hitman slot logo
Spela hos Betsson
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hitman

Hitman är en slotmaskin som pryds av ett något makabert tema med en yrkesmördare i centrum där spelets atmosfär färgas av den mörka, kusliga bakgrundsmusiken och spelsymbolerna i form av olika vapen. Spelet har också finesser i form av animerade sekvenser som bryter av när vissa speciella symboler dyker upp. I Hitman lär du inte få syn på några fruktsymboler utan här stiger du in i en mystisk värld av attiraljer som hör den moderna yrkesmördaren till.

Slotten Hitman bygger såklart på datorspelet med samma namn som du kan spela på bl a PC och olika spelkonsoller.

Hur du spelar Hitman

Slotmaskinen Hitman är utrustad med hela tre olika bonusspel som kan triggas igång med speciella symboler. Hitman har 5 hjul, 15 vinstlinjer och 3 rader samt tre olika bonusspel med multiplikator upp till 6x.

Med dessa kan du vinna upp till 270 000 mynt, vilket med max myntvärde €0,25 kan resultera i fantastiska €67 500. Detta har du chansen att göra i bonusspelet Contract Bonus som du får spela efter att Mini PC-symboler dykt upp på hjulen 3, 4 och 5. I spelet Contract Bonus gäller det för din Agent 47 att välja bland olika mål samt rätt vapen som alla har olika värden. Det finns också en multiplikator, vilken kan gånga din vinst upp till hela sex gånger.

När tre Insignia-symboler landar någonstans på hjulen 1,2 och 3 får du chansen att spela Isignia Bonus där du som mest kan vinna 6000 mynt, vilket i bästa fall kan göra dig €1500 rikare.

Det tredje bonusspelet slutligen heter Free Spins Bonus och i detta får du hela 18 gratisspel och dessutom aktiveras en multiplikator som gör att du vinner dubbla värdet på alla dina utbetalningar. Detta bonusspel aktiveras om du lyckas få 3-5 av 18-symbolerna, vilka räknas som scatters och därmed inte måste befinna sig på en vinstlinje.

Hitman har också expanderande wilds. Dessa ersätter alla andra symboler (undantaget scatters och bonus-symboler) och expanderar för att täcka ett helt hjul, vilket öppnar möjligheten för fler vinstmöjligheter om du har många vinstrader aktiverade.

På de ordinära symbolerna utgår den största vinsten när du får fem stycken Sniper-symboler på en vinstrad – detta ger 4000 gånger insatsen.

Omdöme

Detta spel är för dig som är ute efter något lite mer ovanligt och lite mörkt, som kontrast till den färgglada sprallighet som många andra spel präglas av, för här får du grymma symboler i form av vapen och dödliga droger. Den fotorealistiska grafiken imponerar och skapar en mycket bra spelkänsla.

Det är inga direkta saker att klaga på i detta spel. Det finns förstås ingen progressiv jackpott och om man verkligen gillar animationer finns det andra slots som har ännu mer att erbjuda på den fronten, t ex Lord of the Rings eller Scarface. Men en maxvinst på €67 000 och en payout på nära 96% gör Hitman till ett av de mer attraktiva slotmaskinerna.

Snabb info

Speltillverkare:

Micrograming

Lanserades:

2007

RTP:

95,84%

Lägsta kostnad:

€0,01

Högsta kostnad:

€75

Hjul:

5

Vinstrader:

15

Mynt Värden:

0,01 till 0,25