Bounty gold slot review
Spela hos Dunder Casino
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Bounty Gold

Ta på hatten och cowboybootsen – vi ska leta skurkar och guldmynt i Bounty Gold! Hittar du många mynt i samma spinn kan du gå hem med en 5 000x jackpott – inte illa!

Testa spelet här!

Hur fungerar Bounty Gold

Bounty Gold har en spelplan med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Insatsnivåerna sträcker sig från 2.50 kr upp till 1 250 kr per spinn. Sett till att den högsta vinsten ligger på 5 000 gånger insatsen, kan du alltså vinna upp till maximalt 6 250 000 kr. 

Tre till fem matchande symboler i en vinstlinje ger utdelning i grundspelet. 

Bonusfunktioner

Bonusfunktionerna är höjdpunkten med Bounty Gold. Här finns nämligen ett riktigt bra respins bonusspel!

Wilds

Den wild du hittar i Bounty Gold innebär inga överraskningar alls. Den kan ersätta alla symboler utom specialsymboler, för att öka dina chanser till vinst. 

Money Respins

Det här är vad hela Bounty Gold handlar om! Du behöver landa minst 6 guldmynt i samma spinn för att respins ska aktiveras. De mynt som landar blir klistriga, och innan dina respins startar kommer spelplanen rensas på alla symboler utom mynten. Nu kan bara nya mynt landa i de tomma rutorna – men det är inte säkert att det landar mynt i varje spinn. 

Du får 3 respins till att börja med, och varje gång det landar minst ett mynt på spelplanen startar dina respins om på 3 igen. Det finns möjlighet att öppna upp fler tomma spelplaner – du kan spela med upp till 4 spelplaner totalt. En total på 9, 18 samt 26 landade mynt är vad som krävs för att öppna upp spelplan 2, 3 samt 4. Varje spelplan har också en tillhörande jackpott. För att vinna denna ska du fylla spelplanen med mynt. Jackpottarna för spelplan 1, 2, 3 och 4 ligger på respektive 25x, 50x, 500x och 5 000x. Det är alltså här du har chans att vinna spelets högsta vinst. 

Symboler i Bounty Gold

Du behöver minst 3 matchande symboler i en vinstlinje för att få någon utdelning i Bounty Gold. Nedanstående tabell ger dig den maximala utdelningen för varje symbol. Det vill säga när du landar 5 av denna i en vinstlinje. 

  • Cowgirl: 8x
  • Cowboy: 6x
  • Hatt: 5x
  • Hästsko: 3x
  • A-J: 2x
Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

11 november, 2021

RTP:

96.50%

Lägsta kostnad:

2.50 kr

Högsta kostnad:

1250 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,10 - 250,00