppskatta, för här finns gott om intressanta funktioner som håller spänningen uppe.

Soccer Safari rekommenderas för spelare som gillar fullmatade och humorfyllda videoslots där det alltid händer många olika saker. Massor av animationer, livliga ljudeffekter och maffiga funktioner utlovas. Är man däremot sugen på en klassisk enarmad bandit är Soccer Safari helt fel spel. Soccer Safari är inte heller ett bra val för den som vill kunna vinna gigantiska belopp. Det går visserligen att plocka ihop en hel del pengar med hjälp av bonusbanan och free spins-läget, men det är inte alls på samma nivå som till exempel Mega Fortune eller Hall of Gods där de växande jackpottarna kan leda till ett liv som ekonomiskt oberoende. Soccer Safari handlar mer om att skaffa sig lite guldkant på tillvaron – kanske i form av en spännande fotbollsresa?

Snabb info

Speltillverkare:

Micrograming

Lanserades:

2010

RTP:

‎96.5%

Lägsta kostnad:

$0,01

Högsta kostnad:

$120

Hjul:

5

Vinstrader:

30 spellinjer

Mynt Värden:

$0,01 - $0,20