robotnik logo

Robotnik

Speltilverkare:

Yggdrasil

Lanserades:

2014

RTP:

96.7%

Lägsta kostnad:

€0,40

Högsta kostnad:

€80

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

€0,01 / €0,02 / €0,05 / €0,10 / €0,20 / €0,50 / €1 / €1,5 / €2
robotnik

Robotnik är en slot från Yggdrasil Gaming där fokus ligger på vildsymboler. Här finns inga spridningssymboler eller bonussymboler, däremot vanlig vildsymbol + vildsymbol med multiplikator + en robot som kan dela ut extra vildsymboler under och efter snurr.

Oavsett vilken eller vilka vildsymboler som visar sig på hjulen fryser de fast medan övriga icke-vilda symboler snurrar om gratis (re-spin) så man har chans att vinna flera gånger på en satsning. Robotnik är en slot med hög varians, och den är den tredje slotten från spelutvecklaren Yggdrasil.

Spela Robotnik här

Legolas.bet

4.7/5
150% upp till 3 000 kr + 150 omsättningsfria freespins!
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Videoslots

4.9/5
Störst utbud på slots!
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
Ett snabbare och bättre casino
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Unibet

4.8/5
Sätt in 100 kr och få 600 kr att spela för!
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
100% upp till 500 kr utan omsättning
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Robotnik fakta

Robotnik har varken spridningssymbol, free spins-läge, bonussymbol eller bonusbana. Däremot finns det vanlig vildsymbol, vildsymbol med multiplikator och möjlighet att erhålla extra vildsymboler under eller efter ett snurr. Vildsymboler fryser fast och triggar ett kostnadsfritt re-spin. Man kan få flera re-spin i följd, förutsatt att nya vildsymboler visar sig.

Temat för Robotnik är en robot som flyger runt i rymden. De symboler som används är ”rymdstenar” och atomsymboler. Som bakgrundsmusik spelas en moderniserad version av Johann Strauss vals An der schönen blauen Donau.

Man satsar alltid ett mynt per spellinje på Robotnik och spelar alltid med samtliga 40 spellinjer aktiva. Myntvärdet kan justeras, från €0,01 till €2. Detta innebär att lägsta möjliga satsning per spelomgång är €0,01 x 40 spellinjer x 1 mynt per spellinje = €0,40. Högsta möjliga satsning på Robotnik blir €2 x 40 spellinjer x 1 mynt per spellinje = €80 per spelomgång.

Det finns inte någon växande jackpott på Robotnik. Högsta enskilda vinst på en spellinje är 500 mynt, men det går att vinna betydligt mer än så på en satsning eftersom man kan vinna på flera spellinjer samtidigt, få vinster multiplicerade med tre och erhålla re-spins. Robotnik är en slot med hög varians.

Återbetalningsgraden för Robotnik är 96,7 % vilket innebär att för varje inmatad hundralapp går 96,70 kr tillbaka till spelarna igen i form av vinster.

Du kan ställa in hur snabbt hjulen ska snurra när du spelar Robotnik, samt hur dina vinster ska visas (mynt/credits eller riktigt valuta såsom euro).

Robotnik har ett avancerat system för autoplay som kan ställas in på att avbryta automatiskt i vissa situationer, t ex så snart dina sammanlagda vinster nåt upp till ett visst belopp.

Att spela Robotnik

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Vanlig vildsymbol
  • Vildsymbol med 3x-multiplikator
  • Robot som kan dela ut extra vildsymboler
  • Tema som inspirerats av 2001: A Space Odyssey

Vanlig vildsymbol

Slotten Robotnik har en vanlig vildsymbol som ser ut som en atomsymbol och som bär texten WILD. Den kan ersätta vilken reguljär symbol som helst, och den kommer dessutom att frysa fast medan alla övriga icke-vilda symboler snurrar om igen gratis. Kommer en ny vildsymbol (av något slag) får du ett nytt re-spin, och så vidare.

Vildsymbol som även tripplar vinster

Robotnik har förutom sin vanliga vildsymbol även en vildsymbol som dessutom tripplar vinster. Den ser ut som en atomsymbol och har texten WILD X3. Precis som den ordinarie vildsymbolen fryser den fast och triggar re-spins, och man kan få flera re-spins i följd förutsatt att man får nya vildsymboler (av något slag).

Roboten Robotnik

Roboten Robotnik kan visa sig när som helst under eller efter ett snurr för att ge dig extra vildsymboler. Precis som ovan nämna vildsymboler fryser de vildsymboler som Robotnik delar ut fast och ger dig re-spin. Får man mint en ny vildsymbol (av något slag) får man ett nytt re-spin, osv.

Omdöme

Robotnik är ett bra val om man vill spela en underhållande slot med hög varians som inte har någon växande jackpott. Detta är egenskaper som Robotnik delar med bland annat slotten Dead or Alive från NetEntertainment som länge varit en storfavorit bland många spelare på internet. Gillar du Dead or Alive kan vi därför rekommendera att du provar på Robotnik, trots att de båda spelen har väldigt olika teman. Slotten Robotnik har till skillnad från slotten Dead or Alive inte något free spins-läge, men den har vildsymboler som fryser fast och ger re-spins vilket påminner en hel del om Dead or Alives free spins-läge med Sticky Wilds.

Temat för Robotnik är rymden och eftersom det är ”rymdstenar” i vackra färger som används påminner spelet rent grafiskt en del om bland annat Starburst och Elements. I bakgrunden spelas en moderniserad version av 1800-talsvalsen ”An der schönen blauen Donau”. I sitt förra spel (Winterberries) valde Yggdrasil en gammal finsk polka som bakgrundsmusik, och nu en centraleuropeisk vals för Robotnik. Det ska bli spännande att se vad som blir bakgrundsmusik i deras fjärde slot.

Snabb info

Speltilverkare:

Yggdrasil

Lanserades:

2014

RTP:

96.7%

Lägsta kostnad:

€0,40

Högsta kostnad:

€80

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

€0,01 / €0,02 / €0,05 / €0,10 / €0,20 / €0,50 / €1 / €1,5 / €2