Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Bull in a China Shop

Bull in a China Shop är en minst sagt intensiv spelupplevelse och trots slotens namn behöver du inte oroa dig för varken arga tjurar eller förstört finporslin – tvärtom är den arga tjuren något du gärna upplever i här.
Denna slot ger dig flera olika bonusspel, en fantastiskt ljud- och bildmässig upplevelse och en vinstchans på 5 800 gånger din insats. Slotten är från Play n’ GO.

I denna recension av Bull in a China Shop kommer du få en närmare introduktion till denna storslagna slot, för se vad den har att erbjuda. Vi kommer förklara hur slotten fungerar, vilka features som finns och vilket värde de olika symbolerna har. Sist i texten kommer vi också som vanligt att avsluta med vårt eget omdöme om spelet.

Hur fungerar Bull in a China Shop

Direkt när du öppnar Bull in a China Shop kommer du slungas in i den intensiva spelupplevelsen, vilken kraftigt förstärks av den ljudslinga som drar igång så snart spelet startar.

Spelplanen består av fem hjul och tre rader och på dessa finns 20 vinstlinjer. Insatsnivåerna ligger på en god nivå för de flesta spelartyper och sträcker sig från 1 krona till 1 000 kronor per spinn. Som mest går det att vinna 5 800 gånger insatsen.

Freespins och bonusfunktioner

Spelets features består av flera olika bonusspel, vilka kan triggas av både wilds och scatters. Varje gång en wild landar under grundspelet kommer ett av tre slumpmässiga bonusspel att triggas:

 • Den glada tjuren vilken ger 2 – 6 slumpmässigt placerade wilds på spelplanen
 • Den stolta tjuren vilken ger dig 1 – 5 hjul med staplade wilds
 • Den arga tjuren vilken ger dig 2 – 6 stycken 2x multiplikatorwilds spridda över spelplanen

För free spins är det istället scatter du ska landa, och då minst tre av dessa. Du får 10 free spins, och du får också välja ett av tre möjliga bonusspel.

 • Den glada tjurens free spins – ger dig ett progressivt ökande antal wilds, varje gång en ny wild landar på spelplanen.
 • Den stolta tjurens free spins – ger dig 1 – 5 hjul med staplade wilds och ofta får du fler staplar via scatters än när funktionen triggas via wilds
 • Den arga tjurens free spins – ger dig mellan 2 och 14 multiplikatorwilds varje gång en wild landar under free spins, och dessa har mellan 2x och 10x multiplikator.

Bull in a China Shop symboler

Symbolerna i slotten är naturligtvis inspirerade av fint porslin (china betyder just porslin på engelska). Precis som vanligt gäller det att landa minst tre likadana symboler i en vinstlinje – förutom för den ursöta gamla tanten som bara behöver två likadana för att vinna.

 • Wild – ger upp till 25 x
 • Tanten – ger upp till 25 x
 • Röd urna – ger upp till 20 x
 • Blå vas – ger upp till 15 x
 • Lila kanna – ger upp till 10 x
 • Grön skål – ger upp till 5 x
 • Spader – ger upp till 1,5 x
 • Hjärter – ger upp till 1,5 x
 • Klöver – ger upp till 1 x
 • Ruter – ger upp till 1 x

Bull in a China Shop jackpot

Bull in a China Shop har inte någon progressiv jackpott. Här finns dock en vinstchans om upp till 5 800 gånger insatsen – något som kan ge maximalt 5,8 miljoner kronor i ett enda spinn.

Slutsats

Bull in a China Shop är en av de få slots där vi har svårt att hitta något negativt att säga om spelet. Det skulle väl möjligen vara att hjärtsvaga personer bör överväga något annat spel, då tempot och den hetsiga musiken gör att spelet är ganska intensivt och lite stressande – fast på ett bra sätt.Sloten är riktigt rolig, designen är snygg, ljudet passar temat perfekt – denna slot är en riktig tiopoängare!

Frågor och svar

Var kan jag spela Bull in a China Shop?

Om du vill spela Bull in a China Shop hittar du alltid en uppdaterad lista hos oss med de bästa casinon att spela sloten på.

Hur många vinstrader har Bull in a China Shop?

Bull in a China Shop har 20 vinstrader.

Vad är vinstchansen för Bull in a China Shop?

Bull in a China Shop har en RTP på 96.2 %, och en medel volatilitet. Den senare innebär att du kommer att kunna se fram emot vinster i spelet någorlunda ofta, och dessa kommer vara av ganska varierande karaktär.


Högsta kostnad: 1 000 kr
Hjul: 5
Vinstrader: 20
Mynt Värden:

Snabb info

Speltillverkare:

Play’n GO

Lanserades:

21 februari, 2021

RTP:

96.2 %

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

1 000 kr

Hjul:

5 st

Vinstrader:

20 st

Mynt Värden:

0.002 - 2