Travronden

travrondenTravronden är Sveriges äldsta tidning om trav och galoppsport. Tidningen erbjuder information och nyheter om olika hästsportsrelaterade ämnen så väl som speltips på V75, V86, V65, V64, V4 och Dagens Dubbel. Travronden grundades 1932 och är numera Sveriges största travtidning med mer än 25 000 läsare.

Travronden har också en mycket bra webbsida där man kan hitta massvis med information om travsport. Travronden.se publicerar regelbundet en lång rad nya artiklar om trav och galopp.

Innehåll

Travronden erbjuder en mycket heltäckande tidning där du kan läsa om nästan allt som händer inom travvärlden. Här hittar du vid sida av stalltips, startlistor och referat från samtliga tävlingar i Sverige även hästprofiler, artiklar om vad som händer vid Sveriges olika arenor, artiklar om travsportens ekonomi, artiklar om avel, uppfödning och höstsportens historia samt internationella reportage. Travronden ges ut två gånger i veckan, tisdagar och fredagar.

Travronden är troligen den mest heltäckande av alla Sveriges travtidningar.

Speltips

Travronden erbjuder ett stort utbud av travtips. De fokuserar främst på riksspelen V75, V86, V65, V64, V4 och Dagens Dubbel. Man kan dock ibland även hitta tips för lokala event. Travrondens främst värde är inte tipsen utan all annan information som gör det mycket lättare för spelaren att själv ta informerade beslut och skapa ett spelsystem med höga vinstchanser. Detta innebär dock inte att travrondens speltips är dåliga. Tvärt om. De är ofta mycket bra. Men den information som man får är värd ännu mer.

Som alltid vill vi rekommendera alla spelare att inte bara lita på och spela enligt de tips som travronden ger. Travronden har över 25 000 läsare och om deras tips slår in helt kommer utbetalningen att vara mycket liten. Vi rekommenderar därför att du använder travrondens och andra travtidningars tips som en bas för att bygga ditt eget system. Var inte rädd att avvika från de tips de ger om du inte håller med. Det är genom att förutse det oförutsedda som man kan vinna stora pengar på trav.

Hästbörsen

Travronden driver även hästbörsen som enligt travronden själva är Sveriges största marknadsplats för travhästar. I skrivande stund finns både föl, avelsrätter och pensionerade travare att köpa hos hästbörsen.

Var hittar jag Travronden

Travronden är Sveriges största trav och galopp tidning. Det är också den tidning som är lättast att hitta. Den finns att köpa hos många spelombud och tidningsbutiker. Du kan även välja att prenumerera på tidningen och få den direkt hem i brevlådan.

Travronden har sedan 1997 även en omfattande webbsajt: travronden.se