Bronco Spirit
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Bronco Spirit

I Bronco Spirit möter du indianhästen som slotten är döpt efter. Spelet har ett tilltalande indiantema, och en spännande twist när det gäller dess wilds. Vi ska i denna recension fördjupa oss i slotten Bronco Spirit och dess olika funktioner. Bland annat går vi igenom hur spelet fungerar, vad du kan förvänta dig när du spelar, samt vilka symboler du kommer att stöta på.

Du som funderar på att spela Bronco Spirit kan med fördel läsa igenom denna recension innan, så att du får koll på hur spelet fungerar. 

Spela Bronco Spirit här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Bronco Spirit

Bronco Spirit är i sin utformning ganska klassisk, med 5 hjul och 4 rader. Över dessa har hela 75 vinstlinjer fördelats. Spelets insatser sträcker sig från 2.50 kr till 1 250 kr, och du kan som mest vinna ungefär 2 000 gånger din insats. 

Spelets högst värda symboler är just Bronco – både som vanlig symbol och när han dyker upp som wild på det gyllene myntet. 

När det gäller spelets wilds nämnde vi i inledningen att de kommer med en liten twist. Här spelar du nämligen i cykler om 10 spinn, och de wilds som du landar under en sådan cykel samlas ihop, för att därefter landa på spelplanen samtidigt under ditt tionde spinn. 

När det gäller spelets free spins så är de relativt generösa – och du kan här få upp till 45 free spins. Alla free spins i Bronco Spirit kommer också med wilds. 

Bronco Spirit symboler

Symbolerna i Bronco Spirit har indiantema, men precis som standardförfarandet brukar vara, så består de lägre betalande symbolerna av de klassiska spelkortsfärgerna. Beroende på hur många matchande symboler du får i en vinstrad, så kan du vinna olika mycket. Ju fler likadana symboler – desto större vinst. I denna lista har vi utgått från 5 likadana symboler – det vill säga den högsta vinst som varje symbol kan ge. 

 • Wilds – Betalar 10x
 • Scatter – Ger free spins vid minst 3 av dessa
 • Bronco – Betalar 10x
 • Indiankvinna – Betalar 5x
 • Fjädrad huvudbonad – Betalar 5x
 • Tapee – Betalar 3x
 • Trumma – Betalar 3x
 • Yxa – Betalar 2x
 • Fredspipa – Betalar 2x
 • Lägereld – Betalar 0.8x
 • Hjärter – Betalar 0.8x
 • Ruter – Betalar 0.8x
 • Klöver – Betalar 0.8x
 • Spader – Betalar 0.8x

Bronco Spirit jackpot

I Bronco Spirit finns inte någon jackpot. Det finns dock i bonusspelet potential att vinna ungefär 2 000 gånger din insats. 

Slutsats

Bronco Spirit är ett helmysigt spel. Det har en grafik som inte är alltför påkostad, men det är ändå någonting med spelets tema som lockar – och om man spelar med ljudet på så vill man fortsätta bara för att få höra slottens härliga ljudbild, vilken består av underbar indianmusik. 

Deras funktion med att samla wilds är ett mycket stort plus, och det är lika spännande vartenda tionde snurr, när man får se var de insamlade wildsen landar. 

Grafiken till trots, så har vi svårt att finna något negativt att säga om spelet, och alla som är lika fascinerade av indianer som vi är – eller alla som vill uppleva spänningen i att samla wilds – bör helt klart prova på några snurr på Bronco Spirit. 

Var kan jag spela Bronco Spirit?

Du kan hos oss finna en lista där du hittar de bästa casinon att spela Bronco Sprit på. 

Hur många vinstrader har Bronco Spirit?

Bronco Spirit har 75 vinstrader. 

Vad är vinstchansen för Bronco Spirit?

Bronco Spirit har en RTP på 96.63%, samt en volatilitet som ligger på medel.

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

8 april, 2020

RTP:

96.63%

Lägsta kostnad:

2,50 kr

Högsta kostnad:

1 250 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

75

Mynt Värden:

1 - 1