Aurora Beast Hunter
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Aurora Beast Hunter

Aurora Beast Hunter är en slot från Just For The Win som bjuder på ett innovativt tema som för tankarna till dåtidens klassiska tv-spel. I slotten är hjälten Aurora huvudperson och din uppgift är att hjälpa henne besegra olika bestar. Bortsett från utmärkt grafik och ett innovativt tema bjuder spelautomaten även på ett flertal olika wild-funktioner samt tre olika free spins-lägen som kan öppna upp för rejäla vinster. 

Nedan ger vi dig vår recension av Aurora Beast Hunter där vi bland annat går igenom hur du spelar samt hur du gör för att skapa vinster. Vi kommer även att titta närmare på spelets symboler, insatsmöjligheter och bonusfunktioner. 

Spela Aurora Beast Hunter här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Aurora Beast Hunter? 

I Aurora Beast Hunter får du följa med till ett torrt ökenlandskap där du spelar på en transparent spelplan bestående av 5 hjul och 40 fixerade vinstlinjer. För att skapa en vinnande kombination behöver du landa minst tre matchande symboler på en av de 40 vinstlinjerna med start från hjulet längst till vänster. Exakt hur vinstlinjerna går över spelplanen kan du se i vinsttabellen. 

Insatserna i Aurora Beast Hunter börjar på 1 krona och sträcker sig upp till 500 kronor. Detta är med andra ord en slot som passar de flesta spelare. Om du vill justera insatsen behöver du bara klicka på pengasymbolen över spinnknappen till höger. I samma panel hittar du även en knapp för autoplay.

Bonusfunktioner finns det gott om i Aurora Beast Hunter. Först och främst har spelet fyra olika wilds som kommer i form av de olika bestarna: Expanding Wilds, Sticky Wilds, Random Wilds och Sticky Wild Stack. I vanlig ordning kan wilds agera substitut för övriga symboler på spelplanen för att göra det enklare att skapa vinster.

Landar du två scatters aktiverar du ett re-spin och tre scatters triggar slottens free spins-läge där du kan välja mellan tre olika funktioner – The Sub, Dangerzone och Sandstorm – med olika antal gratissnurr. Sist men inte minst har Aurora Beast Hunter flera slumpmässiga funktioner, så som kontantpriser och extra wilds. Dessa kan aktiveras när som helst under spelets gång. 

Aurora Beast Hunter symboler 

Aurora Beast Hunter har 9 symboler i basspelet, om man bortser från samtliga wilds och scatters. Nedan ska vi titta närmare på utbetalningen för dessa. 

 • J – mellan 0,01 och 50 mynt
 • Q – mellan 0,01 och 50 mynt
 • – mellan 0,02 och 75 mynt
 • A – mellan 0,02 och 75 mynt
 • Karatepinnar – mellan 0,04 och 125 mynt
 • Kaststjärnor – mellan 0,05 och 175 mynt
 • Pistol – mellan 0,06 och 225 mynt
 • Kulspruta – mellan 0,08 och 300 mynt
 • Aurora – mellan 0,12 och 625 mynt

Aurora Beast Hunter jackpot 

Om du är på jakt efter en växande jackpot får du leta vidare eftersom Aurora Beast Hunter inte är någon jackpotslot. Samtidigt bjuder spelet på en minst sagt generös maxvinst på upp till 5000 gånger insatsen som du kan vinna i free spins-läget.

Slutsats 

Aurora Beast Hunter är en slot som sticker ut i mängden med sitt unika tema och snygga grafik. Om du är ett fan av klassiska videospel kommer du förmodligen att uppskatta denna produktion. Bortsett från sitt attraktiva yttre är spelet dessutom utrustad med en rad olika bonusfunktioner, från wilds och free spins till re-spins och slumpmässiga funktioner. Insatserna passar de flesta spelare och maxvinsten ligger på hisnande 5000 gånger insatsen. 

Var kan jag spela Aurora Beast Hunter?

Vi på Spelaspel har sammanställt en lista med alla populära svenska casinon som erbjuder Aurora Beast Hunter från Just For The Win. 

Hur många vinstrader har Aurora Beast Hunter?

Aurora Beast Hunter har 40 fixerade vinstlinjer där vinster enbart kan ske från vänster till höger. 

Vad är vinstchansen för Aurora Beast Hunter?

Aurora Beast Hunter har en genomsnittlig återbetalningsprocent på 96,27%, vilket är över genomsnittet för traditionella spelautomater. 

Snabb info

Speltillverkare:

Just For The Win

Lanserades:

23 juni, 2020

RTP:

96,27%

Lägsta kostnad:

1 kr

Högsta kostnad:

500 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

40

Mynt Värden:

0,10 - 50,00