cash compass
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Cash Compass

Cash Compass är en rolig och annorlunda slot från utvecklaren Hacksaw Gaming, där du spelar med kluster istället för vinstlinjer. Temat är skattjakt, och hittar du skatten kan du vinna så mycket som 7 400 gånger din insats! 

I denna recension kan du läsa om hur spelet går till, vilka features du hittar i spelet, och lite annat matnyttigt. Du får helt enkelt bekanta dig närmare med Cash Compass innan det är dags för dig att spela på egen hand – för dig som vill det. 

Spela Cash Compass här

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Cash Compass

Cash Compass är ett relativt enkelt spel att förstå sig på. Här finns 6 hjul och 6 rader – totalt alltså 36 symboler. Dessa betalar inte i klassiska vinstlinjer, utan istället vinner du när likadana symboler landar tillsammans i kluster – och för att få en vinst ska du landa minst 6 likadana symboler tillsammans. 
Du kan satsa från 2 kr och upp till 1 000 kr, och den maximala vinsten ligger på 7 400x – denna kan du vinna när du snurrar på bonushjulet. 

Spelet har framförallt tre utmärkande features. Det är spridande kompasser, free spins och bonusspel. Den funktion av dessa du kommer stöta på flest gånger, är kompasserna som sprider sig. Varje gång minst 5 kompasser landar på spelplanen, kommer en kompass belägen ovanför spelplanen börja snurra. Åt det väderstreck den därefter visar, kommer dina kompasser på spelplanen att sprida ut ytterligare kompasser – något som många gånger kan generera fina vinster. 

Free spins får du i vanlig ordning genom att landa free spins symboler. I Cash Compass består dessa av flaskposter märkta FS. Skattkistorna leder till bonusspelet, vilket är ett stort lyckohjul med multiplikatorer. På detta får du snurra antingen tills en döskalle dyker upp – eller tills du snurrat 50 snurr.

Cash Compass symboler

Cash Compass betalar som sagt ut i kluster, från 6 symboler och upp. Ju fler symboler som landar tillsammans – desto högre vinst. 

  • Kompass – Betalar upp till 1 000x
  • Papegoja – Betalar upp till 130x
  • Glasburk – Betalar upp till 70x
  • Vapensköld – Betalar upp till 60x
  • Skattkarta – Betalar upp till 60x
  • Kungliga symboler -Betalar upp till 10x

Cash Compass jackpot

I Cash Compass finns inte någon progressiv jackpott, men i spelets bonusspel kan du snurra fram en storvinst om 7 400 gånger din insats.

Slutsats

Cash Compass är en slot som utseendemässigt inte sticker ut överhuvudtaget. Det är synd, för det är ett riktigt underhållande spel. Kompasserna som sprider sig är ett riktigt genidrag från utvecklaren – och för att vara en medelvolatil slot tycker vi att Cash Compass ger utdelning väldigt ofta. 

Spelet är utvecklat för mobilen, och är också en fröjd att spela i denna – men det funkar naturligtvis finemang även från datorn. Gillar du innovativa spel, men inte har så höga krav på utseende, bör du testa Cash Compass. Spelglädjen i denna slot förlåter det mesta! 

Var kan jag spela Cash Compass?

Precis som vanligt finner du hos oss en uppdaterad lista med de bästa casinon att spela Cash Compass på. 

Hur många vinstrader har Cash Compass?

Cash Compass har inte vinstrader – istället betalar symbolerna när de landar tillsammans i olika kluster. 

Vad är vinstchansen för Cash Compass?

Cash Compass har en medel volatilitet och en RTP som ligger på 96.42%. 

Snabb info

Speltillverkare:

Hacksaw Gaming

Lanserades:

24 juni, 2020

RTP:

96.42%

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

1000 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

Kluster betalar

Mynt Värden:

1 - 1