hellcatraz
Spela hos SpinStation
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hellcatraz

Saknar du 80-talets gamla arkadspel? I så fall har Relax Gaming precis släppt slotten för dig! Hellcatraz är en riktig nostalgitripp i spelvärlden, med sina 8-bitars symboler och sina underhållande features. 

Vi kommer i denna recension att gå igenom det du behöver veta för att kunna spela Hellcatraz på egen hand – och det kan vara klokt att läsa igenom recensionen innan du spelar, för att på så vis ha full koll på hur spelet fungerar när du väl sätter igång att snurra.

Spela Hellcatraz här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Hellcatraz

När du öppnar Hellcatraz kommer du att mötas av en spelplan bestående av 6 rullar, 6 rader och 46 656 möjliga sätt att vinna. Detta innebär att symbolerna inte bara behöver landa i rad för att vinna, utan att de också kan landa i olika kluster. Varje gång du vinner så kommer kaskader att utlösas, vilket kommer att ta bort de vinnande symbolerna, för att ersätta dessa med ovanliggande symboler. På så vis kan nya kombinationer – och förhoppningsvis nya vinster – skapas. 

Spelets features inkluderar mystery reveal symbols, key collector, super free spins, samt en möjlighet att direkt köpa in sig i bonusspelet. Insatserna sträcker sig från 1 kr och upp till endast 250 kr – men med en maximal vinst om 51 840 gånger din insats, så behöver man heller inte satsa särskilt högt för att ändå ha chansen att vinna stort. 

Hellcatraz symboler

Eftersom det i Hellcatraz är spelets features som är de mest vinstgivande, så ger spelets vanliga symboler inte alls lika hög utdelning. Vi har i denna lista utgått från den högsta utdelningen varje symbol kan ge – det vill säga när du landar 6 av dessa i en vinstlinje. 

 • Polisinspektören – Betalar 2x
 • Fången – Betalar 1.2x
 • Hajen – Betalar 1x
 • Polisbricka – Betalar 0.8x
 • Handklovar – Betalar 0.6x
 • Kortfärger – Betalar 0.4x
 • Wild – Ersätter alla betalande symboler
 • Scatter – Ger free spins

Hellcatraz jackpot

Hellcatraz har inte någon uttalad jackpott – men dess högsta vinst ligger på hela 51 840 gånger din insats, vilket helt klart räknas som en jackpott för många spelare. 

Slutsats

Hellcatraz är helt klart ett av de snyggare spelsläppen hittills i år – och det kommer definitivt vara många spelare som växt upp med 8-bitars spel som kommer att jubla av lycka när de får spinna loss i Hellcatraz. 

Ett litet minus får de för att symbolerna i grundspelet ger så låga utbetalningar, trots att spelet är högvolatilt – men å andra sidan så brukar det vara riktigt stora vinster som utlöses när man lyckas trigga någon av spelets features. Pluspoäng också för att alla otåliga spelare har möjlighet att köpa in sig direkt i bonusspelet. 

För en härlig nostalgitripp kan vi absolut rekommendera att spela Hellcatraz – och vi håller tummarna för flera spel på samma tema framöver. 

Var kan jag spela Hellcatraz?

Vi har så klart en lista med de bästa casinon där du kan spela Hellcatraz.

Hur många vinstrader har Hellcatraz?

Hellcatraz har 46 656 vinstlinjer.

Vad är vinstchansen för Hellcatraz?

Hellcatraz har en RTP på 96.46% och en hög volatilitet.

Snabb info

Speltillverkare:

Relax Gaming

Lanserades:

5 maj, 2020

RTP:

96.46%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

250 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

46 656 vinstvägar

Mynt Värden:

1 - 1