Spela hos Storspelare
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Foxin Wins Christmas Edition

Foxin Wins Christmas Edition är – precis som namnet anger – en julig version av det omtyckta spelet Foxin Wins. Denna fartfyllda, färgglada, slot är med sitt härliga jultema ett måste att spela i juletider – även om den funkar även vid andra tider på året också.

I denna recension tar vi oss en närmare titt på sloten Foxin Wins Christmas Edition – vi går igenom dess features, symboler och övriga spelfunktioner. Du som är nyfiken på sloten kan med fördel läsa igenom denna recension innan du sätter igång att spela på egen hand. 

Hur fungerar Foxin Wins Christmas Edition

Foxin Wins Christmas Edition är en julig slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Spelplanen befinner sig i ett pyntat vardagsrum och man kan inte säga annat än att julstämningen är hög i denna slot. Utseendemässigt är det en riktigt tilltalande slot – och även spelmässigt har spelet en hel del underhållning att bjuda på. 

Insatsnivåerna i sloten är helt galna, och du kan satsa från 2.50 kr upp till 12 500 kr – avsevärt högre än vad som är standard på de flesta slots. Spelets maximala vinst ligger på 2 000 gånger din insats, och denna har du chans på om du lyckas trigga spelets free spins.

Förutom free spins bjuder spelet också på wilds, och när du använder dig av spelets Superbet-funktion ökar du chanserna för att landa fler wilds på spelplanen. 

Det finns möjlighet att spela med tre olika nivåer i spelet:

Superbet av – insatsnivåer möjliga från 2.50 kr till 6 250 kr. Fox Pup som förvandlar symboler till wilds kan då dyka upp endast på hjul 3. 

Superbet 1 – insatsnivåer möjliga från 3.50 kr till 8 750 kr. Fox Pup kan dyka upp på hjul 2, 3 och 4.

Superbet 2 – insatsnivåer möjliga från 5 kr till 12 500 kr. Fox Pup kan dyka upp på alla hjul. 

Foxin Wins Christmas Edition symboler

När det gäller symbolerna i Foxin Wins Christmas Edition har de alla naturligtvis en julig touch. För premiumsymbolerna räcker det med att du landar två likadana i en vinnande linje för att vinst ska uppstå. För de lägre betalande symbolerna är det dock minst tre i rad som gäller för vinst.

 • Foxin Wild – betalar upp till 20 x
 • Julbilen – betalar upp till 10 x
 • Huset – betalar upp till 5 x
 • Julgranen – betalar upp till 2.5 x
 • Tidningen – betalar upp till 2.5 x
 • A – betalar upp till 2 x
 • K – betalar upp till 2 x
 • Q – betalar upp till 1.5 x
 • J – betalar upp till 1.5 x
 • 10 – betalar upp till 1 x
 • 9 – betalar upp till 1 x
 • Scatter – betalar upp till 1 x

Foxin Wins Christmas Edition jackpot

Foxin Wins Christmas Edition har inte någon progressiv jackpott. Här finns dock en chans att vinna 2 000 gånger din insats, och detta vinner du i så fall i spelets free spins.

Slutsats

Foxin Wins Christmas Edition är en välgjord julvariant av originalet Foxin Wins. Superbet-funktionen känns både innovativ och rolig – och insatsnivåerna i spelet är verkligen helt galna.

Utseendemässigt älskar vi spelet, det ger verkligen julstämning och detta är helt klart en av de slots vi har på vår juliga slotslista.

Bonusmässigt har spelet kanske inte så himla mycket att bjuda på, men detta kompenseras till stor del av att du kan välja spelnivå själv och på så vis – om du vill – ändra oddsen ytterligare till din fördel. 
Allt som allt – en himla spelvärd julslot!

Vanliga frågor och svar

Hur många vinstrader har Foxin Wins Christmas Edition?

Foxin Wins Christmas Edition har 25 vinstrader. 

Vad är vinstchansen för Foxin Wins Christmas Edition?

Foxin Wins Christmas Edition har en RTP på 95.62 procent och en medel volatilitet. Den senare innebär att vinster delas ut relativt ofta i slotten, även om de inte kommer hela tiden. 

Var kan jag spela Foxin Wins Christmas Edition?

Vi har alltid en uppdaterad lista med de bästa casinon att spela Foxin Wins Christmas Edition på. 

Lanserades: 5 december 2017
Hjul:
Vinstrader:
Mynt Värden:

Snabb info

Speltillverkare:

NextGen Gaming

Lanserades:

5 december, 2017

RTP:

95.62 %

Lägsta kostnad:

2.50 kr

Högsta kostnad:

12 500 kr

Hjul:

5 st

Vinstrader:

25 st

Mynt Värden:

0.01 - 50