peaky blinders slot logo
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Peaky Blinders

2000-talets i särklass bästa tv-serie har äntligen fått en egen slot – vilken dröm att äntligen få hänga med bröderna Shelby och den karismatiska Polly Gray. Det är utvecklarna Pragmatic Play som kommit på den briljanta idén att göra Peaky Blinders till slot – och för det älskar vi dem!Du kommer i denna recension att få reda på mer information om spelet och dess symboler.

Vi berättar också om vad spelet har för spännande features att erbjuda i övrigt – så att du har stenkoll på vad som landar på planen när du väl spelar själv. 

Spela Peaky Blinders här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 2. Min odds 1.60. Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Peaky Blinders

Peaky Blinders är en klassisk och stilren slot, med en 5 x 3 spelplan som har 20 vinstlinjer. The Peaky Blinders gör affärer både med stort och smått – och detta gäller även i deras slot. Här går insatserna från 2 kr upp till 1 000 kr så att alla spelare har möjlighet att delta. 

Enligt klassiskt maner vinner du när du landar minst tre likadana symboler i en vinnande linje, och den högsta utdelningen får du av fem likadana symboler tillsammans. 

Sloten bjuder på en del spännande features – bland annat har spelet tre olika funktioner som aktiveras av scatter.

 • Order of the Peaky Blinders – när denna funktion aktiveras får du en respin, samtidigt som alla karaktärerna blir sticky. 
 • Shelby betting shop – i denna funktion får du ett kontantvärde som tillhör var och en av de olika karaktärerna. Dessa värden kommer sedan att räknas samman, och du kan se de olika talen på den svarta tavlan. 
 • Free spins – när free spins aktiveras får du 10 free spins, och det blir dessutom enklare för dig att trigga ovanstående bonusfunktioner. 

Här finns också en wild. Denna kan som vanligt ersätta alla spelets betalande symboler, samtidigt som den också kan ge fristående utbetalningar om du landar flera wilds tillsammans. 

Faktiskt så är spelets wilds tillsammans med Thomas Shelby de mest värdefulla symbolerna i spelet – och bägge dessa kan ge upp till 20 gånger din insats om du landar fem av någon av dem tillsammans i en vinnande linje. 

Peaky Blinders symboler

För att vara en slot med medel till hög volatilitet har symbolerna i Peaky Blinders en relativt god utdelning. Minst tre likadana symboler i rad är det som gäller för att du ska få någon utdelning – och precis som vanligt är det fem likadana som ger den maximala utdelningen. 

 • Wild – betalar upp till 20 x
 • Thomas Shelby – betalar upp till 20 x
 • Arthur Shelby – betalar upp till 15 x
 • Polly Gray – betalar upp till 7.5 x
 • Michael Gray – betalar upp till 5 x
 • A – betalar upp till 4 x
 • K – betalar upp till 4 x
 • Q – betalar upp till 2 x
 • J – betalar upp till 2 x
 • 10 – betalar upp till 2 x

Peaky Blinders jackpot

I Peaky Blinders finns inte någon progressiv jackpot. Spelets maximala vinst ligger istället på 2 022 gånger din insats. 

Slutsats

När världens bästa tv-serie äntligen lanseras också som slot, är förväntningarna så klart skyhöga. Utseendemässigt kommer dessa definitivt inte på skam. Funktionsmässigt hade vi nog dock förväntat oss lite mer. Samtidigt är det svårt att vara missnöjd när vi givits flera än en olika bonusfunktioner. Med spelets medel till höga volatilitet dröjer det dock mellan gångerna vi får uppleva bonusspelen, och en något lägre volatilitet hade inte skadat – speciellt inte med tanke på att de funktioner som erbjuds är riktigt underhållande.I det stora hela anser vi dock att Pragmatic Play har lyckats väl med sloten – den är stilren och underhållande, och kanske viktigast av allt – den är tv-serien trogen. 

Var kan jag spela Peaky Blinders?

Peaky Blinders hittas hos ett antal utvalda casinon – och vilka dessa är hittar du listade hos oss. 

Hur många vinstrader har Peaky Blinders?

Peaky Blinders har 20 vinstlinjer.

Vad är vinstchansen för Peaky Blinders?

Peaky Blinders har en medel till hög volatilitet, och en RTP som ligger på 96.5 %.

Om c_fjellheim

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

27 augusti, 2020

RTP:

96.5 %

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

20

Mynt Värden:

0.01 - 5