goldaur guardians
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Goldaur Guardians

Goldaur Guardian är en spelautomat med ett förtrollande fantasytema från Alchemy Gaming. Slotten bjuder på underhållning av högsta kvalitet med magisk grafik och rejäla vinstchanser. Bonusfunktionerna kommer bland annat i form av lukrativa Hyperspins, kolossala symboler och traditionella free spins. 

Om du vill veta mer om Goldaur Guardian rekommenderar vi att du läser vidare. I vår recension nedan kommer vi nämligen att gå igenom hur du spelar, vilka symboler du bör hålla utkik efter samt hur de olika bonusfunktionerna fungerar. 

Spela Goldaur Guardians här

Hur fungerar Goldaur Guardians? 

Även om Goldaur Guardian bjuder på ett tema utöver det vanliga är slottens uppbyggnad ändå ganska traditionell. Här spelar du på 5 hjul och 3 rader med 20 fixerade vinstlinjer. Vinster skapar du genom att landa en kombination bestående av minst 3 symboler med start från hjulet längst till vänster. 

Insatserna i Goldaur Guardian passar de flesta spelare, oavsett budget. Lägsta möjliga insats är 2 kronor och högsta är 1000 kronor, vilket gör att både storspelare och nybörjare kan njuta av underhållningen. För att reglera insatsen behöver du bara klicka på pengasymbolen under spinnknappen till höger om spelplanen. 

Goldaur Guardian har flera lukrativa bonusfunktioner som hjälper dig att skapa vinster enklare. Här finns först och främst en klassisk wild som ersätter alla andra positioner på spelplanen. Wilds kan dessutom dyka upp som staplade och täcka ett helt hjul.

Free spins-läget aktiverar du genom att landa mellan 3 – 5 scatters, vilket ger dig mellan 5 – 10 gratissnurr. Under dessa gratissnurr ökar kolossala symboler som täcker 3×3-positioner öppna upp för extra stora vinster. Sist men inte minst kan du via funktionen Hyperspins köpa re-spins på utvalda hjul. På så sätt kan du öka dina chanser att skapa värdefulla kombinationer. 

Goldaur Guardians symboler

Symbolerna i Goldaur Guardian är uppdelade i högbetalande och lågbetalande. De symboler som betalar sämst är feerna i olika färger. Landar du 5 sådana på en vinnande linje belönas du med mellan 1x – 1,75x insatsen. 

Symbolerna som betalar bäst är spelets huvudkaraktärer, det vill säga Diana, Lila, Oberon och Alanelo. Landar du 5 sådana blir vinsten mellan 2x – 15x instasen. Allra bäst betalar scatters som ger dig 100x insatsen vid en kombination bestående av 5 symboler.

Goldaur Guardians jackpot

Goldaur Guardian har ingen växande jackpot, men trots det har spelet stor vinstpotential. Maximal vinst är 1000x insatsen, vilket innebär att du kan lämna spelet med 1 miljon kronor om du spelar med maxinsatsen. 

Slutsats 

Goldaur Guardian är en rolig underhållande som utan tvekan kommer att passa den som uppskattar ett bra fantasytema. Slotten bjuder dock inte bara på utmärkt grafik, utan även på flera spännande funktioner. Extra uppskattad är möjligheten att kunna köpa re-spins på valfria hjul, eftersom detta kan öppna upp för rejäla vinstchanser. Maxvinsten är kanske inte den största vi sett, men den ligger ändå på generösa 1000x insatsen. 

Vart kan jag spela Goldaur Guardian?

Så fort Goldaur Guardian lanseras kommer du att se vilka casinon som erbjuder slotten hos oss på Spelaspel. 

Hur många vinstrader har Goldaur Guardian?

Goldaur Guardian har 20 fixerade vinstlinjer där vinster i vanlig ordning sker från vänster till höger. 

Vad är vinstchansen för Goldaur Guardian?

Goldaur Guardian har en RTP på 96.36%, vilket är strax över genomsnittet, och som Alchemy Gaming klassat som hög. 

Snabb info

Speltillverkare:

Alchemy Gaming

Lanserades:

11 augusti, 2020

RTP:

96.36%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

20

Mynt Värden:

0,20 - 100,00