Foxin wins logo

Foxin’ Wins

Speltilverkare:

NextGen Gaming

Lanserades:

2013

RTP:

95,6%

Lägsta kostnad:

25 mynt / 2,50 kronor

Högsta kostnad:

50 mynt / 1 000 kronor

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,10 / 0,20 / 0,50 / 1 / 2 / 2,50 / 5 / 10 / 20
foxin wins

Slotten Foxin’ Wins från NextGen handlar om två överklassrävar som lever det ljuva livet i sin eleganta herrgård, samtidigt som Mr Fox då och då letar upp en irländsk pyssling och skakar honom våldsamt för att kunna ta hans guldmynt. Är det en allegori, månntro? Oavsett vilket så är Foxin’ Wins en väldigt rolig spelautomat där man aldrig får tråkigt, och det finns massor av specialfunktioner att njuta av. Gillar man avancerade slots där det händer mycket är Foxin’ Wins ett bra val.

Spela Foxin’ Wins här

 • Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. bonusen är giltig i 60 dagar. cash free spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Foxin’s Wins fakta

  Foxin Win’s är en videoslot från speltillverkare NextGen Gaming som hade premiär i början av år 2013. Det ingår i många spelpaket, inklusive Microgaming Quickfire, NYX OGS och Openbet. Det kan därför hända att det i vissa nätcasinon listas som ett spel från Microgaming, från NYX, e dyl trots att det är NextGen Gaming som är speltillverkaren.

  Foxin’ Wins finns inte bara tillgänglig för spel datorn, utan man kan även spela Foxin’ Wins i mobilen (både smartphones och surfplattor). Spelet fungerar ihop med både Android och iOS (iPhone, iPad).

  Huvudpersonerna i Foxin’ Wins är Herr och Fru Räv, två aristokratiska rävar som bor i en stor herrgård. De flesta symboler som används i spelet är sådana som är knutna till deras extravaganta livsstil, såsom guldfontänen, sedlar, guldmynt och herrgården. Fru Räv kör omkring i en dyrbar röd cabriolet. Den spelmiljö som hjulen är placerade i är rävarnas elegant inredda herrgård.

  Foxin’ Wins har vanlig vildsymbol och rävungar som kan skapa extra vildsymboler, samt en spridningssymbol som kan ge free spins där alla vinster dubblas och man har högre chans att få vildsymboler än normalt. Du har möjlighet att påverka din chans att få vildsymboler när du spelar Foxin’ Wins, både för ordinarie snurr och free spins. Dessutom finns två olika bonusfunktioner hos Foxin’ Wins: Foxy Funds och Leprechaun Shake Down.

  Många vinstlinjer

  Man spelar alltid med samtliga 25 spellinjer aktiva på Foxin’ Wins. Däremot får man justera myntvärdet, från 10 öre till 20 kronor. Dessutom finns möjligheten att göra en supersatsning á 35 mynt eller 50 mynt per spelomgång. Ju fler mynt du satsar, desto större chans har du att få hjälp av extra vildsymboler, både under ordinarie spel och under free spins. Du kan läsa mer om hur det fungerar längre ned på denna sida (avsnittet Superbet & Random Wilds).

  Lägsta ordinarie satsning för den som spelar Foxin’ Wins i svenska kronor är 0,10 kr x 25 spellinjer x 1 mynt = 2,50 kronor per spelomgång. Om du klickar en gång på superbet satsar du istället 35 mynt per spelomgång, vilket kostar 3,50 kronor per spelomgång. Om du klickar två gånger på suberbet satsar du 50 mynt per spelomgång, vilket kostar 5 kronor per spelomgång.

  Högsta ordinarie satsning för den som spelar Foxin’ Wins i svenska kronor är 20 kronor x 25 spellinjer x 1 mynt = 500 kronor per spelomgång. Om du klickar en gång på superbet satsar du istället 35 mynt per spelomgång, vilket kostar 700 kronor per spelomgång. Om du klickar två gånger på suberbet satsar du 50 mynt per spelomgång, vilket kostar 1 000 kronor per spelomgång.

  Högsta enskilda ordinarie vinst per spellinje är 1 000 mynt. Det finns inte någon växande jackpott.

  Att spela Foxin’ Wins

  Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Möjlighet att ”köpa” chans till extra vildsymboler
  2. Dubbla vinster och större chans att få vildsymboler under free spins
  3. Foxy Funds Feature
  4. Leprechaun Shake Down
  5. Snygg grafik och roligt tema

  Herr Räv är vild

  Herr Räv är en vildsymbol som kan ersätta vilken annan symbol som helst utom spridningssymbolen.

  Herr Räv kan också betala ut vinster på egen hand, förutsatt du minst två Herr Räv uppradade på en aktiv spellinje. Fem stycken Herr Räv krävs för att vinna 2 000 mynt.

  Vill du ha möjlighet till extra vildsymboler när du spelar Foxin’ Wins? Läs vidare om Superbet & Random Wilds i nästa stycke.

  Superbet & Random Wilds

  När man spelar Foxin’ Wins gömmer sig en rävunge i tredje hjulet, som kan springa ut och förvandla symboler till vildsymboler. Detta gäller när du spelar för 25 mynt per satsning.

  Om du vill ha möjlighet att få hjälp av ännu fler rävungar kan du välja att göra en extra stor satsning (superbet).

