John Hunter and the Mayan Gods Logo
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

John Hunter and the Mayan Gods

Äntligen har det kommit en ny slot om äventyraren John Hunter. Denna gången får vi följa med honom på ett äventyr i Mayariket, och den som lyckas blidka de stränga gudarna kan förvänta sig rikliga belöningar. Här finns nämligen en fin maximal vinst om inte mindre än 2 500 gånger din insats.

I denna recension går vi igenom spelet i allmänhet – allt ifrån insatsnivåer till spelvärde. Vi tar oss också en närmare titt på dess funktioner, och vilka features som erbjuds i spelet. 

Spela John Hunter and the Mayan Gods här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter and the Mayan Gods är tacksamt nog en väldigt enkel slot att förstå sig på. Detta medför att den kan avnjutas även av nya spelare, och spelplanen hyser 5 hjul och 3 rader. På dessa finner vi 10 vinstlinjer, och insatsnivåerna i spelet sträcker sig från 1 krona upp till 1 000 kronor. 
Den maximala vinsten i spelet ligger på 2 500 gånger din insats.

Spelets features bjuder på wilds och free spins med multiplikatorer. När du landar wilds kan dessa expandera till att täcka ett helt hjul, och detta sker om en expansion kan hjälpa dig till en vinst.

För att få free spins behöver du först landa tre eller fler scatter. Du är då garanterad minst 12 free spins – och dessa kan dessutom fyllas på om du landar ytterligare scatters under pågående free spins. Beroende på om du landar 3, 4 eller 5 scatters samtidigt kommer du också få en scattervinst om 2x, 20x eller 50x din insats.

John Hunter and the Mayan Gods symboler

Det är relativt generösa utdelningar på symbolerna i John Hunter and the Mayan Gods, det är en sak som är säker – till och med spelets lägst betalande symboler kan ge upp till 10 x i vinst. I många andra slots motsvarar det en vinst bland premiumsymbolerna.

För vinst gäller det som vanligt att du landar minst 3 likadana symboler i en vinnande linje.

 • John Hunter – ger upp till 50 gånger din insats
 • The Mayan God – ger upp till 40 gånger din insats
 • Det gyllene drakhuvudet – ger upp till 30 gånger din insats
 • Guldringen – ger upp till 25 gånger din insats
 • Dolken – ger upp till 20 gånger din insats
 • Bägaren – ger upp till 20 gånger din insats
 • A – ger upp till 10 gånger din insats
 • K – ger upp till 10 gånger din insats
 • Q – ger upp till 10 gånger din insats
 • J – ger upp till 10 gånger din insats

John Hunter and the Mayan Gods jackpot

John Hunter and the Mayan Gods har inte någon progressiv jackpott. Det finns däremot en högvinst i spelet som ligger på 2 500 gånger insatsen. För den som spelar med den högsta möjliga insatsen i slotten innebär det en vinstchans på 2 500 000 kronor – inte illa!

Slutsats

John Hunter and the Mayan Gods är en klart godkänd lansering från utvecklarna Pragmatic Play. Den är estetiskt tilltalande, man blir inte knäpp av ljudet (åtminstone inte direkt – det kan vara lite enerverande om man spelar länge), och spelet är underhållande.

Man kanske kan tycka att det börjar bli ganska många slots om äventyraren John Hunter nu, och frågan är hur många fler äventyr han kan vara med om innan spelarna tröttnar? En sak är dock säker – vi har inte tröttnat ännu. 

FAQ – John Hunter and the Mayan Gods

Var kan jag spela John Hunter and the Mayan Gods?

Vi har alltid en uppdaterad lista på de bästa casinon att spela John Hunter and the Mayan Gods på. 

Hur många vinstrader har John Hunter and the Mayan Gods?

John Hunter and the Mayan Gods har 10 vinstrader. 

Vad är vinstchansen för John Hunter and the Mayan Gods?

John Hunter and the Mayan Gods har en RTP på klart godkända 96.51 %, samt en hög volatilitet. Den höga volatiliteten innebär att sloten ger ut vinster relativt sällan. I gengäld är då vinsterna oftast högre när de väl faller ut. 

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

10 december, 2020

RTP:

96.51 %

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5 st

Vinstrader:

10 st

Mynt Värden:

0.01 - 10