Disco Diamonds slots logo
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Disco Diamonds

Disco Diamonds behöver nästan inte någon närmare presentation – namnet förklarar sig självt väldigt bra. I denna läckra slot möts vi av ett tydligt discotema där det flirtas hejvilt med alla 80-talsfantaster. Det är bling, det är neon, det är sjuor, BAR:s, frukter, bär – och naturligtvis är det en gigantisk glittrande discokula.

I denna recension kommer vi gå närmare in på hur Disco Diamonds fungerar, samt vilka symboler och funktioner du har möjlighet att stöta på i spelet. Har du själv tänkt spela sloten kan du med fördel läsa denna recension först, för att få en djupare spelförståelse och på så vis få ut maximalt av sloten. 

Spela Disco Diamonds här

Hur fungerar Disco Diamonds

Disco Diamonds har en klassisk 5 x 3 spelplan, där antalet vinstlinjer inte är lika klassiskt. Dessa är nämligen 243 till antalet – vilket gör att du stöter på klart fler vinstmöjligheter i Disco Diamonds än i en klassisk slot. 

Insatserna justerar du längst ned på sidan – och detta gör du genom att trycka på den av de förinställda insatsnivåer som passar din nivå. Som lägst kan du satsa en krona, och som mest kan du i Disco Diamonds satsa 1 000 kronor. Det gör att spelet lämpar sig väl både till storspelaren såväl som för den som gillar att spela med lägre insatser. 

När det gäller den maximala utdelningar har Play n Go sannerligen slagit på stort, och höjt upp sig till hela 10 000 gånger insatsen. Inte illa!
Spelupplägget är klassiskt och inte ett dugg svårt att förstå sig på. Symbolerna kommer du känna igen – här finner du sjuor, BAR:s, frukter och bär – och en wild i form av en stor, glittrande discokula. Den senare är spelets högst betalande symbol, och landar du fem av denna tillsammans får du hela 50 gånger din insats. 

Disco Diamonds symboler

I Disco Diamonds gäller det att landa minst tre likadana symboler tillsammans för att få en vinst. Ju fler likadana symboler du landar i en vinstlinje – desto mer vinner du, och som mest kan du landa fem likadana symboler tillsammans. Symbolerna är uppdelade i högt betalande premiumsymboler, och lägre betalande symboler i form av olika frukter och bär. 

  • Wilds – betalar upp till 50 x
  • Diamant – betalar upp till 5 x
  • Trippla sjuor – betalar upp till 4 x
  • Dubbla sjuor – betalar upp till 3 x
  • Enkla sjuor – betalar upp till 2 x
  • Frukter och bär – betalar upp till 1 x

Disco Diamonds jackpot

I Disco Diamonds finns inte någon progressiv jackpott. Däremot finns en riktigt fin högvinst som skiljer sig från de maximala vinster Play n Go annars brukar dela ut. I Disco Diamonds har du nämligen chansen att vinna hela 10 000 gånger din insats. Det innebär att du som spelar med den maximala insatsen i spelet har möjlighet att vinna så mycket som 10 000 000 kronor. 

Slutsats

Disco Diamonds är en snygg lansering som ser ut ganska så exakt som vi förväntar oss av en klassisk disco-slot. Temat anspelar på glammigt 80-tal, och symbolerna är så klassiska det bara går att bli. Samtidigt har utvecklaren Play n Go valt att modernisera spelet och addera 243 vinstlinjer – långt fler än vad vi är vana vid när det gäller klassiska slots. 

Också den maximala vinsten har fått sig en rejäl uppdatering, och 10 000 gånger insatsen är klart godkänt!Spelets volatilitet är mycket hög, och kan avskräcka en och annan spelare – men de som orkar stanna kvar blir ofta fint belönade när vinsterna väl faller ut.

Var kan jag spela Disco Diamonds?

Vi har alltid en uppdaterad lista med de bästa casinon att spela Disco Diamonds på. 

Hur många vinstrader har Disco Diamonds?

Disco Diamonds har 243 vinstrader. 

Vad är vinstchansen för Disco Diamonds?

Disco Diamonds har en RTP som ligger på 96.29 % och en hög volatilitet. Det innebär att du kan få snurra ett tag innan några vinster dyker upp – men å andra sidan kan du vinna större vinster när du väl vinner. 

Om c_fjellheim

Snabb info

Speltillverkare:

Play’n GO

Lanserades:

29 oktober, 2020

RTP:

96.29 %

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

243

Mynt Värden:

1 - 1