  • Satsa 35 mynt per spelomgång så gömmer sig rävungar i andra, tredje och fjärde hjulet och kan hoppa fram därifrån för att ge dig extra vildsymboler.
  • Satsa 50 mynt per spelomgång så gömmer sig rävungar i samtliga fem hjul, och kan därmed skapa extra vildsymboler på vilka hjul som helst.

  Under free spins blir rävungarna i Foxin’ Wilds mer aktiva än normalt, och är mer troliga att rusa fram och börja förvandla symboler till vildsymboler.

  Spridningssymbol som kan ge free spins

  Guldkitteln med mynt är spridningssymbol i Foxin’ Wins och kan ge mynt och free spins. Du behöver få minst tre kittlar samtidigt var som helst på hjulen för att erhålla 10 free spins. Under free spins dubblas alla vinster. Dessutom blir rävungarna mer aktiva än vanligt under free spins (se ovan). Detta blir extra tydligt när man har gjort ett superbet så att det inte bara är hjul tre som har en rävunge.

  Det går att trigga nya free spins under free spins.

  Slumpvis bonus #1 – Foxy Funds Feature

  Foxin’ Wins har två bonusfunktioner som kan triggas slumpvis och inte är kopplade till någon specifik symbolkombination. En av dessa två bonusfunktioner är Foxy Funds Feature, där Herr Räv dyker upp på skärmen och öser ut guld som gör att du får extra pengar. Foxy Funds Feature kan endast triggas efter en spelomgång som gett minst en vinst, inte efter en spelomgång som är helt vinstlös.

  Slumpvis bonus #2 – Leprechaun Shake Down

  Som nämnts ovan har Foxin’ Wins två bonusfunktioner som inte är kopplade till någon specifik symbolkombination. En av dem är den ovan beskrivna Foxy Funds Feature, och den andra är Leprechaun Shake Down.

  När Leprechaun Shake Down triggas startar ett bonusspel där det gäller för Herr Räv att jaga efter en slug liten leprechaun. Om Herr Räv lyckas fånga leprechaunen kommer han att skaka honom tills det ramlar ut mynt som ger dig pengar. Det är bara ibland som Herr Räv lyckas fånga leprechaunen, så man är inte garanterad någon vinst i detta bonusspel.

  Kvitt-eller-Dubbelt

  Du kan välja att riskera en vinst i hopp om att få den multiplicerad med 2 eller 4. Klicka på ”satsa vinst” och ange sedan om du vill gissa på färg eller svit. Ett kort kommer att dras ur en kortlek.

  • Om du väljer att satsa på färg räcker det att gissa rätt på om kortet är rött eller svart för att din vinst ska multipliceras med 2.
  • Om du väljer att satsa på svit måste du gissa rätt svit – det vill säga hjärter, spader, ruter eller klöver – för att din vinst ska multipliceras med 4.

  Omdöme

  Foxin’ Wins har härlig 3D-känsla, särskilt när rävungarna kommer hoppandes ut ur hjulen för att skapa extra vildsymboler. Över lag är Foxin’ Wins ett spel som passar när man är sugen på en avancerad videoslot med snygga animationer, massor av funktioner och en hög grad av flexibilitet. Man får visserligen inte välja hur många spellinjer man ska spela på eller hur många mynt som ska satsas per spellinje när man spelar Foxin’ Wins, men myntvärdet går att ställa in från 0,01 kr till 20 kronor vill ger ett mycket stort tillgängligt satsningsspann. Dessutom finns möjlighet att öka insatsen från 25 mynt till 35 mynt eller 50 mynt genom att göra ett så kallat superbet, och det påverkar i sin tur själva spelupplevelsen eftersom superbet ökar möjligheten till extra vildsymboler och gör att extra vildsymboler inte bara kan visa sig på tredje hjulet. Att låta insatsen påverka chansen till vildsymboler är mycket ovanligt i slotsvärlden, vilket gör att Foxin’ Wins sticker ut från mängden.

  Vi uppskattar även bonusfunktionerna Foxy Funds och Leprechaun Shake Down eftersom de gör att man får lite extra spänning i slutet av varje spelomgång. Kommer någon bonusfunktion att triggas?

  Foxin’ Wins är ett av de populäraste spelen från NextGen Gaming och det är inte svårt att förstå varför. Grafik och animationer är mycket välgjorda, och alla bonusfunktioner bidrar till en spännande och omväxlande spelupplevelse. Bakgrundsmusiken kan upplevas som lätt hysterisk efter en stund, men den är lätt att stänga av.

  Foxin’ Wins är en slot med låg varians. Den betalar ut ofta, men vinster är inte så stora. Det finns ingen gigantisk fast eller växande jackpott. Har man turen med sig under free spins kan det dock bli en hel del intäkter på en enda satsning, särskilt om man också får hjälp av specialfunktionerna.

  Snabb info

  Speltilverkare:

  NextGen Gaming

  Lanserades:

  2013

  RTP:

  95,6%

  Lägsta kostnad:

  25 mynt / 2,50 kronor

  Högsta kostnad:

  50 mynt / 1 000 kronor

  Hjul:

  5

  Vinstrader:

  25

  Mynt Värden:

  0,10 / 0,20 / 0,50 / 1 / 2 / 2,50 / 5 / 10 / 20