Pirate Gold Deluxe
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Pirate Gold Deluxe

Pirate Gold Deluxe är en riktigt snygg piratslot från de välkända utvecklarna Pragmatic Play. Här möter du två toksnygga pirater i deras hemmamiljö – ett böljande hav. 

Spelet bjuder på inte mindre än tre olika jackpottar – plus en maximal vinstchans om hela 15 000 gånger din insats.

I denna recension går vi närmare in på hur Pirate Gold Deluxe fungerar, och vad du behöver ha koll på när du spelar själv. 

Spela Pirate Gold Deluxe här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Pirate Gold Deluxe

Pirate Gold Deluxe är en slot som är enkel att förstå sig på. När du öppnar spelet möts du av en riktigt snygg spelplan, bestående av fem hjul, fyra rader och 40 vinstlinjer. Du kan satsa från 2 kronor som lägst, upp till maximalt 1 000 kr – och toppvinsten är av det generösare slaget på hela 15 000 gånger insatsen. Den som spelar med den maximala insatsen kan alltså vinna hela 15 miljoner (!) kronor. 

När det gäller features finns det en hel del spännande att ta del av i Pirate Gold Deluxe. Spelet har inte mindre än tre jackpottar av varierande storlek – samtidigt som det också finns en underhållande respin feature där du kan vinna fina kontantvinster. Det är också i spelets respin feature som du har chans att vinna någon av de olika jackpottarna.

Om du inte har tålamod nog att vänta in spelets bonusfeature kan du turligt nog köpa dig direkt in i denna i Pirate Gold Deluxe. Ett inköp direkt in i bonusspelet kostar 100 gånger din insats. 

Pirate Gold Deluxe symboler

Till skillnad mot de flesta klassiska slots där du behöver tre symboler i rad för att vinna räcker det i Pirates Gold Deluxe med att få endast två likadana symboler i en vinstlinje – åtminstone när det gäller premiumsymbolerna. För de lägre betalande symbolerna är det istället tre likadana symboler tillsammans som gäller för att få en utbetalning. 

 • Den manliga piraten – ger upp till 25 x
 • Den kvinnliga piraten – ger upp till 25 x
 • Papegojan – ger upp till 15 x 
 • Piratskeppet – ger upp till 15 x
 • Skattkartan – ger upp till 10 x
 • Kikaren – ger upp till 10 x
 • Kroken – ger upp till 4 x
 • Guldmyntet – ger upp till 4 x
 • Silvermyntet – ger upp till 2 x
 • Bronsmyntet – ger upp till 2 x
 • Wild – ger inga kontantvinster, kan istället ersätta alla betalande symboler

Pirate Gold Deluxe jackpot

Pirate Gold Deluxe har inte mindre än tre fasta jackpottar. Dessa har du möjlighet att vinna när du spelar Pirate Gold Deluxe respins feature, genom att landa tillräckligt många pengasäckar på spelplanen.

 • Minor jackpot – betalar 50 x insatsen
 • Major jackpot – betalar 200 x insatsen
 • Grand jackpot – betalar 2 000 gånger insatsen. 

Slutsats

Pirate Gold Deluxe är en riktigt snygg slot som kommer i en användarvänlig förpackning. Den väldigt höga volatiliteten kan nog verka avskräckande för vissa spelare, men den som har tålamod kan många gånger se fram emot fina utdelningar.

Ett stort plus i kanten får slotten för att det finns möjlighet att köpa sin väg in till bonusspelet – det kan troligen locka över flera av de spelare som är skeptiska till volatiliteten. 

Vill du ha en slot som ger utdelning hela tiden är detta inte en slot för dig – men kan du leva med att få vänta lite på vinsterna ibland, så har Pirate Gold Deluxe definitivt en hel del spelglädje att bjuda på. 

Var kan jag spela Pirate Gold Deluxe?

Hos oss finner du en uppdaterad lista med de bästa casinon att spela Pirate Gold Deluxe på.

Hur många vinstrader har Pirate Gold Deluxe?

Pirate Gold Deluxe har 40 vinstlinjer. 

Vad är vinstchansen för Pirate Gold Deluxe?

Pirate Gold Deluxe har en RTP på klart godkända 96.48 % och en hög volatilitet. Detta brukar innebära att vinsterna kan låta vänta på sig – men att de i gengäld ofta är större när de väl faller ut. 

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

12 november, 2020

RTP:

96.48 %

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

0.5 - 25