Dark King Slots Logo
Spela hos Storspelare
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Dark King: Forbidden Riches

Dark King: Forbidden Riches är utan tvivel en slot med ett mörkt och dystert tema – och utvecklaren NetEnt gör det  snyggt! 
Här spelar du med skrämmande riddare, som ser ut att vara sprungna ur apokalypsen – men lyckas du få över dessa på din sida har du en chans att vinna hela 2 000 gånger din insats. 

I denna recension går vi närmare in på hur Dark King: Forbidden Riches fungerar, och vilka funktioner i spelet du behöver ha koll på om du vill spela sloten på egen hand. 

Spela Dark King: Forbidden Riches här

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Dark King: Forbidden Riches

När du öppnar Dark King: Forbidden Riches möter du en mörk och ganska läskig spelplan, där känslan är att vi befinner oss i en dystopi. Ser man till utförandet av spelplanen kommer du känna igen upplägget med 5 hjul och 3 rader. På dessa finns 20 vinstlinjer där du kan satsa från 2 kr upp till hisnande 4 000 kr. Det betyder att även de high rollers som vill satsa i de riktigt höga nivåerna kommer trivas fint med insatsmöjligheterna i denna slot. 

Spelet har en medel till hög volatilitet. Det innebär att du kan få vänta en stund på vinst ibland – samtidigt som symbolerna ger relativt generösa utdelningar. Spelets wild, och den högst betalande symbolen ger till exempel samma utdelning – bägge dessa ger 25 gånger din insats om du landar fem likadana i en vinstlinje. 

När det gäller bonusfunktioner finns här wilds, och free spins. De senare aktiveras genom att du landar minst 3 scatters. Dessa kan landa var som helst på spelplanen och ändå trigga free spins – de behöver alltså inte landa tillsammans i en vinstlinje. 

3, 4 eller 5 scatter triggar respektive 10, 12 eller 15 free spins. Du kan även få multiplikatorer under dina free spins, och detta sker när wilds landar. Som mest kan du få upp till 5 x multiplikatorer. 

dark king forbidden riches spelfunktioner

Dark King: Forbidden Riches symboler

Som vanligt gäller det att i Dark King: Forbidden Riches landa minst tre likadana symboler i en vinnande linje, för att få någon utdelning. Mest vinner du om du landar fem likadana symboler tillsammans – och alla symboler har olika värde. 

  • Den lysande kulan – ger upp till 25 x
  • Den lila riddaren – ger upp till 25 x
  • Den röda riddaren – ger upp till 20 x
  • Den gula riddaren – ger upp till 17,5 x
  • Den gröna riddaren – ger upp till 15 x
  • Den blå riddaren – ger upp till 12.5 x
  • 10 till A – ger upp till 5 x

Dark King: Forbidden Riches jackpot

Dark King: Forbidden Riches har inte någon progressiv jackpott. Den maximala vinsten i spelet ligger på 2 000 gånger insatsen – det innebär att den som spelar med slotens maximala insats kan vinna upp till 8 000 000 kr. En riktigt fin högvinst! 

Slutsats

Utseendemässigt är Dark King: Forbidden Riches en riktig fullträff. Det dystra och otroligt detaljerade utseendet lämnar ingenting alls att önska. Funktions- och vinstmässigt finns dock en del att önska. Funktionerna är få, och en maximal vinst om 2 000 gånger insatsen är definitivt inte någon av de högre vinsterna vi stött på.Å andra sidan är både wilds och free spins de två bästa features vi vet – och spelets wild ger dessutom chansen till riktigt fina utdelningar. 

Du som ska spela Dark King: Forbidden Riches bör spela sloten med ljudet på – för omväxlings skull har utvecklaren lyckats hitta ett ljudspår som passar ypperligt till sloten, och som gör halva upplevelsen. Stort plus för detta! 

Var kan jag spela Dark King: Forbidden Riches?

Dark King: Forbidden Riches är en populär slot, och vi har naturligtvis en lista över de bästa casinon att spela sloten på. 

Hur många vinstrader har Dark King: Forbidden Riches?

Dark King: Forbidden Riches har 20 vinstrader.

Vad är vinstchansen för Dark King: Forbidden Riches?

Dark King: Forbidden Riches har en RTP som ligger på 96.06 %, samt en medel till hög volatilitet.

Om c_fjellheim

Snabb info

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

24 september, 2020

RTP:

96.06 %

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

4000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

20

Mynt Värden:

0.01 - 20