Bombuster
Spela hos ComeOn
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Bombuster

Äntligen har det kommit en ny jackpottslot från Red Tiger – och det är en slot där du får dagliga progressiva jackpottar och chans till riktigt fina vinster.

Spelet har en 7×7 vinstplan och betalar i kluster. Det betyder att du kan se fram emot saftiga utbetalningar redan i grundspelet, om du har turen med dig att landa riktigt många likadana symboler samtidigt – eller vad sägs om att fylla spelplanen med sjuor och vinna hela 1 000 gånger din insats?

I den här recensionen får du stifta närmare bekantskap med Red Tigers explosiva skapelse Bombuster. Vi förklarar hur spelet fungerar, och du kommer snart ha stenkoll på vilka symboler du helst vill landa på spelplanen. Avslutningsvis får du ta del av vårt omdöme om spelet. 

Spela Bombuster här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Bombuster

Bombuster är en klusterslot med progressiva jackpottar och daglig drop. Att det är en klusterslot betyder att vinsterna inte delas ut baserat på klassiska vinstlinjer. Istället betalas vinsterna ut utifrån att de landar intill varandra – och minst fem symboler tillsammans är vad som gäller för att en vinst ska delas ut.

Spelplanen består av ett 7×7 rutnät, och du kan satsa från en till 400 kronor.

Här finns som sagt flera jackpottar, varav en av dessa delas ut varje timme och en annan varje dag. Den förstnämnda brukar ligga på några tusenlappar. medan den sistnämnda kan komma upp i flera hundra tusen kronor innan jackpotten faller ut.

Vid en vinst triggas alltid kaskader, vilka ger dig en möjlighet att vinna flera gånger på samma spinn.

Spelets features i övrigt består olika bomber som exploderar slumpmässigt för att därefter ge olika fördelar till spelaren. 

Bombuster symboler

I Bombuster är det inte vanliga vinstlinjer som betalas ut. Istället vinner du genom att symbolerna landar i kluster tillsammans – och som regel räcker det att de landar på två intill varandra liggande rader för att du ska få en utbetalning. Det behöver dock vara minst fem likadana symboler tillsammans för att du ska få någon utdelning.

Ju fler likadana symboler du landar tillsammans – desto högre vinst får du. Allra bäst utdelning får du om du landar 40 eller fler symboler i ett kluster.

I vår tabell nedan har vi utgått från den maximala vinst som varje symbol kan ge i grundspelet. 

 • Sjuor – ger 1 000 gånger insatsen
 • Klockor – ger 900 gånger insatsen
 • Stjärnor – ger 800 gånger insatsen
 • Vattenmeloner – ger 500 gånger insatsen
 • Plommon – ger 400 gånger insatsen
 • Apelsiner – ger 300 gånger insatsen
 • Citroner – ger 250 gånger insatsen
 • Körsbär – ger 200 gånger insatsen

Bombuster jackpot

Bombuster är en slot som inte bara har en jackpott – här finns faktiskt flera progressiva jackpottar – varav två av dessa faller ut dagligen. Vanligen tillhör jackpottarna en poolad jackpott – det vill säga att den samlas ihop från flera slots av samma utvecklare. Därmed kan jackpottarna bli riktigt stora innan de faller ut. 

Slutsats

Bombuster är en retroinspirerad jackpottslot från Red Tiger. Det är en utvecklare som sällan misslyckas med några spel – men utseendemässigt är kanske inte Bombuster den snyggaste sloten de har levererat. Underhållningsmässigt finns dock mer att se fram emot. Det är oerhört spännande att vänta på att bomberna ska explodera – men vissa av dessa innebär en väntan i längsta laget. Bombuster är med sin höga volatilitet och ibland långa väntan på exploderande bomber kanske inte förstahandsvalet för den otålmodige spelaren. Har du däremot ett gott tålamod och ett hyggligt startsaldo så har Bombuster potential att underhålla dig under en lång tid framöver. 

Vi saknar extra features så som free spins och wilds – men å andra sidan har spelet flera progressiva jackpottar, vilket kompenserar för det mesta. Vi älskar dessutom slots med kaskader – och dessa fungerar fint som ersättare för free spins. 

Var kan jag spela Bombuster?

Hos oss hittar du alltid en lista med de bästa casinon att spela Bombuster på.

Hur många vinstrader har Bombuster?

Bombuster har inte vinstrader, utan betalar istället i kluster. 

Vad är vinstchansen för Bombuster?

Bombuster har en hög volatilitet och en RTP som ligger på 95.74 %. 

Snabb info

Speltillverkare:

Red Tiger

Lanserades:

13 augusti, 2020

RTP:

95.74%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

400 kr

Hjul:

7

Vinstrader:

Kluster betalar

Mynt Värden:

1 - 1