Goldilocks and the wild bears logo

Goldilocks and the Wild Bears

Speltillverkare:

Quickspin

Lanserades:

2012

RTP:

97,09%

Lägsta kostnad:

€0,01

Högsta kostnad:

€100

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,01 / 0,02 / 0,03 / 0,04 / 0,05 / 0,06/ 0,07 / 0,08 / 0,09 / 0,10 / 0,20 / 0,30 / 0,40 / 0,50/ 1 / 2 / 3 / 4
Goldilocks and the Wild Bears ikon

Goldilocks and the Wild Bears är en slot från speltillverkaren Quickspin. Spelet bygger på sagan om Guldlock och de tre björnarna, och både Stora Björnen, Mellanbjörnen och Lilla Björnen finns med som symboler på hjulen, tillsammans med en nallebjörn och två olika Guldlock-symboler.

Både grötskålen och björnarnas hus är vildsymboler. I free spins-läget kan björnarna förvandlas och plötsligt börja fungera som vildsymboler, och dessutom dela ut extra free spins.

Goldilocks and the Wild Bears fakta

Goldilocks and the Wild Bears har två olika vildsymboler, inklusive en vildsymbol som även fungerar som multiplikator. Det finns en spridningssymbol som kan ge free spins, och under free spins kan man få hjälp av extra vildsymboler. Goldilocks and the Wild Bears har inte någon interaktiv bonusbana.

Goldilocks and the Wild Bears har fem hjul och 25 spellinjer. Man väljer själv hur många spellinjer man vill satsa på, från 1 till 25 stycken. När man har angett detta får man ange hur mycket man vill satsa totalt på spelomgången, och då visas det tydligt hur mycket det blir per spellinje.

Lägsta satsning på en spellinje för den som spelar i euro är €0,01 och högsta satsning på en spellinje är €4. Lägsta möjliga satsning på en spelomgång blir därmed €0,01 x 1 spellinje = €0,01 per spelomgång. Högsta möjliga satsning på en spelomgång blir €4 x 25 spellinjer = €100 per spelomgång.

Det finns ingen växande jackpott.

Den statistiska återbetalningsgraden för Goldilocks and the Wild Bears är 97,09%.

Att spela Goldilocks and the Wild Bears

Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Flera olika vildsymboler
  2. Multiplikator
  3. Free spins-läge där björnar kan bli extra vildsymboler
  4. Trevligt sagotema

Vildsymbol

Björnarnas hus är vanlig vildsymbol i Goldilocks and the Wild Bears. Huset kan även dela ut vinster på egen hand, utan att fungera som vildsymbol, förutsatt att man får minst två hus.

Grötjoker som även är multiplikator

”Porridge Wild Multipliers” är en skål gröt som både fungerar som vildsymbol och som multiplikator. Om du får en grötskål under en spelomgång innebär det 2x-multiplikator, två grötskålar fungerar som 3x-multiplikator och tre grötskålar som 4x-multiplikator. Vinster från spridningssymbolen (Guldlock) multipliceras inte.

Spridningssymbol som kan ge free spins

Guldlock inte räcker ut tungan är spridningssymbol och du behöver få minst tre stycken spridningssymboler var som helst på hjulen för att belönas med 10 free spins.

Gör björnarna vilda under free spins

Samla Guldlocks progressiva spridningssymboler (Guldlock som räcker ut tungan) för att förvandla vanliga björnsymboler till jokrar under dina återstående free spins. På detta vis kan du även skaffa dig extra free spins.

Omdöme

Goldilocks and the Wild Bears är en söt slot med en utbetalningsgrad på över 97%. Här finns ingen interaktiv bonusbana, med det vägs till viss del upp av att free spins-läget kan bli riktigt spännande tack vare möjligheten att få se vanliga björnsymboler blir vilda och dela ut free spins.

Goldilocks and the Wild Bears kan rekommenderas till spelare som är sugna på ett spel med många olika funktioner, här finns till exempel två olika vildsymboler redan i grundspelet varav en även fungerar som multiplikator.

Goldilocks and the Wild Bears har inte någon växande jackpott, så om det är något sådant man är ute efter är detta spel inte ett bra val.

Goldilocks and the Wild Bears kommer från spelutvecklaren Quickspin, och om man gillar slots med sagotema bör man absolut ta en titt på resten av Quickspins spelutbud, för det har blivit något av deras signum att låta sig inspireras av sagor, böcker och legender. Goldilocks and the Wild Bears är en del av en samling sagoslots där bland annat Big Bad Wolf, Rapunzel’s Tower, The Three Musketeers, Treasure Island, Sinbad och Beuwolf ingår. Varje slot har sina egna funktioner, så de är inte kloner av varandra i olika ”sagofodral”.

Snabb info

Speltillverkare:

Quickspin

Lanserades:

2012

RTP:

97,09%

Lägsta kostnad:

€0,01

Högsta kostnad:

€100

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,01 / 0,02 / 0,03 / 0,04 / 0,05 / 0,06/ 0,07 / 0,08 / 0,09 / 0,10 / 0,20 / 0,30 / 0,40 / 0,50/ 1 / 2 / 3 / 4