Cat Wilde Doom of Dead
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Cat Wilde And The Doom Of Dead

Cat Wilde And The Doom Of Dead är en spelautomat med äventyrstema från Play’n GO. Detta är faktiskt en slags uppföljare till slottarna där Rich Wilde agerar huvudperson, men i denna slot är det dock hans kvinnliga motsvarighet Cat Wilde som står i centrum. Själva spelkonceptet är ganska grundläggande, men däremot finns det flera bonusfunktioner som gör det hela extra spännande – bland annat obegränsat antal wilds.

Nedan ska vi ge dig vår recension av Cat Wilde And The Doom Of Dead. Här ska vi bland annat gå igenom hur du spelar, vilka symboler du ska hålla ögonen på samt hur slottens olika bonusfunktionerna fungerar. 

Spela Cat Wilde And The Doom Of Dead här

Hur fungerar Cat Wilde And The Doom Of Dead? 

Cat Wilde And The Doom Of Dead är en spelautomat bestående av 5 hjul och 3 rader med 10 fixerade vinstlinjer. Vinster skapar du genom att landa matchande symboler med start från hjulet längst till vänster på spelplanen. I vanlig ordning behöver du minst tre matchande symboler för att skapa en vinnande kombination. 

Insatserna i slotten startar på 1 krona och sträcker sig upp till 1 000 kronor, vilket betyder att spelet passar nybörjare såväl som storspelare. För att reglera insatsen måste du ändra myntvärdet som ligger mellan 0,01 – 10,00. Naturligtvis kan du justera insatsen inför varje spelrunda.

Bonusfunktionerna i Cat Wilde And The Doom Of Dead är enkla, men underhållande. Här finns traditionella wilds som kan landa på alla hjul och som hjälper dig att skapa vinster genom att ersätta andra positioner på spelplanen. Du har även ett free spins-läge som du aktiverar med hjälp av minst tre scatters.

Detta är dock inget vanligt free spins-läge eftersom du kan aktivera ett obegränsat antal spelomgångar. Innan varje bonusläge startar kommer en av symbolerna på spelplanen dessutom att väljas ut och täcka hela hjul för att öka vinstchanserna ytterligare.

Cat Wilde And The Doom Of Dead symboler 

När det gäller symboler är Cat Wilde And The Doom Of Dead utrustad med 5 som betalar mindre och 3 som betalar mer. De lågbetalande symbolerna utgörs av klassiska spelkortssymboler från 10 till Ess. Högbetalande symboler kommer bland annat i form av skalbaggar och mystiska egyptiska gudar, vilket kompletterar spelautomatens äventyrstema.

Symbolen som betalar allra bäst är wild-symbolen. Fem sådana symboler på en vinnande linje betalar ut en vinst på hela 1000 gånger insatsen. 

Cat Wilde And The Doom Of Dead jackpot 

Cat Wilde And The Doom Of Dead har en maxvinst på 5000 gånger insatsen. Detta är inte så illa med tanke på att slotten saknar en växande jackpot i övrigt. 

Slutsats 

Cat Wilde And The Doom Of Dead är en spelautomat som bjuder på ett äventyr i samma stil som övriga spel i Play’n GO:s Wilde-serie. Här får du följa med den kvinnliga äventyraren Cat Wilde på äventyr till mystiska pyramider och i vanlig ordning bjuder den svenska spelutvecklaren på ett utmärkt tema. Bonusfunktionerna är relativt enkla, men underhållande med sina wilds, free spins och expanderande symboler. Cat Wilde And The Doom Of Dead är helt klart värd ett snurr eller två.

Var kan jag spela Cat Wilde And The Doom Of Dead?

Cat Wilde And The Doom Of Dead är ännu inte lanserat, men när det är dags kommer du att se vilka casinon som erbjuder spelet hos oss.

Hur många vinstrader har Cat Wilde And The Doom Of Dead?

Cat Wilde And The Doom Of Dead har 10 fixerade vinstlinjer, där vinster sker med start från vänster. Minst 3 symboler krävs för att få vinst. 

Vad är vinstchansen för Cat Wilde And The Doom Of Dead?

Cat Wilde And The Doom Of Dead har en genomsnittlig återbetalningsprocent på 96,29% och en hög volatilitet.

Snabb info

Speltillverkare:

Play’n GO

Lanserades:

25 juni, 2020

RTP:

96,29%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

10

Mynt Värden:

0,01 - 10,00