rhino rampage
Spela hos SpinStation
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Rhino Rampage Lightning Spins

Det känns som att noshörningar har varit på modet i det senaste när det gäller slotslanseringar – och här kommer ännu ett bidrag. Denna gång är det Blueprint Gaming som står för fiolerna – och det är sällan denna utvecklare gör oss besvikna. 

I denna recension kommer du att få lära dig mer om hur Rhino Rampage Lightning Spins fungerar, vilket värde de olika symbolerna i spelet har – och vi kommer som vanligt avsluta med att ge dig vårt egna omdöme om spelet. Naturligtvis kommer du också få tips om var du kan spela Rhino Rampage Lightning Spins, om du själv vill prova på lyckan i denna slot inspirerad av den afrikanska savannen. 

Spela Rhino Rampage Lightning Spins här

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Rhino Rampage Lightning Spins

Rhino Rampage Lightning Spins är en vacker slot, där inspiration hämtats från den afrikanska savannen – och detta går som ett tema både genom slottens sandiga färger, och dess symboler vilka består av olika majestätiska djur som återfinns på savannen. 

Dess spelplan består av 5 hjul, 3 rader och 25 fasta vinstlinjer. På dessa kan du satsa från 2.50 kr upp till 100 kr och här finns hela fyra olika jackpottar av olika storlek. Den största jackpotten ger hela 1 000 gånger din insats, och vinns genom att fylla alla rutor på spelplanen med fullmånar.

Rhino Rampage Lightning Spins symboler

Rhino Rampage Lightning Spins har som sagt symboler som är hämtade från den afrikanska savannens djurliv – och vinner gör du genom att matcha minst tre av dessa i en vinnande kombination.

  • Noshörning wild – Betalar upp till 40x
  • Leopard – Betalar upp till 16x
  • Hyena – Betalar upp till 12x
  • Vårtsvin – Betalar upp till 8x
  • Surikat – Betalar upp till 6x
  • Kungliga symboler – Betalar upp till 2x och 3x, beroende på symbol

Rhino Rampage Lightning Spins jackpot

Rhino Rampage Lightning Spins har inte mindre än fyra olika jackpottar – en Mini, en Stor, en Mega och en Jackpott. Dessa betalar 30x, 100x, 500x eller 1 000x din insats. Som mest kan du alltså vinna 100 000 kr, om du spelar utifrån spelets maximala insats om 100 kr per spinn. 

Slutsats

Rhino Rampage Lightning Spins är en utseendemässigt tilltalande slot – åtminstone för oss spelare som uppskattar skönheten i den afrikanska savannen och dess rika djurliv. 

Även dess funktioner bör vara tilltalande för de flesta spelarna, då du här finner både wilds och free spins – tillsammans med fyra jackpottar. 
Insatsmöjligheterna hade kunnat ligga något högre, 100 kr som maxinsats är i minsta laget – men å andra sidan ger det en fin vinst ändå, om man skulle råka landa någon av spelets alla jackpottar. 

Var kan jag spela Rhino Rampage Lightning Spins?

Du kan alltid hitta en lista hos oss där du finner de bästa casinon att spela Rhino Rampage Lightning Spins hos.

Hur många vinstrader har Rhino Rampage Lightning Spins?

Rhino Rampage Lightning Spins har 25 vinstlinjer. 

Vad är vinstchansen för Rhino Rampage Lightning Spins?

Rhino Rampage Lightning Spins har en RTP på 96.28% och en medelhög volatilitet.

Snabb info

Speltillverkare:

Blueprint Gaming

Lanserades:

21 maj, 2020

RTP:

96.28%

Lägsta kostnad:

2.50 kr

Högsta kostnad:

100 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0.01 - 0.4