Multifly
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Multifly

Välkommen till djungeln och ett gäng hungriga kameleonter. Här möter du en stilfull kreation från Yggdrasil, i vilken du kan stöta på både wilds och free spins – bägge med generösa multiplikatorer. Spelet har dock en hög volatilitet, så det kan dröja innan dessa dyker upp.

Vi kommer här att gå närmare in på Multifly och dess funktioner – och naturligtvis avslutar vi med att ge vårt betyg på spelet. Om du tänkt spela Multifly, eller är nyfiken på dess funktioner, så kan vi rekommendera att läsa igenom denna recension innan spel.

Spela Multifly här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Multifly?

Multifly har 5 hjul och 3 rader, och hela 243 vinstlinjer. Varje gång du vinner så kommer en dropdown-funktion att aktiveras, vilken tar bort de vinnande symbolerna, samt lägger till en extra wild på spelplanen. Därmed kan du med lite tur vinna flera gånger i rad på samma snurr. Samtidigt som detta sker så kommer också en multiplikator att aktiveras.

Multifly symboler

 • Wild – kan ersätta alla symboler utom scatter
 • Scatter – 3 av dessa ger free spins
 • Papegoja – Betalar upp till 3 000 kr
 • Tukan – Betalar upp till 2 250 kr
 • Groda – Betalar upp till 1 500 kr
 • Ödla – Betalar upp till 1 500 kr
 • A – Betalar upp till 1 125 kr
 • K – Betalar upp till 1 125 kr
 • Q – Betalar upp till 750 kr
 • J – Betalar upp till 600 kr
 • 10 – Betalar upp till 525 kr
 • 9 – Betalar upp till 450 kr

Multifly Jackpot

I Multifly finns inte någon jackpot – men väl en chans till att vinna 10 000 gånger din insats. Skulle du satsa den maximala insatsen om 750 kr skulle detta innebära en utdelning om 7,5 miljoner – vilket nog av många skulle räknas som en jackpot ändå.

Slutsats

Precis som vanligt när det gäller Yggdrasil så har vi även denna gång fått en riktigt snygg och välgjord slot – och det är också precis vad vi numer förväntar oss av mästarna Yggdrasil.

Trots en hög volatilitet hinner man som regel inte tröttna innan vinsterna ramlar in, då de brukar vara väl tilltagna när de väl dyker upp. Men detta är inte ett spel som ska spelas av den som har ett litet saldo på spelkontot, då man kan få vänta en god stund innan det ramlar in någon vinst. 

Ljudspåret till spelet är charmigt i ungefär 30 sekunder – därefter har man tröttnat och ljudet blir då istället till ett irritationsmoment. Med tanke på spelets djungeltema så hade Yggdrasil med fördel kunna lagt till en potpurri av olika djungelljud – men nu får vi istället en enerverande slinga av monotona bongotrummor.

Bortsett från fadäsen med ljudet, så är spelet dock i otroligt underhållande – och för alla som har en liten buffert på sitt spelkonto så den har råd att köra några snurr innan vinsten ramlar in, så rekommenderar vi absolut att prova på Multifly – den är mycket underhållande med sin dropdown funktion som aktiveras vid vinst.

Snabb info

Speltillverkare:

Yggdrasil

Lanserades:

24 mars, 2020

RTP:

96.3%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

750 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

243

Mynt Värden:

0,005 - 3,75