marching legions
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Marching Legions

Marching Legions är en modern, men lekfull spelautomat med snygga 3D-effekter där Relax Gaming inspirerats av medeltidens riddare. Slotten bjuder inte bara på ett originellt tema i ny tappning, här finns även stor potential att landa rejäla vinster med hjälp av funktioner som Marching Respins, Nudge och free spins. 

Nedan ger vi dig vår recension av Marching Legions. Här kommer vi bland annat att gå igenom hur du kommer igång, vilka insatser du kan spela med samt hur slottens olika bonusfunktioner fungerar. 

Spela Marching Legions här

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Marching Legions? 

I Marching Legions spelar du på en spelplan bestående av 5 hjul och 3 rader symboler där vinster sker via 243 vinstvägar istället för klassiska vinstlinjer. Vinstvägar innebär att du inte behöver landa symboler enligt ett visst mönster, utan det räcker med att de hamnar på hjul intill varandra. I vanlig ordning sker vinster med start från vänster. 

Insatserna i Marching Legions passar de flesta spelare – de börjar på 1 krona och sträcker sig upp till 1 000 kronor. Till vänster om spelplanen finns en pengasymbol som du använder för att reglera insatsen. Där väljer du helt enkelt den insats som passar din spelkassa bäst och sedan är det bara att sätta hjulen i rullning. 

Den första bonusfunktionen du kommer stöta på i Marching Legions är Marching Re-spins som du aktiverar genom att landa ett hjul fyllt av soldater. De kommer då att marschera över spelplanen och ge dig ett re-spin för varje hjul. Nudge aktiveras när du får två soldater på ett hjul. Hjulet kommer då att knuffas för att potentiellt avslöja ytterligare en soldat. 

Varje hjul med marscherande soldater fyller på en mätare och free spins aktiveras när du samlat minst fem staplade soldater. I free spins-läget blir vinstmöjligheterna extra stora – här har du möjlighet att vinna upp till 10 000 gånger din insats. Det finns även möjlighet att köpa free spins om du skulle vilja det. 

Marching Legions symboler 

Marching Legions har sju symboler i grundspelet. Nedan ska vi titta närmare på hur utdelningen för dessa symboler ser ut.

  • Ansikte – mellan 0,02 och 100 mynt
  • Örn – mellan 0,02 och 100 mynt
  • Hus – mellan 0,03 och 120 mynt
  • Svärd – mellan 0,06 och 200 mynt 
  • Grön krona – mellan 0,08 och 250 mynt
  • Flagga – mellan 0,10 och 300 mynt
  • Soldat – mellan 0,10 och 250 mynt

Marching Legions jackpot 

Marching Legions är ingen jackpotslot och har därför ingen växande jackpot. Maxvinsten är dock generös, hela 10 000 gånger insatsen. Denna kan bli din i free spins-läget. 

Slutsats 

Marching Legions är en rolig slot vars tema knyter ihop medeltid med nutid. Bortsett från snygg grafik bjuder dock spelet på rejäla vinstchanser med både re-spins, nudges och free spins. Insatserna passar nybörjare såväl som storspelare och du kan dessutom vinna upp till 10 000 gånger insatsen i free spins-läget. Om du däremot föredrar lite mer ”seriösa” slots kanske Marching Legions inte är det bästa alternativet. 

Vart kan jag spela Marching Legions?

Vi har sammanställt en lista med alla casinon som erbjuder Marching Legions från Relax Gaming för att du enklare ska hitta rätt.

Hur många vinstrader har Marching Legions?

Marching Legions har inga vanliga vinstlinjer, istället spelar du med 243 vinstvägar som innebär att du enbart behöver landa matchande symboler på hjul intill varandra för att få vinst. 

Vad är vinstchansen för Marching Legions?

Marching Legions har en ovanligt hög återbetalningsprocent på 98.12%. Detta är en bra bit över genomsnittet för denna typ av spelautomat.

Snabb info

Speltillverkare:

Relax Gaming

Lanserades:

2 juli, 2020

RTP:

98.12%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

243 vinstvägar

Mynt Värden:

0,10 - 100,00