1 million megaways bc slot logo
Spela hos LeoVegas
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

1 Million Megaways B.C

IronDog har i år lanserat en lekfull, iskall och lite småsexig slot som får istidens stenåldersmänniskor att framstå som hetare än någonsin. 
I denna underhållande slot med megawaysfunktionen får vi 117 649 olika vinstvägar, och en maximal vinst som ligger på galna 45 000 (!) gånger din insats. 

Vi ska nu kolla lite närmare på hur 1 Million Megaways B.C fungerar. I denna recension lär du dig bland annat hur spelet går till, och vi kommer att bekanta oss med dess symboler, så att du vet när det är dags att börja jubla under spelandet.

Spela 1 Million Megaways B.C här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar 1 Million Megaways B.C

1 Million Megaways B.C är – precis som det hörs i namnet – en megaways slot. Det innebär att det här finns upp till 117 649 olika vinstvägar – men inte lika många i varje spinn. 

Antalet hjul på spelplanen är alltid konstant; dessa är alltid sex till antalet. Däremot varierar antalet symboler på varje hjul, och dessa sträcker sig från 2 – 7 stycken. Det är när du fyllt alla hjulen med 7 symboler vardera som du också får spelets maximala antal vinstlinjer. 

Insatserna i spelet är ganska blygsamma och sträcker sig inte längre än upp till 200 kronor som mest. Det lägsta du kan satsa är 2 kronor. 

Varje gång du landar en vinst, kommer denna att trigga en kaskad. Detta är en feature som vi älskar i slots, eftersom den innebär att du ofta vinner flera gånger på samma snurr. 

Vid en kaskad försvinner de vinnande symbolerna från spelplanen för att ersättas av nya symboler från ovan. Dessa kan i sin tur skapa nya vinnande kombinationer, vilket låter kaskaden fortsätta – och så gör den ända tills vinsterna är slut. I samband med kaskader får du en multiplikator, vilken kan gå ända upp till 8 x. 

1 Million Megaways B.C bjuder också på free spins, vilka du antingen triggar genom 4 vinster i rad i spelet – eller genom att betala för dessa (kostar 135 gånger din insats). I free spins får du en multiplikator som går upp till 14 x.

1 million megaways bc slot

1 Million Megaways B.C symboler

I en megaways slot är det inte som vanligt, att det gäller att få tre symboler i rad för att vinna. Här räcker det istället med att du får likadana symboler som landar på bredvid varandra liggarna hjul – och vissa symboler kräver endast 2 likadana för att vinst ska delas ut. 

I nedanstående tabell utgår vi ifrån den maximala utdelningen varje symbol kan ge i grundspelet. 

 • Mannen – ger 140 x
 • Kvinnan – ger 100 x
 • Mammuten – ger 80 x
 • Sabeltandade tigern – ger 60 x
 • Renen – ger 40 x
 • A – ger 20 x
 • K – ger 20 x
 • Q – ger 20 x
 • J – ger 20 x
 • 10 – ger 20 x

1 Million Megaways B.C jackpot

I 1 Million Megaways B.C finns inte någon progressiv jackpott. Det finns dock en riktigt fin högvinst, vilken ligger på 45 000 gånger insatsen. Det innebär att den spelare som satsar max och vinner denna, vinner hela 9 miljoner (!) kronor. Ganska fin vinst ändå, tycker vi!

Slutsats

Vi älskar megaways slots – det bara är så. Inte alla spelare gör det, men vi gör! 1 Million Megaways B.C är ett fint tillskott till denna samling, och spelet har en välgjord design samt underhåller bra.Vi undrar lite över hur utvecklaren tänkte när de satte en insatsgräns om 200 kronor? Detta kan få flera spelare att välja andra spel – men å andra sidan är det få spel som erbjuder en toppvinst av en sådan kaliber som återfinns i denna slot. Så sett jämnar det nog ut sig gentemot insatsen. 

Vill du bli underhållen samtidigt som du kollar på snygga stenåldersmänniskor, samt har chansen att vinna 45 000 gånger din insats – ja du vet du vilket spel du ska spana in.

Var kan jag spela 1 Million Megaways B.C?

Hos oss hittar du en lista med de bästa casinon att spela 1 Million Megaways B.C på.

Hur många vinstrader har 1 Million Megaways B.C?

1 Million Megaways B.C är en megaways slot, vilket innebär att den har upp till 117 649 stycken vinstvägar. 

Vad är vinstchansen för 1 Million Megaways B.C?

1 Million Megaways B.C har en hög volatilitet, och en RTP som ligger på 96.2 %.

Om c_fjellheim

Snabb info

Speltillverkare:

Iron Dog

Lanserades:

2 september, 2020

RTP:

96.2 %

Lägsta kostnad:

2 kr

Högsta kostnad:

200 kr

Hjul:

6

Vinstrader:

117 649 st

Mynt Värden:

1-1