Magic of Pandora
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Magic of Pandora

Magic of Pandora är en vacker spelautomat som hämtat inspiration ifrån antikens Grekland. Spelet kommer från 2by2 Gaming och har en klassisk spelplan med 5 hjul och 25 vinstlinjer. Bakom hjulen gömmer sig dock ett flertal spännande funktioner, bland annat en som kan dubbla antalet vinstlinjer för att öka dina chanser till vinst. 

I vår recension av Magic of Pandora nedan ger vi dig all information du behöver om denna underhållande slot. Vi kommer att gå igenom hur du spelar, vilka insatser du kan göra och såklart hur bonusfunktionerna fungerar.

Spela Magic of Pandora här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Magic of Pandora? 

Magic of Pandora är en klassisk slot rent tekniskt. Här spelar du på 5 hjul med 3 rader symboler och 25 fasta vinstlinjer. För att du ska få vinst måste du landa en kombination bestående av minst 3 likadana symboler på en linje från vänster till höger på spelplanen. 

För att justera insatsen använder du dig av plus- och minustecknet längst ner till vänster på spelplanen. Där justerar du myntvärdet mellan 0,01 och 1,00, vilket ger dig en lägsta insats på 2,50 kronor och en maximal insats på 250 kronor. Självklart kan du ändra insatsen efter varje spelomgång. 

Magic of Pandora är en slot med många bonusfunktioner. Här finns bland annat en wild-symbol som kan ersätta alla andra positioner samt en scatter som aktiverar spelets free spins-läge där du dessutom kan välja mellan två extrafunktioner. 

Pandoras ask kan slumpmässigt dyka upp på hjulen och belöna dig med en av tre slumpmässiga funktioner: Wild Reel, Extra Wild eller Additional Paylines som dubblar antalet vinstlinjer från 25 till 50. 

Magic of Pandora symboler 

Magic of Pandora har 10 symboler i grundspelet där 5 betalar mer och 5 betalar mindre. För att landa en vinst krävs minst 3 likadana symboler och så här ser utdelningen ut för respektive symbol: 

 • Ruter och klöver – mellan 0,05 och 40 mynt 
 • Spader och hjärter – mellan 0,05 och 50 mynt
 • Kruka – mellan 0,10 och 75 mynt 
 • Örn – mellan 0,15 och 100 mynt
 • Eld – mellan 0,20 och 150 mynt
 • Duva – mellan 0,25 och 300 mynt 
 • Man – mellan 0,30 och 400 mynt 
 • Pandora – mellan 0,40 och 1 000 mynt 

Magic of Pandora jackpot 

Någon progressiv jackpot finns inte i Magic of Pandora, men maxvinsten ligger på 2000 mynt. Jämfört med andra slots är detta dock inte särskilt mycket med tanke på den låga maxinsatsen. 

Slutsats 

Magic of Pandora är en slot för dig som uppskattar ett klassiskt tema med bra grafik, men som även gillar många bonusfunktioner. I Magic of Pandora finns både wilds och scatters samt slumpmässiga funktioner som kan förbättra dina vinstchanser. Visst är maxvinsten ganska låg jämfört med liknande produktioner och de låga insatserna kommer nog att få storspelare att leta vidare. Trots det är Magic of Pandora en slot värd ett snurr eller två. 

Vart kan jag spela Magic of Pandora?

Vi har sammanställt en lista med alla casinon som erbjuder Magic of Pandora från 2by2 Gaming. 

Hur många vinstrader har Magic of Pandora?

Magic of Pandora har 25 vinstlinjer, dock har spelet en bonusfunktion som under ett snurr kan dubbla antalet vinstlinjer till 50 stycken. 

Vad är vinstchansen för Magic of Pandora?

Magic of Pandora har en RTP på 96,01%, vilket är en helt normal återbetalning bland vanliga spelautoamter. 

Snabb info

Speltillverkare:

2by2 Gaming

Lanserades:

23 april, 2019

RTP:

96,01%

Lägsta kostnad:

2,50 kr

Högsta kostnad:

250 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,01 - 1,00