Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways är en uppgradering av den omtyckta sloten Madame Destiny. Precis som namnet anger har sloten utrustats med megaways-funktionen, vilket ger upp till 200 704 vinstlinjer. Som att inte det vore nog finns här också kaskadvinster, bonushjul och free spins. 

I denna recension kommer du få stifta närmare bekantskap med Madame Destiny Megaways och dess olika funktioner. 
Vi tittar närmare på hur sloten egentligen fungerar, och du kommer få en presentation av de olika spännande features du kan komma att stöta på i spelet. Sist men inte minst, får du i vanlig ordning ta del av våra egna tankar kring sloten.

Hur fungerar Madame Destiny Megaways

För många spelare är inte Madame Destiny någon ny karaktär – men i denna slot välkomnar hon dig med en megaways-funktion. Det innebär att spelet kan få upp till 200 704 olika vinstvägar. Spelplanen består av sex hjul, där den första och sista rullen har 7 rader vardera, medan de mittersta hjulen istället har 8 rader var.

Spelplanen är dynamisk och ger dig olika antal symboler på varje hjul från spinn till spinn, och detta medför att du kommer få olika många vinstlinjer varje gång du spinner. 

Sloten har flera features, vilka triggas såhär:

 • Kaskader – triggas varje gång du vinner. Raderar de vinnande symbolerna från spelplanen och ersätter dessa med nya, vilket kan ge upphov till ytterligare vinstkombinationer. Vid ny vinst fortgår kaskaden, och denna avslutas först när inga fler vinster kommer. 
 • Wild – kan ersätta alla betalande symboler för att bidra till en vinst. Dubblar också alla vinster som symbolen är delaktig i att skapa. 
 • Scattervinst – ger dig en direktvinst om 5x, 10x, 20x eller 100x, när du landar 3, 4, 5 eller 6 scatter samtidigt. 
 • Bonushjul med free spins och multiplikatorer – triggas när minst 3 scatter landas. Hjulet avgör antal free spins och multiplikator, och du kan få från 5-12 free spins och en multiplikator mellan 2x och 25x.

Madame Destiny Megaways symboler

Symbolerna i Madame Destiny Megaways är uppdelade i två kategorier – högt betalande premiumsymboler, och lägre betalande symboler. De första består av olika saker tillhörande Madame Destiny, och de senare består av spelkortsvalörerna 10 – A. Utdelning ges när du landar minst tre likadana symboler i en vinstlinje, förutom Ugglan, vilken ger utdelning redan vid två lika.

 • Ugglan – ger upp till 20 x
 • Svart katt – ger upp till 3.25 x
 • Kärlekselixir – ger upp till 2 x
 • Ljus – ger upp till 1.5 x
 • Tarotkort – ger upp till 1.25 x
 • A – ger upp till 1.25 x
 • K – ger upp till 1 x
 • Q – ger upp till 1 x
 • J – ger upp till 1 x
 • 10 – ger upp till 1 x

Madame Destiny Megaways jackpot

Madame Destiny Megaways har inte någon progressiv jackpott. Här finns dock chans att vinna upp till 5 000 gånger insatsen – en vinst som kan ge dig upp till maximalt 5 miljoner kronor.

Slutsats

Madame Destiny Megaways är faktiskt en ganska mysig slot, och designen känns varm och välkomnande. Dess features ger verkligen spelglädjen en boost, och det är lite synd att den höga volatiliteten många gånger gör att dessa låter vänta på sig. Du behöver därmed vara ganska tålmodig när du spelar.

Om du kan hantera det faktum att både vinster och features ibland kan dröja mellan varven, tycker vi absolut att Madame Destiny Megaways är en slot som är värd att prova på. 

FAQ

Var kan jag spela Madame Destiny Megaways?

Hos oss hittar du en uppdaterad lista över de bästa casinon att spela Madame Destiny Megaways hos. 

Hur många vinstrader har Madame Destiny Megaways?

Madame Destiny Megaways är en megaways slot, vilket innebär att antalet vinstlinjer varierar från spinn till spinn. Som mest kan sloten ha hela 200 704 vinstrader. 

Vad är vinstchansen för Madame Destiny Megaways?

Madame Destiny Megaways har en RTP på 96.56 %, samt en hög volatilitet. Du kan därför räkna med att få spinna ganska länge innan du vinner något – men i gengäld kan vinsterna då ofta bli större. 

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

28 januari, 2021

RTP:

96.56 %

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

6 st

Vinstrader:

200 704

Mynt Värden:

1 - 1