Megaways Jack
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Megaways Jack

Har du någonsin hört historien om Jack och bönstjälken? Megaways Jack tar avstamp i denna berättelse, och här får du följa med på ett spännande äventyr tillsammans med Jack. Under berättelsens gång stöter du på både karaktärer från sagan, såväl som spännande funktioner i form av till exempel free spins och kaskader.

I denna recension går vi igenom hur Megaways Jack fungerar, och vilka symboler och funktioner du kommer att stöta på i spelet. Ett tips är att läsa igenom denna recension innan du spelar Megaways Jack, för att på så vis ha koll på hur slotten fungerar när du själv sätter igång att spela. 

Spela Megaways Jack här

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Megaways Jack

Megaways Jack är den andra i raden av Irondogs slots med megaways-funktion. Här spelar du med sex hjul, på vilka du finner två till sju symboler på varje hjul. Eftersom spelet har megawaysfunktionen kommer antalet symboler på varje hjul att variera från spinn till spinn – precis som antalet vinstlinjer. Som mest kan du få upp till 117 649 vinstlinjer.

Precis som vanligt justerar du storleken på insatserna längst ned på spelplanen, och dessa sträcker sig från 2 kr som lägst, och upp till 200 kr som mest.

Varje gång du får en vinst, utlöses en kaskad med tillhörande multiplikator. Detta innebär att du kan vinna flera gånger på samma spinn – och med en hög volatilitet vinner du dessutom många gånger ganska stort, även om vinsterna kommer med längre mellanrum.

Det finns också free spins i spelet, och beroende på hur många free spins du får, kommer de starta en progressiv multiplikator på en viss nivå. Som högst kan du få starta med en 3x multiplikator, och denna kommer därefter växa ett snäpp för varje vinst som utlöses under dina free spins. Du kan också få ytterligare free spins under en pågående free spins omgång, och det finns inte någon övre gräns varken för antal free spins eller för storlek på multiplikatorn. Därmed kan du vid free spins vinna riktigt stort. 

Megaways Jack symboler

Symbolerna i Megaways Jack är hämtade från sagan om Jack och bönstjälken, och ju fler symboler du landar tillsammans, desto mer pengar vinner du. Som mest kan du landa sex symboler tillsammans. 

  • Jack – Betalar 25x för 6 symboler tillsammans
  • Jätten – Betalar 7.5x för 6 symboler tillsammans
  • Mamman – Betalar 5x för 6 symboler tillsammans
  • Gyllene gåsen – Betalar 2x för 6 symboler tillsammans
  • Kon – Betalar 2x för 6 symboler tillsammans
  • Kungliga symboler – Betalar mellan 2x och 0.6x för 6 symboler tillsammans

Megaways Jack jackpot

Megaways Jack har inte någon jackpott, men du kan vinna så mycket som hela 25 000 gånger din insats i spelet. 

Slutsats

Megaways Jack är en klart värdig uppföljare till Irondags första megawaysslot, och den är både visuellt såväl som spelmässigt tilltalande. Spelet bjuder på underhållande features, och bäst gillar vi dess free spins med progressiv multiplikator.

Storleken på vinsterna kan tyckas vara i minsta laget – men när vinsterna kommer i kaskader med tillhörande multiplikatorer, så ökar storleken på dessa snabbt.

Megaways Jack är en underhållande slot som vi vill se mer av – och vi kan varmt rekommendera att prova på denna slot. 

Var kan jag spela Megaways Jack?

Du kan hitta en lista hos oss med de bästa casinon att spela Megaways Jack på.

Hur många vinstrader har Megaways Jack?

Megaways Jack har 117 649 vinstlinjer.

Vad är vinstchansen för Megaways Jack?

Megaways Jack har en RTP på 96.2% och en hög volatilitet.

Snabb info

Speltillverkare:

Iron Dog

Lanserades:

29 maj, 2020

RTP:

96,2%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

200 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

117 649

Mynt Värden:

1 -1