Book of Kingdoms Slots Logo
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Book of Kingdoms

Book of Kingdoms är en äventyrlig slot från utvecklarna Pragmatic Play. Sloten har ett arabiskt äventyrartema – tänk dig Aladdin möter Indiana Jones – och bjuder på spännande features och inte mindre än tre fasta jackpottar.

Här finns en maximal vinstchans om 20 000 gånger din insats, och satsningsnivåerna i Book of Kingdoms är av det generösare slaget. 

I denna recension går vi igenom hur spelet fungerar och hur du vinner de olika jackpottarna. Du kan med fördel läsa recensionen innan du spelar själv. för att på så vis ha god koll på vad som komma skall. 

Spela Book of Kingdoms här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Book of Kingdoms

Book of Kingdoms är en slot med fem hjul, fyra rader och 25 vinstlinjer. Insatsnivåerna är relativt generösa och sträcker sig från 2.50 kr, upp till 2 500 kr – något som kommer göra framförallt storspelarna lite extra glada.

Något annat som är väldigt generöst i Book of Kingdoms är dess maximala vinst. Denna ligger nämligen på hela 20 000 gånger din insats. För den spelare som satsat den högsta insats som går, innebär detta en möjlig vinst på hela 50 miljoner kronor! 

Här finns ett bonusspel innehållandes free spins. Detta triggas genom att landa minst 3 scatter. Det finns också en respin feature som kan ge dig både fina kontantvinster, såväl som någon av spelets jackpottar. Denna triggas genom att landa 5 mynt. 

Book of Kingdoms symboler

Book of Kingdoms följer det klassiska upplägget med minst tre likadana symboler i en vinnande rad för att du ska få någon utdelning. Dessa är uppdelade i premiumsymboler bestående av olika karaktärer, lägre betalande symboler bestående av olika spelkortsvalörer, samt wild och bonussymbol.

 • Wild – kan ersätta alla spelets betalande symboler
 • Bonussymbol – kan trigga free spins plus att den kan betala upp till 20 x
 • Äventyrarsnubben med hatten – betalar upp till 20 x
 • Gubben som ser ut som Jafar – betalar upp till 16 x
 • Tjejen med ormen – betalar upp till 12 x
 • Apan med fez – betalar upp till 8 x
 • A – betalar upp till 2 x
 • K – betalar upp till 2 x
 • Q – betalar upp till 2 x
 • J – betalar upp till 2 x
 • 10 – betalar upp till 2 x

Book of Kingdoms jackpot

Book of Kingdoms har faktiskt inte mindre är tre (!) olika jackpottar. Dessa är fasta, vilket innebär att de alltid kommer vara lika stora oavsett hur insatserna i spelet ser ut i övrigt. 

Det tre jackpottarna kommer i varierande storlek och heter Minor Jackpot, Major Jackpot och Mega Jackpot.

 • Minor Jackpot – ger 30 gånger din insats
 • Major Jackpot – ger 100 gånger din insats
 • Mega Jackpot – ger 1 000 gånger din insats

Jackpottarna kan du vinna när du triggar spelets Money Respin feature. Detta sker när du landar minst 5 silvermynt. Du får då 3 respins till att börja med, och dessa kan fyllas på ytterligare om du har lite tur och landar fler mynt. Under tiden dina respins pågår gäller det för dig att landa jackpottmynt – och det är dessa som är nyckeln till att vinna någon av de olika jackpottarna. 

Slutsats

Book of Kingdoms är en snygg och underhållande slot med stor underhållningspotential – främst eftersom den innehåller både free spins och respins. Volatiliteten ska ligga på medel, men rör sig i de övre regionerna – något som vissa spelare kan bli missnöjda med, om det landar färre vinster än förväntat. 

När man lyckas trigga spelets features är dock detta glömt och förlåtet direkt – och allt som allt är Book of Kingdoms en slot som är klart värd att prova på!

Var kan jag spela Book of Kingdoms?

Hos oss finner du en uppdaterad lista med de bästa casinon att spela Book of Kingdoms på. 

Hur många vinstrader har Book of Kingdoms?

Book of Kingdoms har 25 vinstlinjer. 

Vad är vinstchansen för Book of Kingdoms?

Book of Kingdoms har en RTP på 96.69 % och en medel volatilitet. Det innebär att du kan se fram emot vinstutdelning med relativt täta mellanrum, främst av lägre och mellanstorlek. 

Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

16 november, 2020

RTP:

96.69 %

Lägsta kostnad:

2.50 kr

Högsta kostnad:

2 500 kr

Hjul:

5 st

Vinstrader:

25 st

Mynt Värden:

0.01 - 10