big juan slot logo
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Big Juan

Big Juan är en skrattande mexikan i sombrero, som just bjudit med oss på fiesta. Här finns chans på 4 fasta jackpottar, ett money collect bonusspel samt värdefulla wilds. Läs vidare för att ta reda på mer om Big Juan och hans slot. 

Spela Big Juan här

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Hur fungerar Big Juan?

Big Juan har en spelplan som består av 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer. Insatsnivåerna går från 4 kr till 2 000 kr per spinn. Spelets volatilitet är hög, och den maximala vinsten ligger på 2 600x. Vinner gör du genom att landa 3-5 likadana symboler i en av spelets 40 vinstlinjer. 

Bonusfunktioner i spelet

Big Juan har flera bonusfunktioner att erbjuda under sin fiesta. Dessa aktiveras av olika specialsymboler – och vi ska gå igenom var och en av dessa nu. 

Wilds

Spelets wild fungerar som ersättare för alla betalande symboler i sloten. Samtidigt är det också den mest värdefulla symbolen på spelplanen, och 5 wilds i en vinstlinje ger 12.5x i utdelning. 

Respins med jackpottar

När du landar 3, 4 eller 5 bonussymboler, kommer du få 10, 12 eller 15 respins att använda i bonusspelet. Du kan landa dina bonussymboler var som helst på spelplanen, och de kommer ändå aktivera bonusspelet. 

Detta spelas på en 3×3 spelplan med en extra ruta vid sidan av spelplanen. Mitt i rutnätet kommer en pengapåse sitta, och denna sitter kvar under hela bonusrundan. På de övriga rutorna i 3×3 nätet kan det landa mynt med kontantvinster, extra respins eller jackpottsymboler. 

För att du ska få samla in de symboler som landar på spelplanen behöver du i den ensamma rutan landa en WIN-symbol. I denna kan det också landa en BOOST, och denna kommer då överföra värdet av alla kontantvinster på spelplanen till pengasäcken. I säcken stannar alla vinster kvar under hela bonusspelet. 

För att vinna jackpottarna behöver du samla ett visst antal jackpottsymboler i en mätare, och varje jackpott har sin egen symbol och egen mätare.

 • Grand Jackpot: 2 500x – kräver 5 symboler
 • Major Jackpot: 250x – kräver 5 symboler
 • Minor Jackpot: 50x – kräver 4 symboler
 • Mini Jackpot: 12.5x – kräver 3 symboler

Symboler i Big Juan

I Big Juan behöver du landa minst 3 matchande symboler i en vinstlinje för att vinna, och ju fler matchande symboler du landar – desto högre vinst får du. Den maximala utdelningen ger 5 matchningar, och det är denna utdelning som anges i tabellen nedan.

 • Big Juan: 6.25x
 • Carmencita: 5x
 • Chihuahua: 3.75x
 • Hot Sauce: 2.5x
 • Gitarr: 2.5x

A-10: 1x

Benny S
Benny S Digital Content Editor
benny.sjolind@raketech.com
Om Benny S

Har jobbat många år som skribent inom flera olika områden. Gillar att skriva om ämnen som mode och livsstil, men även sport och spelbranschen ligger varmt om hjärtat.

 • böcker
 • träning
 • resor
Snabb info

Speltillverkare:

Pragmatic Play

Lanserades:

4 november, 2021

RTP:

96.70%

Lägsta kostnad:

1 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

40