Reel Quest Fortress Charge

Fortress Charge

Speltillverkare:

Crazy Tooth Studio

Lanserades:

11 juni, 2020

RTP:

96,45%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

150 kr

Hjul:

3

Vinstrader:

3

Mynt Värden:

1 - 1

Fortress Charge är en slot som kommer revolutionera hur du ser på slots. Varje gång Crazy Tooth Studio släpper nytt, är det någonting innovativt – och denna gången har de sannerligen överträffat sig själva.

I denna recension kommer du få reda på hur innovativt Fortress Charge faktiskt är, och hur spelet går till. Du som tänkt spela Fortress Charge rekommenderas att läsa igenom recensionen innan du spelar på slotten på egen hand – för detta är verkligen en slot som skiljer sig från de andra. 

Spela Fortress Charge här

 • Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. min. insättning 100 kr. 10x omsättningskrav. bonusen är giltig i 60 dagar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Hur fungerar Fortress Charge

  Vid en första anblick kan Fortress Charge verka som en relativt vanlig slot med sina sex hjul och tre rader. Här finns dock endast tre vinstlinjer, och här vinner du inte genom att landa likadana symboler i rad. Istället vinner du genom att landa hjältar som besegrar de skurkar som dyker upp på hjulen – alternativt genom att landa skattkistor.

  Innan du sätter igång att spela behöver du ställa in din insats, och detta gör du till höger på spelplanen. Du kan satsa en krona som lägst, och 150 kronor som högst. 

  När du därefter börjar spinna, kommer det som vanligt att snurras fram symboler på hjulen, och det är när det landar en hjälte som du har chans att vinna priser. Hjälten kommer nämligen att ställas mot en skurk, och om han besegrar denne kommer du att vinna pengar – samtidigt som hjälten vandrar vidare på hjulen för att försöka besegra ytterligare skurkar. Besegrar han alla skurkar kommer han slutligen fram till slottet som befinner sig på sista hjulet. Klarar din hjälte att besegra alla skurkar fram till slottet kommer du att vinna både vinsterna för de olika skurkarna, plus en högre vinst för slottet.

  I denna högvolatila slot kan du som mest vinna hela 16 000 gånger din insats – en helt okej utdelning trots den något låga maxinsatsen. 

  Fortress Charge symboler

  Symbolerna i Fortress Charge fungerar inte som symbolerna i vanliga slots. Istället får du här belöning utifrån symbolens funktion, och när det gäller skurkarna får du utdelning om du besegrar dessa. Alla skurkar har samma värde som utgångspunkt, men därefter får de en multiplikator som baseras på vilket hjul du besegrar denne på. Besegrar du till exempel skurken på hjul 3, kommer du också få en 3x multiplikator. 

  • Skurkar – Betalar från 0.75x till 1.35x det hjul de besegras på
  • Skattkista – Betalar från 4.5x till 15x
  • Slottet – Betalar från 10x upp till 1 000x
  • Multiplikator – Boostar din vinst upp till 2x
  • Olika accessoarer – Hjälper dig att besegra skurkarna

  Fortress Charge jackpot

  Fortress Charge har inte någon jackpott, men här kan du istället vinna hela 16 000 gånger din insats. 

  Slutsats

  Fortress Charge är en slot som man antingen kommer att älska – eller hata. Den som gillar innovativa slots – och då menar vi innovativa på riktigt – kommer definitivt att höra till de förstnämnda. Föredrar man klassiska slots så ska man nog leta vidare.

  Insatserna i spelet har en ovanligt låg högsta insats – vilken ligger på endast 150 kronor. Detta kan säkert få många spelare att rynka på ögonbrynen – men å andra sidan kan spelets maximala vinst om 16 000 gånger insatsen generera relativt fina vinster ändå.  

  Var kan jag spela Fortress Charge?

  Hos oss finner du alltid en lista med de bästa casinon att spela Fortress Charge hos.

  Hur många vinstrader har Fortress Charge?

  Fortress Charge har 3 vinstrader.

  Vad är vinstchansen för Fortress Charge?

  Fortress Charge har en RTP på 96.45% och en hög volatilitet.

  Snabb info

  Speltillverkare:

  Crazy Tooth Studio

  Lanserades:

  11 juni, 2020

  RTP:

  96,45%

  Lägsta kostnad:

  1 kr

  Högsta kostnad:

  150 kr

  Hjul:

  3

  Vinstrader:

  3

  Mynt Värden:

  1 - 1