Cash ’N Riches Megaways
RTP 95.98%
Lägsta kostnad 1 kr
Högsta kostnad 200 kr
Hjul 6
Vinstrader 117649
Mynt Värden 0.10 - 20
Spela Cash ’N Riches Megaways hos: Videoslots Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Cash ’N Riches Megaways

Provspela gratis

Pengar och rikedomar är vad som väntar storvinnarna på Microgamings senaste succé – Cash ‘N Riches. Förutom att vara fullsmockat med bonusfunktioner så är det de stora jackpottar som lockar mest. I denna recension djupdyker vi i alla spelets funktioner för att du så snabbt som möjligt ska kunna komma igång och börja spela.

Spela Cash ’N Riches Megaways här

  1. Reklamlänk | +18 | Endast giltigt för nya spelare hos Mr Green | Erhåll 100 kr i kontanter direkt efter registrering | Ingen insättning krävs för att aktivera erbjudandet | 100 kr extra i kontanter har inga omsättningskrav | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Bonus-Regler och Villkor gäller
  2. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor
Cash N Riches Megaways logga

Hur fungerar Cash 'N Riches?   

Har man tidigare erfarenhet av Megaways så är Cash ‘N Riches gameplay väldigt lätt att förstå sig på. Jämför man med andra Megaways så sticker inte spelet ut särskilt mycket rent gameplay-mässigt. Microgaming har tagit en grym spelform och gjort det till sin egen utan några krångliga funktioner. Kanske är det just därför det har blivit en favorit hos så många. 

Cash ‘N Riches har 6 hjul och 2-7 rader, och precis som många andra Megaways totalt 117,649 vinstlinjer. Spelets volatilitet räknas som hög. Volatilitet mäter hur stora vinster respektive hur ofta man vinner. Slots med hög volatilitet, likt Cash ‘N Riches, betalar ut riktigt stora vinster men inte lika frekvent som ett spel med låg volatilitet. 

Insatsspannet sträcker sig hela vägen från 1 - 200 kronor. Med andra ord behöver du inte fundera över om detta är ett spel som passar dig och din budget eller inte. Cash ‘N Riches passar alla. Möjligtvis att man kan tycka att maxinsatsen är låg om man är en riktig storspelare, men i våra ögon ligger den alldeles lagom. Tillräckligt låg minimum för att alla ska kunna spela och tillräckligt högt max för att man ska kunna vinna riktigt stora vinster. 

Som vi nämnde ovan så är bonusfunktionerna inget utöver det vanliga. Spelet är väldigt rakt på sak. Ibland vill man bara ha något tydligt där man slipper läsa in sig på massa nya krångliga funktioner. Detta betyder förstås inte att det inte finns roliga funktioner.

Spelfunktioner 

Spelets bonusfunktioner må inte vara särskilt komplicerade, men de är väldigt generösa och väldigt roliga. Här nedan ser du alla funktioner du behöver vara medveten om innan du börjar spela. 

  1. WILD – På Cash ‘N Riches hittar vi, som så ofta inom slotsvärlden, en Wild-symbol. Spelets Wild fungerar precis “som vanligt”, vilket innebär att den kan ersätta spelets alla symboler. Symbolen symboliseras av en bunt kontanter. Unikt med just Cash ‘N Riches Wild är att den bara kan dyka upp på bonushjulet ovan de ordinarie hjulen. Wild kan alltså inte dyka upp på den ordinarie spelplan. 
  2. Free Spins – Får du 4 Scattersymboler på rad så får du 12 free spins. Skulle du däremot få fler än 4 Scatters så får du 5 ytterligare free spins per Scatter. 
  3. Rolling Reels – Rolling Reels är en funktion som man dyka upp både under basspelet, men också under dina free spins. Det bästa med dessa är att de kan ge flera vinster i följd, och det är genom dessa du kommer åt spelets jackpots. Ju fler Wilds du samlar på dig under denna funktion, desto större är chansen att du kommer åt en jackpot. 
  4. Jackpot – Det är genom spelets jackpotfunktioner du kan vinna de riktigt stora pengarna. Hamnar du i spelets jackpotfunktion så får du tolv nedåtvända polletter framför dig. Under dessa gömmer sig jackpottar av olika storlekar. Det är först när du hittat tre av samma polett som du faktiskt får jackpotten. Om du exempelvis hittar tre polletter med texten “Mega” så är det den jackpotten du får, och så vidare. 
  5. Mega Jackpot – Spelets Mega Jackpot är spelets största och där vinner du spelets maxvinst på 5000x. 
  6. Jätte Jackpot – Jätte ger dig istället en vinst på 100x.
  7. Liten Jackpot – Med liten får du en jackpot på 50x.
  8. Mini Jackpot – Spelets minsta jackpot, Mini, ger dig en vinst på 15x. 

Cash 'N Riches symboler  

Ett tydligare tema än det på Cash ‘N Riches hittar du inte på spelmarknaden idag. Löst översatt till Kontanter och Rikedomar är det just vad spelet handlar om. Alla spelets symboler, förutom de ordinarie spelkortssymbolerna kretsar kring ädelstenar och andra typer av rikedomar. Vill du veta i detalj så är det bara att du kollar här. 

Toppsymboler

SymbolVinst vid 6 i rad
Diamant50x
Rubin7.5x
Safir2x
Smaragd2x
A1.80x
K1.80x
Q1x
J1x
100.90x
90.80x

Cash 'N Riches Jackpot   

Spelets jackpottar är det som får det att verkligen sticka ut. Som vi skrev ovan så finns det fyra jackpottar av olika storlekar man kan vinna, varav den största ger en så stor vinst som 5000x. Oavsett hur mycket man väljer att satsa kand et resultera i riktigt fina pengar. Tyvärr finns det ingen progressiv jackpot.

För- och nackdelar med Cash 'N Riches Megaways

FördelarNackdelar
HändelseriktIngen progressiv jackpot
Flera jackpottar
Insatsspann på 1 - 200 kr

Slutsats  

Vi kan inte säga mycket mer än att Micorgamings Cash ‘N Riches i våra ögon är ett riktigt grymt spel. Är du ute efter en slot med hög volatilitet, där det händer mycket och där du kan vinna stort så är Cash ‘N Riches definitivt spelet för dig. Tack vare spelets jackpottar känns en storvinst aldrig långt borta. Kanske är det du som är nästa lyckliga jackpottvinnare.

Vanliga frågor och svar

Var kan jag spela Cash 'N Riches?  

Cash 'N Riches går att hitta hos de allra flesta casinon som erbjuder spel från Microgaming.

Hur många vinstrader har Cash 'N Riches?

Spelet har totalt 117 649 vinstrader.

Vad har Cash 'N Riches för RTP? 

Spelets RTP är 95.98%.

Snabb info

Speltillverkare:

Micrograming

Lanserades:

2022

RTP:

95.98%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

200 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

117649

Mynt Värden:

0.10 - 20