Feline Fury
RTP 96,2%
Lägsta kostnad 2 kr
Högsta kostnad 1 000 kr
Hjul 5
Vinstrader 20
Mynt Värden 0,20 - 100,00
Spela Feline Fury hos: Videoslots Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Feline Fury

Provspela gratis

Feline Fury är en spelautomat från Play'n GO som bjuder på ett minst sagt annorlunda tema. Här är det nämligen katter som står i centrum och inte vilka katter som helst, utan riddare, spådamer och pirater. Slotten utspelar sig dessutom i medeltiden och bjuder på en rad underhållande funktioner, från wilds och multiplikatorer till free spins. 

Spela Feline Fury här

  1. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor
  2. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Vi har tagit en närmare titt på Feline Fury och nedan hittar du vår recension av denna unika slot. Här kan du läsa mer om spelets funktioner, insatsmöjligheter och symbolvärden för att enklare ta reda på om detta är ett spelautomat i din smak. 

[related-brands-toplist]

Hur fungerar Feline Fury? 

Feline Fury har en klassisk uppbyggnad bestående av 5 hjul och 3 rader symboler. De 20 vinstlinjerna är fixerade, vilket innebär att de inte kan justeras manuellt av dig som spelare. I vanlig ordning löper vinstlinjerna från vänster till höger på spelplanen och minst 3 matchande symboler krävs för att skapa en vinnande kombination. 

Precis som i många andra slots från Play'n GO sträcker sig insatserna mellan 2 och 1000 kronor per snurr. Detta gör det möjligt för både nybörjare och storspelare att ta del av underhållningen. Med hjälp av plus- och minusknapparna under spelplanen kan du enkelt reglera insatsen inför varje snurr. Spinnknappen hittar du till höger och intill den finns även en knapp för autoplay.

Bonusfunktionen Feline Wilds aktiveras slumpmässigt i grundspelet och här kommer 1 - 4 katter att förvandlas till wilds för att ersätta andra symboler. Under denna funktion kan du dessutom trigga upp till 5 Fury Reels. Skulle en wild landa på ett sådant hjul kommer symbolen att expandera och täcka hela spelplanen. Skulle ytterligare en eller två wilds landa på hjulet kommer de att addera en multiplikator på mellan 2x och 3x.

Den mest intressanta funktionen i spelet är dock free spins-läget som du aktiverar genom att landa Holy Grail Scatters på hjul 1, 3 och 5. Här kan du aktivera både wilds, Fury Reels och extra free spins för att öka dina chanser till vinst ordentligt. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZfgLn3ATSV8

Feline Fury symboler 

Symbolerna i Feline Fury är en aning bisarra, men minst sagt unika och framför allt underhållande. De lågbetalande symbolerna kommer i form av kortsymboler, vilket inte är särskilt märkligt, men symbolerna som betalar bäst är svåra att missa. De består nämligen av katter i olika versioner, exempelvis en spådam, en pirat, en köpman, en narr och en riddare.

Utbetalningsvärdet för 5 matchande symboler sträcker sig mellan 2,5x och 10x insatsen, där riddarkatten är den som betalar allra bäst.

Feline Fury jackpot 

Feline Fury har ingen växande jackpott, men i vanlig ordning bjuder Play'n GO på en minst sagt generös maxvinst på så mycket som 5000x insatsen. För att vinna stort behöver du landa flera wilds på ett Fury Reel som kan aktivera en multiplikator på 3x insatsen. 

Slutsats 

Feline Fury är en underhållande slot med ett tema du förmodligen inte stött på tidigare. Här är det katter som spelar huvudrollerna och inte vilka katter som helst, utan medeltida katter i form av pirater, riddare och spådamer. Vad gäller bonusfunktioner har du både wilds, free spins och multiplikatorer att se fram emot. Insatserna i spelet passar dessutom både nybörjare och storspelare, vilket såklart är en fördel.

Det enda som kan vara en nackdel - utöver det annorlunda temat som förmodligen inte faller alla i smaken - är att antalet free spins är något snålt. Kan man bortse från det och är ute efter en unik spelupplevelse är Feline Fury från Play'n Go värt åtminstone en spelrunda.

Var kan jag spela Feline Fury?

Feline Fury har ännu inte lanserats och finns därför inte tillgängligt på svenska casinon.

Hur många vinstrader har Feline Fury?

Feline Fury har 20 fasta vinstlinjer där vinster sker med start från vänster. Minst tre matchande symboler krävs för att skapa en vinst.

Vad är vinstchansen för Feline Fury?

Feline Fury har en RTP på 96,2% och en aning lägre volatilitet klassad som medel.

Snabb info

Speltillverkare:

Play’n GO

Lanserades:

24 september, 2020

RTP:

96,2%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

20

Mynt Värden:

0,20 - 100,00