Nyjah Huston: Skate for Gold
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Skate for Gold

Nyjah Huston: Skate for Gold är en slot från svenska Play’n GO där skateboardproffset Nyjah Huston agerar huvudperson. Spelet är ett måste för de som är intresserade av skateboard och bjuder på utmärkt grafik såväl som även en rad bonusfunktioner som kan öppna upp för stora vinster. Du har bland annat re-spins, wilds och free spins att se fram emot.

Nedan ger vi dig vår recension av Skate For Gold där vi bland annat går igenom hur du spelar samt hur du skapar vinster. Självklart ska vi även titta på spelets insatsmöjligheter och undersöka de olika bonusfunktionerna. 

Spela Skate for Gold här

Hur fungerar Njyah Huston: Skate for Gold? 

Skate for Gold är uppbyggd av 5 hjul, 3 rader symboler och 10 fasta vinstlinjer. För att skapa en vinst behöver du snurra fram minst tre matchande symboler på någon av de aktiva vinstlinjerna med start från vänster på spelplanen. I spelinformationen kan du enkelt se hur samtliga vinstlinjer ser ut. 

Insatserna i Skate for Gold är desamma som i många andra slots från Play’n GO – minsta insats är 1 krona och högsta är 1000 kronor. Det breda insatsspannet ger de flesta spelare möjlighet att ta del av underhållningen, oavsett om de föredrar att spela med högre eller lägre insatser. Om du vill justera insatsen gör du detta enkelt med hjälp av kontrollpanelen under spelplanen.

Om du gillar slots med bonusfunktioner kan Skate for Gold vara något för dig. Här finns först och främst en Combo Meter som visar en Trick-symbol och landar samma symbol på hjulen kommer funktionen Wildboard Re-spins att aktiveras. Hjulen kommer att snurra på nytt och ge dig extra wilds, både expanderade och med multiplikatorer.

Free spins aktiverar du genom att landa bokstäverna SKATE i ordning från hjul 1. I detta läge kommer Combo Meter att vara aktiv under varje snurr och visa tre olika tricks. Även i detta läge kommer du att belönas med extra wilds och du kan dessutom aktivera ytterligare free spins under själva bonusläget.   

Skate for Gold symboler 

Skate for Gold har 10 symboler i grundspelet: 5 som betalar mer och 5 som betalar mindre. Nedan ska vi titta närmare på vinstutdelningen för respektive symbol.

  • S, K – mellan 3 och 30 mynt
  • A, T, E – mellan 5 och 50 mynt
  • Lila eller blått trick – mellan 10 och 100 mynt
  • Grönt trick – mellan 15 och 150 mynt
  • Gult trick – mellan 20 och 200 mynt 
  • Njyah Huston – mellan 25 och 250 mynt 

Skate for Gold jackpot

Skate for Gold är ingen progressiv jackpotslot likt klassikerna Mega Moolah och Mega Fortune, dock har spelet en maxvinst på 5000 gånger insatsen. Spelar du med maximal insats kan detta bli en rejäl summa om du har turen på din sida. 

Slutsats 

Om du är ett fan av skateboard-världen får du inte missa denna slot från Play’n GO där proffset Njyah Huston står i centrum. Här har Play’n GO utvecklat ett fantastiskt tema med animationer av högsta kvalitet. Bortsett från grafiken är spelet utrustat med en mängd bonusfunktioner som tar spelupplevelsen till nya nivåer, bland annat multiplikatorer, expanderande wilds, ett free spins-läge och en rad häftiga tricks. Även sett till insatser passar Skate for Gold de flesta spelare.

Var kan jag spela Skate for Gold?

Skate for Gold är ännu inte tillgängligt för spelare, men så fort Play’n GO släpper titeln kommer du se vilka casinon som erbjuder den hos oss på Spelaspel. 

Hur många vinstrader har Skate for Gold?

Skate for Gold har 10 fasta vinstlinjer där vinster sker från ett håll, från vänster till höger.

Vad är vinstchansen för Skate for Gold?

Skate for Gold har en genomsnittlig RTP på 96,20% och en volatilitet strax under medel (4 av 10). 

Snabb info

Speltillverkare:

Play’n GO

Lanserades:

2 juli, 2020

RTP:

96,20%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

10

Mynt Värden:

0,01 - 10,00